Close
Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 44
    Larguar.
    Anėtarėsuar
    30-11-2004
    Postime
    1,506
    Ah jo jo, NUK KA ME MIRE DHE ME BUKUR SESA UNAZA

Foton e kam bere gati per 60 vjeēare e siper se aman nuk i dihet, te ēojne ndonje nga ato anonimet dhe ma prishin strofken pastaj...

Por nuk e tregoj se nuk dua te marr ndonje ne qafe, rri aman se boll kane hallet e tyre, nuk do blejne tani busulla e atlase zogjsh per te ditur nga shtegtoj

Citim Postuar mė parė nga Foleja_
    oiseau en vol!

Cila nga cupat do te kishte guxim me te kerku foton, kur shofin unazen 24 karat dhe gishterinjet e zogezes aty ne foto cdo dite? ..
    Se paku thuaj ."ska me mire se pa unaze", dhe pasatj fillo te besh gadi foto per export , se sdo kesh me qetesi
    E forte e forte,
    eh zog o zog, flatrat po te shkelqejne me milje larg nga unaza e bukur.

Citim Postuar mė parė nga oiseau en vol
    Hajde hajde ti, personale ti, ku ka ketu personale moj, jemi shoke e shoqe te gjithe.
    u la la la ta ndaj embelsiren me 4000 veta.... qofte larg.Po gjerat e embla ...mbahen per vete o Zog, se ketu ste ngel asgje per vete pastaj

Ja per shembull une te kam shoqe, e ti nuk me ke shok mua ?
    Une te kam, e shok shqiptaro-francez biles, ku ka me mire.
    Pasi te kesh lexuar firmen time, do te mendosh qe harxhove 10 sek te kohes tende ne forum, qe eshte gjithashtu kohe e humbur kot.

Larguar.
    Anėtarėsuar
    30-11-2004
    Postime
    1,506
    Citim Postuar mė parė nga Julie
    E forte e forte,
    eh zog o zog, flatrat po te shkelqejne me milje larg nga unaza e bukur.

u la la la ta ndaj embelsiren me 4000 veta.... qofte larg.Po gjerat e embla ...mbahen per vete o Zog, se ketu ste ngel asgje per vete pastaj

Une te kam, e shok shqiptaro-francez biles, ku ka me mire.
    Eh mire mire, ma thuaj ne vesh pra

Dhe me vjen miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiire qe me ke shok, edhe une shoqe shqiptaro-francezo-zviceriano-amerikane yhyyyyyyyyy sa mire keshtu

Dhe kur te dalesh kendeja, do e pijme nje shishe te mire, si thua ?

ps : flatrat me shndrisin ne fakt, nga unaza, nga zogeza, nga shoqkat qe kam ketu, nga te gjithe

Dhe kur te dalesh kendeja, do e pijme nje shishe te mire, si thua ?

ps : flatrat me shndrisin ne fakt, nga unaza, nga zogeza, nga shoqkat qe kam ketu, nga te gjithe

Me gjithe qejf zog, te vij te porosis edhe nje here frengjisht se na ka marre malli.
    Pasi te kesh lexuar firmen time, do te mendosh qe harxhove 10 sek te kohes tende ne forum, qe eshte gjithashtu kohe e humbur kot.

Larguar.
    Anėtarėsuar
    30-11-2004
    Postime
    1,506
    Ah po se u kujtova...

Ca kohe me pare (nja nje vit e ca) lozja bilardo tek yahoo dhe ashtu kot, kisha hyre ne nje salle ku beheshin ca turne te vegjel ndermjet tyre. E mire, thashe me vete, o po dy hyj dhe une, kushedi ē'fitojne ata. Dhe u futa ne nje dhome ku loznin keta miqte, dhe i pyeta ne anglishten time te "bukur" : si behet te regjistrohem dhe une aty ne turne ? E me pergjigjet njera : po ja, hape ketu e hap atje, dhe regjistrohu. Nga nje vesh me hyri e nga tjetri me doli, e i thashe, e di ē'ke ti ? A nuk ma ben ti, regjistrimin ? Ok, ajo ēupa, e kishte bere, regjistrimin. Futem ne turne, s'kisha asnje kacidhe, duhej ca pike a ku e di une dhe i lije peng aty ne turne. Nje t'i thene kesaj ēupes, s'kam pika une per te lozur. Ē'ke ti, me thote ajo, t'i gjej une. Hop... nje xerr xerr telefoni ajo nje mikeshe nga Kanadaja dhe ajo me dhuron nja 200 pike. Ok, faleminderit, ta kthefsha ne dasem, dhe hyra te loz. Nejse, i bera fertele si zakonisht , dhe kjo ēupa tani nuk me linte rehat. Me futi ne ate bllokun e yahoo.messenger dhe nje e dy e me trokiste tok tok tok... do vish ? Edhe shkoja une si qingj, ashtu pa folur. Dhe gjoja merreshim vesh anglisht. E ē'na kishte qene ajo ? Nje KINEZE ! Eh mire, vuri foton atje ne msn dhe kur e pashe, ngjante vertete me nje kineze ! Ēudi, thashe me vete, paska shume kineze ne Kine siē duket. Nejse... flisnim gjera koti se une aq di ne anglisht, e ajo fliste pak me mire. Nje dite, ishim ne nje dhome duke lozur bilardo, kur futet nje ēupe me nick "i_love_you", dhe po shikonte ajo aty. E une e pyeta : I love you, ē'kemi ? Kur ma priti kjo kinezja : oh sa mire qe me vjen kur me thua "I love you"

E pashe qe kisha ngecur keq, dhe i thashe : o kineze, po une jam ne France moj xhan, dhe jam shqiptar, ku vete ti keshtu, heeeeee ? Me tha, ska gje, se mua me ka lene burri... Kinez dhe ai, e pyeta ? Kinez ore kinez, qe mos iu mbifte me fara ! Jane te keqinj shume me tha, nuk pyesin per ēupat fare. Po partia ē'ben moj, i thashe une, nuk ua terheq veshin, apo jane revizioniste dhe ata ? Shhhhhhhht... me tha se me hoqe nga puna, se na pergjojne neve me tha. Ou ? E mire, se ta rregulloj une biografine menjehere : Ja te na rroje Mao Ce Duni, Hua Kuo Feni, dhe Ten Hsiao Pini moj se mos i ngelet hatri... dhe ajo u kenaq pastaj... Ufff me shpetove me tha

E keshtu, historia ime e kinezes... Ju pelqeu ?

Caesar Tulipanus Maska e Julius
    Anėtarėsuar
    21-05-2003
    Vendndodhja
    ne boten e cudirave.
    Postime
    1,767
    Goxha histori! Kam dhe une nje te tille po se them dot, ose te pakten se them dot pa marre leje. lol
    Po bej nje kerkese nje here te kriesia, po e mora lejen do filloj te shkruaj se ndryshe prishet plani si puna e mbikalimit te "Zogu i Zi"
    Ezekiel 25-17.

Anėtarėsuar
    21-05-2003
    Vendndodhja
    ne boten e cudirave.
    Postime
    1,767
    E qe thoni ju e mora lejen...........
    Booooo sa te veshtire e kam te flas! Se them dot! Eshte histori e bukur ama gjynah qe se them dot!
    Ezekiel 25-17.

e Shqipes Maska e Foleja_
    Anėtarėsuar
    04-08-2004
    Postime
    1,694
    Julius sikur ta kishe marre lejen do te shkruaje, por thuaje troq qe se more dot

Ne jemi ne pritje
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Foleja_ : 11-01-2006 mė 19:53

Anėtarėsuar
    21-05-2003
    Vendndodhja
    ne boten e cudirave.
    Postime
    1,767
    Epo meqe e deshe vete! Ik te tema qe kam hapur te ditari i meditimeve dhe do e marresh vesh. lol Tema titullohet "Pa titull" Nuk them dot me shume! Uffffffff po deshi ajo te vije e ta thote vete!
    Ezekiel 25-17.

Perjashtuar Maska e Prototype
    Anėtarėsuar
    10-05-2002
    Postime
    1,450
    Po ja .. lol U njohtem rastesisht nje dite duke folur ne pdg ... pastaj filluam me msn , pastaj filluam me telefon , pastaj folem sy me sy , pastaj ... No comment

Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Ndodhitė nė Maqedoni
    Nga babadimri nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 1075
    Postimi i Fundit: 16-10-2007, 12:25

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •