Close
Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 41
    Perjashtuar Maska e MICHI
    Anëtarësuar
    14-09-2004
    Postime
    1,537
    Si ju a futen suns ashtu mer , kobe si me qen sakat ne 3rd quorter.

...gjení... Maska e mad
    Anëtarësuar
    18-03-2004
    Vendndodhja
    Prage [EU]
    Postime
    1,321
    Citim Postuar më parë nga Juventini
    Te jesh tifoz eshte dicka qe ti nuk e percepetoke dot MAD sepse te jesh tifoz do te thote te jesh me nje skuader ne te mire e ne te keq! Merr shembullin e Interistave!
    po mire o juventin, jo te gjithe jane te dale, e te emancipuar nga ky kendveshtrim. une u bera kaq vjec, dhe nuk kam luajtur ndonjehere basketboll tamam, e jo pastaj te jem ne gjendje te dalloj midis lojtareve. une bertas per ata qe i shikoj qe luajne mire.

{^_^}
    ::|maDes!gn © 2009|::

VlonjaT Maska e BlEdIi
    Anëtarësuar
    11-10-2002
    Vendndodhja
    Nj
    Postime
    418
    K.Bryan sonte shenoi 81 pik ne ndeshje me toronton (te tjeret 41) lool
    "O bindu o permendu o merr malet e cemendu"

Rising Star and Legend Maska e Davius
    Anëtarësuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Kobi Brajant shkruan emrin e tij si një nga basketbollistët më të mirë. Një gjë e tillë dihej edhe më parë, por tani është përforcuar më shumë. Vetë basketbollisti i lejkërsave ka shënuar plot 81 pikë dhe tashmë është i dyti, midis atyre që kanë shënuar më shumë pikë në një ndeshje. Rekordi mbahet nga legjenda Vilt Çembërlein, i cili ka shënuar plot 100 pikë më 2 mars 1962. Për sa i përket sezonit, Brajanti tashmë bëri një hap të madh, drejt rrugës për të fituar çmimin si lojtari më i vlefshëm (MVP).

"Nuk arrija ta imagjinoja edhe kur isha fëmijë një gjë të tillë. Më duket e pabesueshme," - tha Kobi. Në ndeshjen ndaj Torontos, Los Anxhelosi e mbylli pjesën e parë në disavantazh 49-63. Por në dy pjesët e tjera mendoi ylli i skuadrës, duke shënuar përkatësisht 27 dhe 28 pikë në secilën periodë. Kobi Brajant ka lënë pas rekorde të basketbollistëve si Elgin Bejlor dhe Majkëll Xhordan. "Kam parë shumë ndeshje në karrierën time, por nuk e kam parë asnjëherë një gjë të tillë," - tha trajneri Fil Xhekson
    My silence doesn't mean I am gone!

Anëtarësuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Ja disa foto nga takimi

Anëtarësuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    ......

Perjashtuar Maska e MICHI
    Anëtarësuar
    14-09-2004
    Postime
    1,537
    Eshte i mire azmatiku por edhe skuadra e ndihmon shum.

SPHINX
    Anëtarësuar
    17-04-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    835

Nje neri nuk fiton dot kampionatin

Iku koha e Jordan-it dhe e Wilt Chamberlain; kur nje lojtar bente nje thes me pike dhe fitonte skuadra kane ardhur kohra te tjera.

Mjafton te shikosh Philly-n qe kam vetem Iverson.

Mgjate BRAVO i qofte; ka nisur te me pelqeje Bryant qe kur deshte tja ngjeshte ajo kucka per perdhunim. Ama nga ana tjeter nuk me pelqejne as Lakers as Phil Jackson.
    Liberty, if it means anything, is the right to tell people what they don't want to hear.
    WCC 2006 ITALY

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    29-09-2004
    Postime
    1,466
    Rekorded e jordanit mund ti leje por prap nuk krahasohet me te....e vertet shenoi 81 pike ama me dy asiste dhe duke leshuar 46 a 48 gjuajtje. Kur jordan shenoi 69 kunder celtics (skuadra me e mire athere, ne krahasim me toronton qe se kane idene se ca eshte mbrotja) ne te njejten kohe kishte 18 tabela 6 asiste dhe 4 vjedhje te topit, dhe i shenoi piket me shume me pak gjuajtje dhe me nje perqindje shume me te mire.

Kobe eshte fenomen si lojtar ne vetvete po si chamberlain (qe fitoi dy a nje kampionate) nuk duket se mund ta coje skuadren e tij ne nivel te larte qe mund te fitojne 6 kampionate sic beri jordan.

Curva Sud Milano Maska e niku-nyc
    Anëtarësuar
    20-03-2005
    Vendndodhja
    With God...
    Postime
    3,328
    Kobe Bryant eshte lojtare i madh dhe ka talent dhe ate nuk mund tja eqim! 81 pikeshi ishte dicka e madhe per te, por edhe nje shembull i keq per LA Lakers dhe NBA! Nuk quhet loje skuadre kur nji lojtare ben cfare te doje dhe cdo gje ne skuader e ka ai ne dore!
    Per ata lojtare qe jan tek Lakers ndjehen shume keq qe ne cdo ndeshje nuk mund te arrijn te luajn si ekip ose te ken moral per te luajtur si ekip sepse i gjith ekipi eshte Kobe Bryant!
    Lakers keshtu nuk mund te arrijn dicka ket vit! Sigurisht qe Kobe eshte i madh por demi i behet ekipit sepse pa Kobin ata nuk bejn dot gje dhe sikur te demtoen Kobe shpresat e ekipit marin fund!

Ne cdo sport fiton ai ekip qe luan si nje grup dhe jo individual! Shembulli me i mire jan Spurs dhe Pistons!

Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Pasqyra e temave historike
    Nga Fiori në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 31-05-2011, 15:43
  2. Sikur Hollivudi Te Bente Filma Me Histori Shqiptare.
    Nga nikas në forumin Kinematografia dhe televizioni
    Përgjigje: 66
    Postimi i Fundit: 08-07-2009, 03:15
  3. "Një histori e deformuar nga serbët”
    Nga RaPSouL në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 02-01-2009, 21:44
  4. Histori me emra dhe emra pa histori
    Nga Enri në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 25-07-2003, 16:28
  5. E verteta ne Histori
    Nga Brari në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 21-05-2003, 11:23

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •