un per vete e shof veten mbas nja 20 vjetesh si babai i 4 femijve, dy cuna dhe dy gocaburri i nje gruaje ne pune
dhe djali i dy prinderve qe rrisin niprit e mbesat e tyre
![]()
un per vete e shof veten mbas nja 20 vjetesh si babai i 4 femijve, dy cuna dhe dy gocaburri i nje gruaje ne pune
dhe djali i dy prinderve qe rrisin niprit e mbesat e tyre
![]()
all u need is love
po vjeren me vierin ku i con ti? apo ata do rrisin femiet e gruas tende qe ka me ish burrin e saj? LOL
Shume e forte kjo!!! Gjithmone njerezit mendojne per vete.
Ignore List: Den Bossi
Nuk e di nese behet fjale per nje familje te vogel ku ne te perfshihet vetem:
1 Cifte dhe 2 femije.Do te ishte idealja per mua.
Ndersa nese do te flitej per nje familje ku ne te do te ishte dhe (gjyshi/gjyshja) 6 persona do ishte mese normale.
Feel the pump √
dj nuk eshte ideale me dy femi gjithmon yllo.
une kam vellain qe e kam si shok dhe e dua ne vdekje, po prap sikur te kisha dhe nje moter do ishte akoma me mire.
Kshu qe vendosa une...do bej 4 femi.. 2 cupa 2 cuna![]()
Epo qefe qefe kjo dynja moj Fierakja..Ku di une i shkreti!!Mua idealja aq me duket me dy cilimin eshte mese normale.Muhabeti eshte te dalin cift vajze/djale se po na doli djal/djal apo vajze/vajze sikur nuk ka kupPostuar më parë nga FierAkja143
Gjithsesi ti e paske mendjen e keqe yyyyyyy 4 me duken si shume mua,se di si mendon ti.
P.S Po si do i ushqesh moj dleq![]()
Feel the pump √
Po mire behet fjal qe do kem gjendje ekonomike te mire se spo e bejm kot shkollen. Pergjigja ime e pare ishte qe varet sa lek ke pastaj diskuton sa femi do besh qe te quhet ideale ajo familje qe do kriosh.
ME TRE PERSONA(ai ,une,djali)DO ME PELQENTE SHUM FAMILJA
![]()
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
Per mua nje familje eshte e lutmur kur ka harmoni brenda...Nuk ka rendesi permasa e familjes..sa me shume femije te kete brenda...dhe sa me shume te duhen ata dhe te bejne per njeri tjetrin..aq me e lumtur eshte familja....
Une kam deshire te kem shume femije...Femijet i adhuroj...nejse..
Do doja te kisha disa cuna e disa goca qe te me lumturojne...
/me enderron te beje gocen LooL
cunat te presin radhen...dua goc ta kem per shoqe![]()
djal vajz
edhe mbaroj por edhe 3 sjan keq dmth 2djal edhe njevajz
Partizoni
Krijoni Kontakt