Close
Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 41
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    29-09-2004
    Postime
    1,466
    Citim Postuar më parë nga Davius
    Nuk citoj llafet qe te pergjegjem, qe te mos behet chit-chat tema, por do i them bashke nje nga nje.

Te gjithe e njofim, Jordanin, eshte pa konkurence ai. Deri sot bota e basketbollit, ajo amerikane kuptohet, ka pare shume basketbollista te medhenj, por pak nga ato kane arritur sukseset dhe meritat qe Kobe i ka bere keto vitet e fundit.

Karakteri i Kobe-t, ai eshte ne lojtar impulsiv, i cili deshiron te fitoj perhere qe luan, dhe pac e verejt e ka inat te kete nje 'komandant' mbi koke, sic pretendonte te ishte Shek e Phill vite me pare, per kete edhe ato u larguan, ose me sakte ishin kryesia e LAKERSAVE, qe morren guximin te perzene nga ekipi Shekin dhe Philin dhe te mbajne Koben, dhe kete e kane bere me vetedije, sepse nese ne nuk e vlersojme Koben sa duhet, ato besoj se jane me profesionista se ti dhe une. Dmth, sipas atyre qe njofin basketbollin, ai eshte me i mire se Phil dhe Sheki bashke.

Per 'njorancen' qe sipas teje tregon ai, kjo me duket eshte e thene si e padrejte, ai mund te jete egoist, mund te mos jete tip kolektiv, por e them rishtas, nuk ka bir none qe ja kalon, sepse eshte i lindur te jete i madh. Eshte i lindur per te shenuar, le te jete si te jete karakteri tij.

Per librin e Phil-it nuk mund te flas sepse s'me ka rra ne duar, po te gjej do e marr patjeter.

Kaq njehere, sepse s'kam kohe tani, flasim prap.
    Shiko Shaq nuk u largua me vetedije nga lakers, po gjendja u be aq e keqe sa Shaq i tha Kryesise te zgjedhi midis tij dhe Kobet. Fjale kane dale qe Kobe filloi ti bertiste Shaqut edhe ta bente si kalama, kur Shaq jo vetem qe eshte nje nga qendrat me dominante te historise ne NBA po thjesht eshte gati 3 metro dhe mbi dyqind kile muskuj. Thone qe njehere Shaq qe duke e rrahur Kobin. Dhe ti e di qe cdo njeri te hyje ne doren e Shaq jo vetem Kobe, behet cop cop. Nejse sic duket e vlersoke talentin mbi karakterin.

Te beje nje shembull me afer vetes tende. Vieri eshte talent gjithashtu, por sic e din eshte pis nga karakteri. Si vleresohet ai aty nga te gjithe? Mesa kam digjuar shume keq.

Rising Star and Legend Maska e Davius
    Anëtarësuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Ylli i lejkërsave e drejtoi skuadrën e tij te fitorje dhe u bë basketbollisti më i ri në moshë,
    që arrin kuotën e 16 000 pikëve

Kobi Brajant shkëlqen dhe hyn në histori

Kobi Brajanti i udhëhoqi lejkërsat drejt fitores në ndeshjen në transfertë ndaj Golden Steitit. Ylli i skuadrës nga Los Anxhelosi shënoi 42 pikë dhe arriti të bëhet basketbollisti mëi ri në moshë, që arrin shifrën e 16 000 pikëve të shënuara në të gjithë karrierën. Detroiti vazhdon të fitojë, këtë herë arriti suksesin në fushën e Siatëllit. Ishte pikërisht Rip Hamiltoni që i dha fitoren ekipit të tij, pasi shënoi koshin deciziv në sekondat e fundit.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Davius : 05-03-2006 më 11:47
    My silence doesn't mean I am gone!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    29-09-2004
    Postime
    1,466
    kobe vazhdon te shkelqeje ne statistikat personale, ama skuadra e tij eshte nen 500. Ka rrezi edhe kte vit s'kane per te hyre ne eliminatore.

i/e larguar Maska e Homza
    Anëtarësuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Ne kat te siperm!
    Postime
    3,092
    Ku din me lujt Kobi mer, ene nqs di ky nuk shifet me sy mer,,,kta tipa as pantollet nuk dijne ti veshin...

Curva Sud Milano Maska e niku-nyc
    Anëtarësuar
    20-03-2005
    Vendndodhja
    With God...
    Postime
    3,328
    Kombi mund te fitoj ndeshje por ekipi ska per te fituar asgje gjith sezonin!

E adhuroj si talent por nuk eshte lojtare qe jep 100% per ekipin...cdo gje eshte personale!

Desert Fox Maska e bayern
    Anëtarësuar
    12-06-2002
    Postime
    3,030
    Citim Postuar më parë nga niku-nyc
    Kombi mund te fitoj ndeshje por ekipi ska per te fituar asgje gjith sezonin!

!
    Say what now?
    Kobe eshte nje lojtar daje jo Shtet.
    But again, truth be told, if you're looking for the guilty you need only look into a mirror. ...

Anëtarësuar
    20-03-2005
    Vendndodhja
    With God...
    Postime
    3,328
    Citim Postuar më parë nga bayern
    Say what now?
    Kobe eshte nje lojtar daje jo Shtet.

E mer daje e di se typing error eshte nuk eshte se e nxora lajm ne gazete front page !

Per Kobing me me behet qefi qe hyri ne histori por duket qart qe ne ekip shume veta se duan...

Anëtarësuar
    20-03-2005
    Vendndodhja
    With God...
    Postime
    3,328
    Bryant do jet ne Team USA ne Lojrat Olimpike ne Beijing 2008 dhe Iverson e kan nxjer jasht...Pra Bryant ka zevendesuar Iverson ne Team USA...

Shaqiri #11 Maska e The.ReaL
    Anëtarësuar
    01-06-2006
    Vendndodhja
    Corleone....
    Postime
    2,707
    Edhe Un jam nje fans i LA Lakers edhe i K.Bryant ..
    SPECIAL ONE

RAUL # 7

Pasioni për shkencën Maska e Qendi
    Anëtarësuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Kosovë
    Postime
    2,102
    Tani Për Tani Mendoj Që Është Lojtari Më I Mirë Në NBA , Ndoshta Është Edhe Ndër Më Të Mirët Në Historin E Basketbollit , Sido Çofte E Meriton. Luan Lojë Spektakulare..

Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Pasqyra e temave historike
    Nga Fiori në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 31-05-2011, 15:43
  2. Sikur Hollivudi Te Bente Filma Me Histori Shqiptare.
    Nga nikas në forumin Kinematografia dhe televizioni
    Përgjigje: 66
    Postimi i Fundit: 08-07-2009, 03:15
  3. "Një histori e deformuar nga serbët”
    Nga RaPSouL në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 02-01-2009, 21:44
  4. Histori me emra dhe emra pa histori
    Nga Enri në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 25-07-2003, 16:28
  5. E verteta ne Histori
    Nga Brari në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 21-05-2003, 11:23

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •