Postuar mė parė nga oiseau en vol
Je i sigurte qe thote fu , fu , fu dhe jo fup fup , se une e di qe ben fup fup , por ndoshta mund te jete dhe fu fu fu lol
Postuar mė parė nga oiseau en vol
Je i sigurte qe thote fu , fu , fu dhe jo fup fup , se une e di qe ben fup fup , por ndoshta mund te jete dhe fu fu fu lol
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Hiqma-Tullacllekun- He me teta ckemi?
Goce_Vlore - Teta sat-eme
Hiqma-Tullacllekun- O teta pse e ngre tonin ti?
Goce_Vlore - Se du.
....... pas s`berthimit Tullaci ja lyp foton....
C`te shofesh.....
Hiqma-Tullacllekun- O teta o te shkosh ti rruac ato mustaqet ti me?....
Atehere ka pas lezet, po c`do gje eshte me moshe, kot s`thone.
Jam JETUS jo TREGUS!.
U njoha me te dashuren![]()
...
Virtualiteti ben shaka te pacipa.Mua me ka ndodh qe mbas 1 kohe qe shkruaja ne chat dhe me njifnin te gjithe nga Ip dhe sidomos nga Identi sepse e kam tipik me vjen 1 user ne Privat mbasi isha me Nick Jam_Per_Qejf.Dhe ja nis serenat dashuri ky tipi.Duke qene se e njifja i fola ne Emer.Atehere ndodhi e paimagjinushmja.Na u terbua fare duke me fol per Dashurin qe kishte per mua si gjene me te shtrenjte ne bote.Mbasi dola me Nick tim dhe e mori vesh kush isha i shkreti dhe sot i vjen Zor te hyj ne chat.
Postuar mė parė nga PINK
kjo qeka e forte fare
Pasi te kesh lexuar firmen time, do te mendosh qe harxhove 10 sek te kohes tende ne forum, qe eshte gjithashtu kohe e humbur kot.
hahahahahaahPostuar mė parė nga FLORIRI
![]()
![]()
![]()
Pasi te kesh lexuar firmen time, do te mendosh qe harxhove 10 sek te kohes tende ne forum, qe eshte gjithashtu kohe e humbur kot.
Sa here keni qene para skenes:
(ne muhabet me shoqen)
- Po sa i mire qe eshte ai TIPI....s'me iken nga mendja, me eshte be fiksim!
...........vjen mbasditja dhe futesh ne msn, aty e sheh si gjithmone ate tipin qe te eshte be fiksim online.
(Ne muhabet me TIPIN)
-Ma nis nje foto?
-Ma nis ti i pari?
-Ok, mire rrush prit, ja nje min sa ta gjej?
Foto vjen ne kumpjuter, e hap dhe .... o Zot, nje rrufe ne qiellin e kalter
Perfundimi:
- Lali po iki se sot jam pak e zene.
Po ka nga ata qe te nisin dhe foton, jane si yll, po s'dine te bejne 2 pare muhabet kur i thone e ne Virtualitet keto jane me te merzitshmit.
Kurse per historine e embel... ehhhh keto jane personale shume![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Julie : 11-01-2006 mė 11:45
Hajde hajde ti, personale ti, ku ka ketu personale moj, jemi shoke e shoqe te gjithe. Ja per shembull une te kam shoqe, e ti nuk me ke shok muaPostuar mė parė nga Julie
?
Qe thua ti per kete punen e fotos, kete nuk e kam frike une, se po ia tregova ndonjeres, do ngelet gjithe diten aty ne msnPor s'po ma kerkojne dreqin, ama edhe une e kam bere be, s'ia tregoj kujt, shkoni piesni ne kasaba me mire...
oiseau en vol!
Cila nga cupat do te kishte guxim me te kerku foton, kur shofin unazen 24 karat dhe gishterinjet e zogezes aty ne foto cdo dite? ..
Se paku thuaj ."ska me mire se pa unaze", dhe pasatj fillo te besh gadi foto per export , se sdo kesh me qetesi![]()
Postuar mė parė nga Foleja_
There u Go !!
Fol o Fole , fol( shkruaj me nje fjale ) .
Ke harruar dhe vendndodhjen , lol
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Krijoni Kontakt