Vendjetesa nuk ka lidhje me ate se cili njeh me shume NBA-ne, e cili me shume futbollin, mos u kap per kete se gabohesh!
Dalim tek Kobe, ato qe kam thene e shkruar ne disa postime me larte une nuk ja kam fut si me vjen mire mua, dhe nuk eshte 81-pikshi qe Koben e bene te 'FAMSHEM', por eshte karakteri, talenti, shkathtesia, dhe shume gjera tjera qe i'a japin kete epitet qe me te vertete e meriton. Lojtar si Kobe, per momentin nuk ka ne NBA, jo se me pelqen mua, por ky eshte realiteti, zotrote!
Per Koben, eshte folur edhe shume me pare, qe ne kohen kur ishte Shaquille O'Neal e Pihil ne ekip, para se te largohet Phil dmth para dy viteve... qe atehere eshte vlersuar si talent i rralle, kjo nuk mund te mohohet, ajo qe thuash ti eshte vetem nje anti-preference e jotja dhe asgje me shume.
Pse, mos don te thuash se vetem Kobe ka luajtur ndaj kesaj ekipe dhe ekipet tjera kur kane luajtur keto lojtare kane qene meshkuj, e kunder Lakersave femrave.

Ishte edhe: Duncan, Garnet, Carter, O'Neall, Steve Nash, Tracy McGrady, Yao Ming, Allen Iverson, LeBron James e plot te tjere... por keto nuk kane shenuar ndaj atyre 'femrave' qe thuash ti aq pike, interesante, apo?
Krijoni Kontakt