OK, rradha e Behemothit tani. Akoma me dhemb kurrizi nga brrylat gjate koncertit te djelen (megjithse kisha LiveFast si bodyguard mbrapa). Per ata qe nuk kane lexuar postimet te tema tjeter, koncerti ishte Bloodthorn/Hate/KeepOfKalessin/Biomechanical/CarpathianForest/Decapitated.
Arrita pake me vonese e gjith inot se mos kisha humbur Bloodthorn por ata dolen sa u futa une. Fuqishem!!! Vokalisti (me te cilin une e LiveFast bom foto me vone) ishte allamet djali, tip George Corpsegrinder si ne paraqitje ashtu edhe ne skene live (koka si ventilator).
Pastaj dolen Hate. DM i thjeshte dhe ideal per live, vetem per jete koke ishte. Vokalisti me boni pershtupje se as nuk u shtrengonte fare dhe zeri gurgullime!!! Polaket e kane DM ne bark.
Pastaj mezi po prisja KoK por me thon te drejten kur prefesh keq zhgenjehesh kollaj. 2 arsye: 1- sepse prisja qe te ishin 2 kitare, vokali vetem kendonte (dhe une mendoja se ishte djal i talentuar ai), 2- nuk e di pse por here pas here mu dukshin si Children Of Bodom keta. E ke parasysh, jo EVIL!!! gje qe nuk u shkonte me muziken. Sa per muziken pastaj nuk kishte te shame, sidomos kur kapen Come Damnation. Une prap preferoj Reclaim megjithse Armada me pelqen qamet. Reclaim eshte me EVIL, me Black Metal (mbase prej Attila me teper).
Gjate Biomechanical ndejtem te bari ky bom foto me Bloodthorn dhe nja 2-3 minuta muhabet me vokalistin e Dew Scented (qe kishte ardh ne Londer si turist)
Tani i erdhi rradha grupit te nates - Carpathian Forest. Ca te them? Pa fullu akoma (gjate intros) mu mbush gjoksi me urrejtje, evil, nje ndjenje antihumane. This is Black f@#king Metal!!!! Vetem shi fotot qe do fus me vone dhe e kuptoni ku e kom fjalen.
Kurioz isha te shifja vokalistin e ri te Decapitated dhe me thon te drejten nuk me zhgenjeu. Paraqitje po, per jete koke ishte, zeri me DM se sa ne cd (sidomos me kenget e vjetra te Sauron-it). Ketu nuk ndenja shume, nja 5-6 kenge, se u bo vone dhe mu desh me kap trenin. Ne pergjithsi ishte koncert i bukur, apo jo LiveFast???
Fotot do ti fus sot ose neser.
CARPATHIAN FOREST WANTS YOU DEAD!!!!
Krijoni Kontakt