Per mendimin tim nje familje te jete ideale nuk varet nga numri i personave ne te .
Megjithese familja ime eshte e vogel (3 persona) them se eshte e mrekullueshme.
Per mendimin tim nje familje te jete ideale nuk varet nga numri i personave ne te .
Megjithese familja ime eshte e vogel (3 persona) them se eshte e mrekullueshme.
My will shall shape the future. Whether I fail or succeed shall be no man's doing but my own. I am the force; I can clear any obstacle before me or I can be lost in the maze. My choice; my responsibility; win or lose, only I hold the key to my destiny.
do kisha qeif 2,1 vajze edhe 1 djale...![]()
How can she fall, if there is no one there to catch her
ja te pyes njehere gruan..............?????????
Dhe unë jam dakort me mendimine gretës që idealizmi nuk është racional por relativ.Postuar më parë nga Greta E
Relativiteti mua më con në dëshirën e familjes time me 6 anëtarë(unë dhe gruaja dhe sikur zoti të na falte 2djem dhe 2vajza).![]()
Pasi unë kam dëshiruar gjithmonë të kem një vëlla sepse motrën që e dua aq shumë e kam.
Kjo ka qenë dëshira ime që i vogël por në të ardhmen se di c´farë do bëhet.
Pasi unë akoma s´kam grua (ha ha ha ha ha)!![]()
DASHURIA ËSHTË MISTERI IMAGJINAR I SHPRESËS QË BËN TË JETOJË SHPIRTI NË PAQE DHE LIRI.
THJESHTËSIA DHE SINCERITETI JANË DHURATA QË ZOTI KA DHURUAR ME LINDJEN. POR TË REZISTOSH TI MBASH ATO ËSHTË MREKULLI VUAJTËSE QË TË BËN TË JETOSH ME DINJITET(shkruar nga unë)
Tashem nuk i dihet zotit.
Si e ka shkru ai eshte me i madhi , por deshira ime do te ishte vetem 2 gjem ( Cuna ) goca ISHALLAAAAAAAAAAAAA O ZOT sme falllll , sepse shoh qe shum shqiptar me vajza jan duke heq shum per at ishalla zoti mua mse fal vajz. ( Jo mua por nuses po mendoj )..
Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..
ncncncn gjilanasi_csi sa me shume ti urresh aq me afer do ti keshdo te thoja 2 cuna nje goce ene fiks kshu do ishte
![]()
M&M
Kurse per mua familje ideale eshte ajo ka kater anetare...sic jemi ne Shtepi ..
familja ideale eshte dy femije nje cun dhe nje goc tani si dihet sa hehheheh te shikojm njere kur te martohemi
Partizoni
6 uuuuu sa shume......dy vajza dhe dy djem....![]()
Krijoni Kontakt