Close
Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 48
    i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anëtarësuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379

Natën e Krishlindjeve e lë burrin në gjumë dhe ikën

E rrëmben i dashuri i parë, që se harronte

Natën e Krishlindjeve e lë burrin në gjumë dhe ikën

Nata e Krishlindjeveve nuk ka qënë me fat për F. Toçkën nga Fshati Urakë i Komunës së Rrajcës. Natën vonë i ka ikur gruaja nga krevati, duke e lënë në gjumë dhe vetëm me një pusullë tek koka. Enkeleda Gjonaj nga Fshati Omesh i Komunës së Proptishtit në Pogradec, prej vitesh dashuronte një djalë nga Rrodokali i Poshtëm i Pogradecit. Por, i dashuri i saj fejohet me një vajzë nga Qukësi, dhe Enkeleda nga inati martohet me F.Tockën nga Uraka. Bënë një dasëm të madhe ku u ftuan njëqind e pesëdhjetë vetë, por kjo martesë zgjati vetëm një vit. Zemra e Enkeledës rrihte akoma për për djalin nga Rrodokalli, të cilin nuk mund ta harronte kurrë. Ndërkohë që fejesa dhe martesa nuk po ju shijonte asnjërit nga ish-ët. Kështu të dielën mbasi kanë ngrënë darkë e kanë rënë të flenë, ajo ka pritur deri burrin ta zinte gjumi. Në orën 03.00 të natës, është ngritur nga shtrati dhe pasi është veshur ka dalë jashtë ku e priste ish i dashuri saj nga Rrodokali i Poshtëm. Burri duke para që nuk po vinte gruaja është shqetësuar dhe ka filluar ta kërkojë. Në fillim ai ka kontrolluar rreth shtëpisë, pasi ka kujtuar e mos ishte sëmurë dhe i kishte rënë të fikët. Por çdo gjë ka rezultuar e kot, deri sa një nga pjesëtarët e familjes ka gjetur një letër që kishte lënë Enkeleda. Sipas dëshmitarëve ajo kishte shkruar si më poshtë: “Mos më kërkoni, unë po iki vetë, sepse tani dua një tjetër. Kam dashur një djalë tjetër më të mirë. Djalë që e kam dashur prej vitesh. Prandaj lamturmirë”. Ndërkohë që disa dëshmitarë kanë rrëfyer se ka qënë një furgon që e ka pritur poshtë shtëpisë së saj, në momentin që ajo ka hipur në makinë dhe nisur drejt shtëpisë në Rrodokal.

Ekspress.

Kur babo natale, nuk te sjell pako por ta merr edhe ate pako qe kishe blere per vete...lol
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

Gone Maska e MiLaNiStE
    Anëtarësuar
    19-05-2003
    Vendndodhja
    dónde ustedes no me puede ver
    Postime
    1,770
    loool amonn edhe kto histori qisin neper gazeta lool

mir e ka bo mer :P lol koment tbukur xhuxhi nfund :P

me 40 hajdutë Maska e alibaba
    Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Ka raste te rralla kur femra martohet detyrimisht nga familja me nje te panjohur.
    Eshte e kuptueshme se kjo martese nuk mund te zgjate.
    Por rasti i kesaj vajzes eshte..............tjeterçka...............si duket paska qene kurve...............dhe kur do ta nderprejme idealizimin e kurvave o burraaaaaaaaaa
    Ka zgjedhur vete burrin e pastaj e leshon.Kjo ka vetem nje emer: KURVE.

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    E mire mos u nxeh Alibaba .
    X-mas eshte all about love . lol
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Larguar.
    Anëtarësuar
    30-11-2004
    Postime
    1,506
    Nuk ia ka bere dhe aq mire kjo çupa jo. Por ti alibaba qetesohu, ska vend per kesi fjalesh. Mendoj qe kjo çupa paska qene pak e lehte nga mendte, se nuk shkohet me tjetrin per inat te dashnorit qe eshte fejuar me tjetren, kur akoma e do. Ose e do, edhe rri urte, ose nuk e do e martohesh me krushq pastaj.

Tani te vijme tek kjo puna e krushqve. Te kishte qene kendej e te te ike gruaja keshtu, ajo paguan ca para aman se ai toçi (burri i vet) nuk paska qene per gje ne kete muhabet. Keshtu qe ajo duhet tu paguaje dasmoreve diten e punes sepse te shkretet kane ndenjur te ngujuar nja 6 ore aty, e prit e percjell e foto e video... Do thoni ju, ku punohet te dielen more ? Ato s'po punojne javes e punokan te dielen... Punojne ore punojne, gjysmen e ke shites tek pazari, e gjysma tjeter te dielen thur planet per zhvatjen e javes... Ehhh ka pune puna... Ne kendej na çmenden me 35 ore pune ne jave, edhe ato s'po i bejme si ka hije, njehere kemba e njehere krahu... vate kjo pune...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-09-2004
    Postime
    2,389
    Keto gjera kane ndodhur, ndodhin dhe do vazhdojne te ndodhin, sepse ka pasur, ka dhe do kete njerez qe pa mbyllur nje kapitull fillojne nje tjeter, njerez qe nuk respektojne ate qe kan prane, qe martohen sa per t'u martuar, ose qe edhe pse martohen me dike tjeter mendjen e mbajne te "hera e pare"....etj etj...

Mua s'me duket si ngjarje per t'u bere lajm gazete. Sa ka edhe me keq...Une them se ai djali duhet te gezohet, se mund te kishte edhe me keq...I ka bo nder qe ka ik...

Desert Fox Maska e bayern
    Anëtarësuar
    12-06-2002
    Postime
    3,030
    Citim Postuar më parë nga PINK
    E mire mos u nxeh Alibaba .
    X-mas eshte all about love . lol
    Alibaba eshte njeri i lindjes se njef Xtmass. Alibaba eshte msu me tapet fluturues edhe e ka per bela ta leje Ajkuna.

C'keni ju bofsha tjetra iku nga nji malok me zgjedh malokun tjeter edhe ju cani derrasat.

Tashi na i gjo te bukur ska bo lokja jo po thuj sh!t happens.
    But again, truth be told, if you're looking for the guilty you need only look into a mirror. ...

Curva Sud Milano Maska e niku-nyc
    Anëtarësuar
    20-03-2005
    Vendndodhja
    With God...
    Postime
    3,328
    Aventura pa fund, cfare nuk ndodhin ne Shqiperi...

<-----
    Anëtarësuar
    13-05-2002
    Postime
    985
    Citim Postuar më parë nga Xhuxhumaku
    Nata e Krishlindjeveve nuk ka qënë me fat për F. Toçkën
    Ne fakt , eshte e kunderta ! Ai paska qene me fat pasi one bi'tch less on his life
    ...

Heartless Maska e White_Angel
    Anëtarësuar
    11-01-2004
    Vendndodhja
    Kristal......
    Postime
    1,293
    Ishalla nuk perfundon ne Itali fakirja , se zor se po e le gruan ai .....
    U kujtun mbas nji viti qe nuk i donin ata qe kishin ne krevat ...

Nejse....
    O Zot per vete sdua gjë jo...por për prindërit nje dhëndër të bukur!

Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Çfarë është gruaja për burrin?
    Nga Mina në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 48
    Postimi i Fundit: 26-09-2024, 09:35
  2. Deklarata universale e të drejtave të njeriut dhe Islami
    Nga Cappuccino në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 98
    Postimi i Fundit: 30-11-2013, 13:37
  3. Maqedoni, e vret burrin dhe e pret në copa....
    Nga toni007 në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 16
    Postimi i Fundit: 29-04-2009, 17:29
  4. E vrava burrin tim pasi më keqtrajtonte..!!
    Nga Zemrushja në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 24
    Postimi i Fundit: 23-04-2007, 09:13
  5. 11 vjet martese denoncon burrin si tutor.
    Nga kolombi në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 14-03-2004, 09:25

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •