po tani keto komentet e fundit juve?? lol
po tani keto komentet e fundit juve?? lol
Ndodhia jote me e "bukur" e virtualitetit eshte kjo... Qe ke mesuar Shqipen ne virtualitet o RexhinaPostuar mė parė nga *~Rexhina~*
![]()
◄█ Barcelona e MADHE █►
une qe thoni juve, fillova te futesha ne chat per te gjetur ndonje shoqerine time te vjeter te shperndare neper bote. Dola me sukses pasi gjeta nje shok klase dhe tre te tjere nga qyteti im (qe eshte i vogel ne syte tuaj, por per mua mban nje bote brenda)
duke vazhduar te futem per nje fare kohe rregullisht, fillova te ze shoqeri me disa te tjere qe edhe ata e frekuentonin chatin ne pothuajse te njejten kohe.
u njoha me nje operator, dhe me pelqente shume muhabeti,, ose me mire shqip, biseda, humori, dhe koha kalonte pa u ndjere.
ne te njejten kohe, duke qene shume "friendly" dhe njekohesisht duke hapur syte se mos gjej serish ndonje mik timin te vjeter, njihem me nje tjeter operator, , edhe ky mjaft i pershtatshem per te kaluar kohen.
ne muhabet e siper doli qe keta te dy e urrenin njeri tjetrin dhe madje ishin share edhe shume keq.
ndodhi qe une i thash te dytit se me "filanin " qe ti shahesh une jam shume shok. dhe me vjen keq kur degjoj llafe te keqia per te. dhe e kishim lene qe kur vinte fjla tek ai mos te vazhdonim me te argumentonim , pasi ne fund te fundit jeta virtuale eshte per t'u qetesuar nga stresset e perditshme dhe jo per t'i shtuar ato.
mbas disa kohesh i them edhe te parit se njoh "filanin" per te dytin , dhe ai nuk reagoi keq fare.
mbas dy muajsh, ndodh se keta dy miqte jane takuar me njeri tjetrin dhe une kam dale e keqja. Ata te dy tashme jane bere vellezer, dhe une ndjehem shume keq se kurre nuk kam dashur t'i ofendoj apo qofte edhe t'i merzis.
Ja kjo eshte historia ime e jetes virtuale. Gjithsesi me ngelen miqte e mi te vjeter qe ndesha,,,, eeeeeeeeee kot nuk i thone, s'te behet njeri si shoku i femijerise.
What goes around---comes around
Epo mend per here tjeter mos be shoke me aperatoooooor.Postuar mė parė nga Sorkadhe_Kelcyre
Hmm gjera qe me bejn te qesh kur i kujtoj e momente "te sheqerosura" virtualisht ka plot..aq sa tani s'di cte permend me pare.Pa dyshim me te bukurat lidhen me fillimet e internetit dhe njohjeve ne te.Kujtoj njeher qe per te hyre pas ores 12 e per te bere chat cfare detyrash nuk shpikja,,,dhe ajo msusja e shkrete qe mbante celsat e labit na besonte, i dukeshim goca te mira:-) Kujtoj pastaj qe pas njohjes se pare ne chat u hutova keq..lol..sa mora mundimin te nisja fotot deri ne Usa..ku merrja vesh nga scaneri athere:-)..Le pastaj sa biseda nga largoheshim tu majt barkun me dore, se kur na qepej ndonje, nga s'na dilte perpara me nick-e te ndryshme (flas shumes se e kisha nje bashkpuntore ne kto prapsite e virt.llol)..tmerr e gallate:-)
Kurse nga post-adoleshenca kujtoj qellimet e ndryshme per te cilat esht perdor msn dhe forumi..lol..
Te embla?Nje lidhje reale flash, dhe qindra,,(jane bere mije thua
?) biseda ne msn me shqipo e te huaj. Do me marre malli dhe per kto kohra:-)
LoL...kur isha ne shqiperi sa kisha filluar ne hyja ne chat,dhe isha ne internet kafe me kusheriren.Me te njejtin nick qe kam sot.
me flet nje cun me nick balerini me duket..dhe une me kushon po talleshim. Kur ky cuni i mbare fillon me pershkruan mua si isha,si ishte kusherira dhe po na ftonte per kafe... LoL...kthen koken kushoja,e kisha mbrapa kurrizit...ye,needles tp say,nuk hyra me ne chat nga e njejta internet kafe.
Shmile Pweet Face..Me Wubz U :D
wow ca nuk lexon njeriu ktu! une skam ndo nje histori te vecant.
nefakt gallat kishte shume kur futesha me vellai ne chat grek me nick "Albanos"!!
kurse ne forum mbaj mend ne fillim kur u futa ishte koha qe zihej Reina me WOLF_POWER dhe kishte shume gallat ti lexoje!!! sa bukur ishte forumi atehere!...jo si tani qe eshte mbushur me kalamaq.
Postuar mė parė nga BaBy_BiRbA
,po nuk na tregove ,e pranuat ftesen per kafe apo jo?
Nah..ishte shume i shemtuar...ia futem vrapit LoLHE scared me
![]()
Shmile Pweet Face..Me Wubz U :D
me ket siper qe osht bo ene i pazevendesushem![]()
kam pas i gricje te vogel, pune keqkuptimi ne fakt, sepse Chemo (meqe ra fjale flm) ka krijuar adresen time te msn. U keqkuptuam dhe nga ngeli ca hatri nga njeri-tjetri....dhe....e nejse, doja te thoja qe pas kesaj pasi u sqaruam dhe pasi e mora vesh qe ishte tullac lol, "rashe ne dashuri"....loooooooool
xhan, xhan une tyve... Chemoooooo!!!!!!![]()
Fjalet e embla jane si nje huall mjalti,
embelsi per shpirtin dhe ilac per kockat.
Fjalet e Urta 16:24
Krijoni Kontakt