Close
Faqja 24 prej 28 FillimFillim ... 142223242526 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 231 deri 240 prej 271

Tema: Black Metal

i/e regjistruar Maska e vampmirela666
    Anėtarėsuar
    09-01-2005
    Vendndodhja
    in Valhalla
    Postime
    54
    kisha kohe pa diskutuar ketu ne PANDEMONIUM

ej LIVE FAST kur thua:

"albumin e fundit te KAMPFAR "KVASS" e ka ngju kush,sa i ftohte si ne kopertine te albumit akull,te kujton ato koheret e BURZUM b.metal pagan,u bo 3 dite qe nuk i heq nga veshet."

ke te drejte vllai une kam jave te tera qe s'po ja heq veshin,esh me te vertete cold and pure

me ty e kam akoma LIVE FAST,me kenaqe me kete qe thua me poshte dhe me behet qejfi qe te lindi e njejta ndjenje si une kur e degjova per here te pare sepse mu duk sikur po me luante gjyshi im me ēifteli dhe zerin prej malesori

"nuk di a e ka ngju kush nje kenge te albumit Mellom Skogkledde Aaser "HYMNE" fillon me nje kor shume te ngjashem me muziken e veriut tone.shtrohet pyetja mos KAMPFAR kane marre influence nga folku i veriut shqiptar(nuk besoj)
    sa shume material kemi ne per black metal,po vetem grupet na mungojne is a shame really"

po pra kjo eshte magjike : qe kulturat evropiane megjithese jane te ndryshme mund te perputhen !!!

ndersa mua nje nga pasazhet qe me rrenqeth me shume eshte fillimi i kenges "foreverdark woods" nga BATHORY tek albumi 'nordland I' instrumenti qe hap kengen me duket si tingull lahute dhe kur degjon zhurmen e kuajve qe mberrijne nga larg te duket vetja sikur je ne fushe beteje

ja dhe nje foto nga koncerti i KAMPFAR ne nje bar ne Luksemburg ku piva ca birra me misteriozin Dolk (=kengetari) ec aty nordik gjigand dhe fjalepak
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  

TORCH A M@S.UE Maska e live fast
    Anėtarėsuar
    29-01-2006
    Vendndodhja
    ferr
    Postime
    80
    Vampo e shof qe qenke knaq ...me bohet qefi se ktu ne londer u bo nja 1 muj qe na e cane sumen kto grupet e grind/gore,sonte psh pashe MASTER para atyre ishin nja 5/6 grupe plehra aq shume u bezdisa sa dola tu bo pazar ne camden dhe mora nje pallto lekure,pi BELL`S se e fusim fshehurazi me i shokun tim te underworld.
    vetem anej nga shtatori kemiNSLAVED,ZYKLON,1349,shpresoj te jem ne londer ne ate kohe se po sme doli viza do djeg noj kishe per SAMOTHIN se u bo kohe qe nuk sulmon ai.
    ju pershendes me "JANINOS CI PANE SYTE" DHE PSE JAM NGA VERIU GJITHMONE ME KA PELQY POLIFONIA obviosly LAHUTA ESHTE NR 1 DHE SHARKIA
    fuuuuuuuk islaaam

i/e regjistruar Maska e Evis
    Anėtarėsuar
    15-06-2002
    Vendndodhja
    Ne purpur...
    Postime
    32
    Persh te gjitheve po degjoj SUMMONING - Let Mortal Heroes
    ju persh me kete se eshte shume e bukur,black metal austriak,nuk e di ne i nihni

black metal ist krieg
    I am the cosmic storms
    I am the tiny worms
    I am fear in the night
    I am bringer of light

Anėtarėsuar
    29-01-2006
    Vendndodhja
    ferr
    Postime
    80
    Citim Postuar mė parė nga Crukthi
    "GORGOROTH - Ad Majorem Sathanas Gloriam"

Ne kengen e pare Wound Upon Wound ne bateri eshte FROST. Duket mezi ka pritur ti cmpije krahet nga "Now, Diabolical".

Album per tu degjuar me vemendje
    bateria eshte kallashnikov,but yet atmosferic.nuk di a ka dale ne shitje akoma?
    po besoj se BEHEMOTHI mund te na ndihmoje
    fuuuuuuuk islaaam

Horned Almighty Maska e Behemoth
    Anėtarėsuar
    05-11-2003
    Vendndodhja
    In The Woods
    Postime
    363
    Gorgoroth do ti keni gati sot ne darke. Te na falni per vonesen por ka qene jave a zene shume kjo. I WILL BE BACK (WITH VENGEANCE) !!!

Edhe ato fotot e koncertit BM ne tirane gjate nates 06.06.06.
    Behemoth's Room Ov Metal
    ATTERA TOTUS SANCTUS

Anėtarėsuar
    05-11-2003
    Vendndodhja
    In The Woods
    Postime
    363
    Citim Postuar mė parė nga live fast
    bateria eshte kallashnikov,but yet atmosferic.nuk di a ka dale ne shitje akoma?
    po besoj se BEHEMOTHI mund te na ndihmoje
    Dega Minerare presents:

In the name of terror and fear, fear of the powers of darkness: prepare for a coming of a modern day inhuman and non-secular Satanism channeled through the vehicle of metal music as only these infernal servants are able to. They are called GORGOROTH

FROST luan baterine ne te gjithe albumin (live drums eshte Dirge Rep)

Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Behemoth : 24-06-2006 mė 19:43
    Behemoth's Room Ov Metal
    ATTERA TOTUS SANCTUS

Nihil Maska e grim reaper
    Anėtarėsuar
    14-04-2006
    Vendndodhja
    Nė Pėrrua
    Postime
    20
    Behemoth ke noj gjo t'atij grupit BM shqiptare ??
    True Norwegian Black Metal
    JackOwaR

Anėtarėsuar
    29-01-2006
    Vendndodhja
    ferr
    Postime
    80
    F@ck.... KING paska lene GORGOROTH per mosperputhje me grupin.ka grupin tjeter ai JOTUNSPOR qe po u degjoj nje kenge tani" Gleipnirs Smeder" chilling B.M.
    IM OFF NOW....TO HELL
    fuuuuuuuk islaaam

i/e regjistruar Maska e afro-crack
    Anėtarėsuar
    16-05-2006
    Postime
    61
    Cradle of Filth me kane Hypnotizuar.
    Per here te pare qe i kam ndegjuar ......

Anėtarėsuar
    05-11-2003
    Vendndodhja
    In The Woods
    Postime
    363
    Citim Postuar mė parė nga afro-crack
    Cradle of Filth me kane Hypnotizuar.
    Per here te pare qe i kam ndegjuar ......
    Long road ahead my friend. Meqe te pelqekan CoF degjo the Hecate Enthroned (early stuff) qe jane formuar nga nje ish pjestar i hershem i CoF, e njeta muzike pak a shume po me e eger.
    Behemoth's Room Ov Metal
    ATTERA TOTUS SANCTUS

Faqja 24 prej 28 FillimFillim ... 142223242526 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •