Per mendimin tim , mvaren kushtet nete cilen jetojm , nese kemi kushte te mira perse te mos krijojm familje te madhedot ishte mire shum , por nese skemi kushte te mire ateher 1apo 2 antar me shum jo .
Per mendimin tim , mvaren kushtet nete cilen jetojm , nese kemi kushte te mira perse te mos krijojm familje te madhedot ishte mire shum , por nese skemi kushte te mire ateher 1apo 2 antar me shum jo .
Ndersa per mendimin tim familja ideale eshte dy prinderit dhe dy femije. Tani femijet ose te dy djem ose njeri djale tjetri vajze po me kusht qe djali te jete me i madh se vajza. Mire do ishte te ishin edhe gjyshi me gjyshen....
Kete s'e prisja. Dmth edhe ti si une, 4 eshte idealja. Mgjs, ku i dihet, mund te mos duash me pas te parit, se femija e pare sherben si makine adoleshence qe u jepen atyre qe sapo kane marre patenten, sa per prove dmthPostuar më parë nga Cupke_pe_Korce
Po shoh ration vajze/djale te tema dhe jam skandalizuar. Popull me fiksime jeni. Po lere se i bej une vajzat (too bad qe te pakten nje djale e vulosa tashme, darn!) t'ju lene djemte tuaj me gisht ne goje... po shyqyr qe s'keni dore ne zgjedhjen e seksit te femijes, thuaj, se do shfaroseshim si rrace fare ose do na dilnin cifte te tipit djale-djale me shpesh. Tsk, tsk, tsk. Ku do i coni gjithe keta djem? Ne lufte? Seriously?
Ndryshuar për herë të fundit nga Leila : 01-05-2006 më 08:53
trendafila manushaqe
ne dyshek te zoterise tate
me dhe besen e me ke
dhe shega me s'me nxe
Familja perfekte?
Kam pare nje komedi ku familja kishte 12 femije.O Zot sa te lumtur ishin.Lufte nate e dite.Ka me perfekte?
Ndihem e plote me familjen time,jemi kater.Ne ardhte ndonje tjeter femi ne te ardhmen s'do ishte keq ,se me prishet mendja shume kur shoh bebet e te tjerave.
Kurre si dihet....
une dua 4 femij se cmendem pas tyre,dy djem dhe dy vajza
Te kem 2vajza dhe 2djem do ishte fantastike. jane shume???-jo aspak
dhe djali ka vella dhe motra dhe vajza ka moter dhe vellezer.
mendimi i kumbulles e i marineles eshte i persosur,as shume e as pake dhe une i ketij mendimi jam ..
Varet sa pare ke.Po nuk pate nuk ke si te kesh plot.
Po ishe milioner bej edhte 20 po deshe,pune tjeter me se te merresh nuk ke.
Postuar më parë nga Marinela_Greqi
Edhe unë do doja 4 fëmijë... mbase jo me kombinimin sipër por katër duhen patjetër... kam lek apo jo... katër fëmijë do ti rris me gjak
per mendimin tim njerzit qe duan te bejn me shum se dy femij duhet te paguaj nje taks jo me pak se 100 milion dollar shtetit. Nuk mund te vazhdoj te rritet popullsia me ritme te tilla. Kina e ka kuptuar kete dhe ne kine ciftet nuk mund te bejn me shum se nje femij. Evropa nuk ka ligj te till sepse ka renie popullsie. amerika e veriut ka arritur 430 milion dhe shum shpejt do ket ligje te tilla edhe ne USA. Persa i perket afrikes atije do vazhdojn te bejn nga 6 7 femij perderisa 3 4 i vdesin nga semundje si sida apo nga uria apo luftrat.
Krijoni Kontakt