Close
Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 41
    ► ☆☆☆ ◄
    Anëtarësuar
    26-10-2005
    Vendndodhja
    Mëmëdhe
    Postime
    4,834
    Per mendimin tim Bryant eshte nje Talent dhe do te mbetet ne histori ashtu si dhe Jordan.Te tille talente nuk dalin shpesh ne historine e NBA.Sa per rekordin e pikeve qe mbahet nga Çembërlein une do te thoja qe ne vitet 60-65 ka qene tjeter sistem loje dhe shume ndryshe nga c'eshte tani.Tani loja e NBA eshte me e veshtire se ne ate kohe dhe po te shofim rekordin e Bryant une do te thoja qe nuk do kete per shume kohe nje thyerje te ketij rekordipasi eshte shume i veshtire per tu arritur dhe meritat i takojne plotesisht Coby sepse eshte nje lider i Los-Angeles bashke me Phil Jakson,pra pa keta te dy nuk do ishte ky ekip ne keto nivele qe eshte.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    29-09-2004
    Postime
    1,466
    Citim Postuar më parë nga ^LINDI^
    Per mendimin tim Bryant eshte nje Talent dhe do te mbetet ne histori ashtu si dhe Jordan.Te tille talente nuk dalin shpesh ne historine e NBA.Sa per rekordin e pikeve qe mbahet nga Çembërlein une do te thoja qe ne vitet 60-65 ka qene tjeter sistem loje dhe shume ndryshe nga c'eshte tani.Tani loja e NBA eshte me e veshtire se ne ate kohe dhe po te shofim rekordin e Bryant une do te thoja qe nuk do kete per shume kohe nje thyerje te ketij rekordipasi eshte shume i veshtire per tu arritur dhe meritat i takojne plotesisht Coby sepse eshte nje lider i Los-Angeles bashke me Phil Jakson,pra pa keta te dy nuk do ishte ky ekip ne keto nivele qe eshte.
    Me siguri se ke marr vesh per librin e Jackson para dy sezonesh kur Lakers humben ne gjysem finale kunder Spurs. Ne te Jackson shkruan qe "kobe eshte uncoachable" Eshte egoist dhe problematik etj etj. Por tani Phil si kurva qe eshte i hangri fjalet e tija per ca miliona me shume.

Tifoz i flaktë Maska e Juventini
    Anëtarësuar
    07-09-2005
    Vendndodhja
    Delle Alpi
    Postime
    353
    Me falni por tema quhet tifozat e Lakers e jo diskutoni mbi Jordan!

SPHINX
    Anëtarësuar
    17-04-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    835

Pashe nje film per te qeshur

Dje pashe nje film per te qeshur dhe ishte nje lojtar basketbollist shume i mire. Skuadra para se te luante ky miku vetem humbje kishte; vjen ky dhe ben kosha me rradhe pa pasuar si do zot Kobe Bryant si perfundim fituan.
    Te tere lojtaret e skuadres mbeten si te dhjere qe ku nuk pasoi dhe e morren te loste RUGBY; ne RUGBY po s'pasove ta behen kapulice 250 kg. keshtu qe e mesuan kete mikun te pasoje.

Mendim i mire eshte qe Phil ta fute nja nje jave ne skuader RUGBY Koben qe te mesoje te pasoje. Mire beri Shaku qe iku nga LA. Tani e kuptoj pse ekipi i Lakers eshte Kobe's team. Dhe Phil Jackson nuk eshte trajneri i skuadres po thjesht "Kobe's bitch" (K*rv* e Kobit).

Mgjate fat dhe sukses Lakers. Te shikojme cfare "seed" do kene playoffs.
    Liberty, if it means anything, is the right to tell people what they don't want to hear.
    WCC 2006 ITALY

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    29-09-2004
    Postime
    1,466
    Citim Postuar më parë nga Isomer937
    Dje pashe nje film per te qeshur dhe ishte nje lojtar basketbollist shume i mire. Skuadra para se te luante ky miku vetem humbje kishte; vjen ky dhe ben kosha me rradhe pa pasuar si do zot Kobe Bryant si perfundim fituan.
    Te tere lojtaret e skuadres mbeten si te dhjere qe ku nuk pasoi dhe e morren te loste RUGBY; ne RUGBY po s'pasove ta behen kapulice 250 kg. keshtu qe e mesuan kete mikun te pasoje.

Mendim i mire eshte qe Phil ta fute nja nje jave ne skuader RUGBY Koben qe te mesoje te pasoje. Mire beri Shaku qe iku nga LA. Tani e kuptoj pse ekipi i Lakers eshte Kobe's team. Dhe Phil Jackson nuk eshte trajneri i skuadres po thjesht "Kobe's bitch" (K*rv* e Kobit).

Mgjate fat dhe sukses Lakers. Te shikojme cfare "seed" do kene playoffs.
    E forte dhe e vertete kjo

Rising Star and Legend Maska e Davius
    Anëtarësuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Ti Isomer te pengon fakti se Kobe eshte me i mire ne NBA apo te dhimbset LA LAKERS-at te jete nen komanden e nje lojtari, kur faktikisht duhet te udhehiqen nga Phil?

Kobe eshte i dyti, ne tere historine e basketbollit, pas te madhit J23.
    My silence doesn't mean I am gone!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    29-09-2004
    Postime
    1,466
    Citim Postuar më parë nga Davius
    Ti Isomer te pengon fakti se Kobe eshte me i mire ne NBA apo te dhimbset LA LAKERS-at te jete nen komanden e nje lojtari, kur faktikisht duhet te udhehiqen nga Phil?

Kobe eshte i dyti, ne tere historine e basketbollit, pas te madhit J23.

Davius kam pare shkrimet e tua te tema e futbollit, dhe me vertete di se cka po flet sepse sic dihet futbollin e ke sportin numer nje, jeton ne evrope dhe ndjek cdo gje qe ka te beje me futbollin etj etj. Ama lal nga basketbolli nuk ke shume dije.

Si eshte kobe me i mire ne NBA? Pse shenon 81 pike?! A e di ti lal qe lojtaret e gjenerates te fundit te 90 -tave dhe fillimit te shekullit te ri luajne shume pak mbrojte ose nuk luajne fare? A e din ti se kjo gje ndodh sepse shume nga kta lojtare vine direkt nga shkolla e mesme ose me nje vit ne kolegj direkt ne NBA, pa mesuar fundamentalet e basketbollit, pa mesuar si mbrohet pyka, pa mesuar se ca eshte rrotullimi ne mbrojte etj etj. Skuadra kunder te ciles kobe shenoi eshte mbushur me femra. Me njerez si Jalen Rose me shoke qe s'luajne fare mbrotje. Pse kobe nuk shenon 81 pike kunder nje skuadre si detroit? Sepse detroit luan mbrotje, sepse detroit eshte empitemia e skuadres te basketbollit ideale. Pastaj gjerat e tjera qe duhet te bej kobe si lojtar a ja ke par si i ka? Tani kobe ka 5 tabela per loje, dhe 4 asiste per loje. Kto jane numra shume te ulta per nje lojtar qe krahasohet me Jordan shume here. A e din ti qe ne rankun e efektshmerise per 48 minuta kte sezon kobe s'eshte i pari ne NBA por i shtati? Kjo do te thot qe ka 6 lojtare me te efektshem se Kobe ne NBA. Matane statistikave, Kobe eshte shume egoist, nuk digjon njeri dhe i mungon karakteri per tu krahasuar me legjendat. Jordan qe di ti ka 6 unaza nga gjashte nga gjashte kampionate, ama ke digjuar ndonjehere per Bill Rusell (Qendren e Celtics ne vitet 60 e 70, kur ajo skuader mbizotronte) i cili ka 11 unaza nga 11 kampionate te fituara me boston te gjitha!!!! Rusell eshte mbrojtesi me i mire i gjith kohrave te NBA-se. Shifrat e tij skrahasohen me Jordan ama ai ka fituar 11 kampionate!! Si mund ta besh koben nr. 2 mbas jordan?!

Anëtarësuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Vendjetesa nuk ka lidhje me ate se cili njeh me shume NBA-ne, e cili me shume futbollin, mos u kap per kete se gabohesh!

Dalim tek Kobe, ato qe kam thene e shkruar ne disa postime me larte une nuk ja kam fut si me vjen mire mua, dhe nuk eshte 81-pikshi qe Koben e bene te 'FAMSHEM', por eshte karakteri, talenti, shkathtesia, dhe shume gjera tjera qe i'a japin kete epitet qe me te vertete e meriton. Lojtar si Kobe, per momentin nuk ka ne NBA, jo se me pelqen mua, por ky eshte realiteti, zotrote!

Per Koben, eshte folur edhe shume me pare, qe ne kohen kur ishte Shaquille O'Neal e Pihil ne ekip, para se te largohet Phil dmth para dy viteve... qe atehere eshte vlersuar si talent i rralle, kjo nuk mund te mohohet, ajo qe thuash ti eshte vetem nje anti-preference e jotja dhe asgje me shume.

Citim Postuar më parë nga I pakapshem
    Skuadra kunder te ciles kobe shenoi eshte mbushur me femra.
    Pse, mos don te thuash se vetem Kobe ka luajtur ndaj kesaj ekipe dhe ekipet tjera kur kane luajtur keto lojtare kane qene meshkuj, e kunder Lakersave femrave. Ishte edhe: Duncan, Garnet, Carter, O'Neall, Steve Nash, Tracy McGrady, Yao Ming, Allen Iverson, LeBron James e plot te tjere... por keto nuk kane shenuar ndaj atyre 'femrave' qe thuash ti aq pike, interesante, apo?

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    29-09-2004
    Postime
    1,466
    Citim Postuar më parë nga Davius
    Vendjetesa nuk ka lidhje me ate se cili njeh me shume NBA-ne, e cili me shume futbollin, mos u kap per kete se gabohesh!

Dalim tek Kobe, ato qe kam thene e shkruar ne disa postime me larte une nuk ja kam fut si me vjen mire mua, dhe nuk eshte 81-pikshi qe Koben e bene te 'FAMSHEM', por eshte karakteri, talenti, shkathtesia, dhe shume gjera tjera qe i'a japin kete epitet qe me te vertete e meriton. Lojtar si Kobe, per momentin nuk ka ne NBA, jo se me pelqen mua, por ky eshte realiteti, zotrote!

Per Koben, eshte folur edhe shume me pare, qe ne kohen kur ishte Shaquille O'Neal e Pihil ne ekip, para se te largohet Phil dmth para dy viteve... qe atehere eshte vlersuar si talent i rralle, kjo nuk mund te mohohet, ajo qe thuash ti eshte vetem nje anti-preference e jotja dhe asgje me shume.

Pse, mos don te thuash se vetem Kobe ka luajtur ndaj kesaj ekipe dhe ekipet tjera kur kane luajtur keto lojtare kane qene meshkuj, e kunder Lakersave femrave. Ishte edhe: Duncan, Garnet, Carter, O'Neall, Steve Nash, Tracy McGrady, Yao Ming, Allen Iverson, LeBron James e plot te tjere... por keto nuk kane shenuar ndaj atyre 'femrave' qe thuash ti aq pike, interesante, apo?

Vendjetesa ka te beje jasht mase!!! Ne cdo rubrike te sportit ne kanalet evropiane a nuk jane lajmet e futbollit te parat? A nuk jepet pothuajse cdo ndeshje futbolli ne televizor, edhe ato miqesoret? Sa ndeshje basketbolli zakonisht shef ti? A ka ndonje kanal televizori te dedikuar mbas NBA-se? Ktu ka NBA TV qe merret vetem me basketboll sic ne Evrope ka Gol TV qe merret vetem me futbollin.

Sa per talentin e Kobit une e kam thene vete qe eshte fenomenal. Por eshte shume larg vendit te dyte mbas Jordan. Mos be mekatin te thuash qe Kobe ka karakter te mire!!! Edhe njehere te sugjeroj, nqftse ka dale dhe aty, te lexosh librin e Phil Jackson dhe do shohesh se si e pershkruan Kobin ai aty. Kobe se ka idene se ca eshte pasi, eshte jasht mase arrogant dhe egoist. Kobe eshte arsyeja qe Shaq iku nga LA. Nqftse Kobe do pranonte qe mos ta kishte topin ne dore tere kohen, LA do mbante Shaq dhe do fitonin jo vetem tre kampionate po mbase edhe kater, pese, gjashte e ku dihet sa me shume. Gjith faji eshte i Kobit, edhe kte e pohon cdo njeri qe di dicka nga basketbolli.

Nejse lal, per analizen qe ben te futbolli, ktu ske perdoren asnje pik nga ajo analiza po vetem ke thene qe eshte mos pelqimi im i Kobit dhe aq. Prisja nje pergjigje me te zgjuar nga ty, po sic duket u zhgenjeva.

Anëtarësuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Nuk citoj llafet qe te pergjegjem, qe te mos behet chit-chat tema, por do i them bashke nje nga nje.

Te gjithe e njofim, Jordanin, eshte pa konkurence ai. Deri sot bota e basketbollit, ajo amerikane kuptohet, ka pare shume basketbollista te medhenj, por pak nga ato kane arritur sukseset dhe meritat qe Kobe i ka bere keto vitet e fundit.

Karakteri i Kobe-t, ai eshte ne lojtar impulsiv, i cili deshiron te fitoj perhere qe luan, dhe pac e verejt e ka inat te kete nje 'komandant' mbi koke, sic pretendonte te ishte Shek e Phill vite me pare, per kete edhe ato u larguan, ose me sakte ishin kryesia e LAKERSAVE, qe morren guximin te perzene nga ekipi Shekin dhe Philin dhe te mbajne Koben, dhe kete e kane bere me vetedije, sepse nese ne nuk e vlersojme Koben sa duhet, ato besoj se jane me profesionista se ti dhe une. Dmth, sipas atyre qe njofin basketbollin, ai eshte me i mire se Phil dhe Sheki bashke.

Per 'njorancen' qe sipas teje tregon ai, kjo me duket eshte e thene si e padrejte, ai mund te jete egoist, mund te mos jete tip kolektiv, por e them rishtas, nuk ka bir none qe ja kalon, sepse eshte i lindur te jete i madh. Eshte i lindur per te shenuar, le te jete si te jete karakteri tij.

Per librin e Phil-it nuk mund te flas sepse s'me ka rra ne duar, po te gjej do e marr patjeter.

Kaq njehere, sepse s'kam kohe tani, flasim prap.

Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Pasqyra e temave historike
    Nga Fiori në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 31-05-2011, 15:43
  2. Sikur Hollivudi Te Bente Filma Me Histori Shqiptare.
    Nga nikas në forumin Kinematografia dhe televizioni
    Përgjigje: 66
    Postimi i Fundit: 08-07-2009, 03:15
  3. "Një histori e deformuar nga serbët”
    Nga RaPSouL në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 02-01-2009, 21:44
  4. Histori me emra dhe emra pa histori
    Nga Enri në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 25-07-2003, 16:28
  5. E verteta ne Histori
    Nga Brari në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 21-05-2003, 11:23

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •