kisha kohe pa diskutuar ketu ne PANDEMONIUM![]()
ej LIVE FAST kur thua:
"albumin e fundit te KAMPFAR "KVASS" e ka ngju kush,sa i ftohte si ne kopertine te albumit akull,te kujton ato koheret e BURZUM b.metal pagan,u bo 3 dite qe nuk i heq nga veshet."
ke te drejte vllai une kam jave te tera qe s'po ja heq veshin,esh me te vertete cold and pure
me ty e kam akoma LIVE FAST,me kenaqe me kete qe thua me poshte dhe me behet qejfi qe te lindi e njejta ndjenje si une kur e degjova per here te pare sepse mu duk sikur po me luante gjyshi im me ēifteli dhe zerin prej malesori
"nuk di a e ka ngju kush nje kenge te albumit Mellom Skogkledde Aaser "HYMNE" fillon me nje kor shume te ngjashem me muziken e veriut tone.shtrohet pyetja mos KAMPFAR kane marre influence nga folku i veriut shqiptar(nuk besoj)
sa shume material kemi ne per black metal,po vetem grupet na mungojne is a shame really"
po pra kjo eshte magjike : qe kulturat evropiane megjithese jane te ndryshme mund te perputhen !!!
ndersa mua nje nga pasazhet qe me rrenqeth me shume eshte fillimi i kenges "foreverdark woods" nga BATHORY tek albumi 'nordland I' instrumenti qe hap kengen me duket si tingull lahute dhe kur degjon zhurmen e kuajve qe mberrijne nga larg te duket vetja sikur je ne fushe beteje
ja dhe nje foto nga koncerti i KAMPFAR ne nje bar ne Luksemburg ku piva ca birra me misteriozin Dolk (=kengetari) ec aty nordik gjigand dhe fjalepak
Krijoni Kontakt