Close
Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 44
    bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar mė parė nga oiseau en vol
    E
    Perndryshe, ajo kenga thote fu fu fu... e jo fup fup... se nuk jeni duke shkuar ne dasem... ashtu me ngadale e serbes-serbes

Je i sigurte qe thote fu , fu , fu dhe jo fup fup , se une e di qe ben fup fup , por ndoshta mund te jete dhe fu fu fu lol
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

PEDAGOG Maska e Pyes_Lotin
    Anėtarėsuar
    07-06-2002
    Vendndodhja
    Chelsea
    Postime
    1,688
    Hiqma-Tullacllekun- He me teta ckemi?
    Goce_Vlore - Teta sat-eme
    Hiqma-Tullacllekun- O teta pse e ngre tonin ti?
    Goce_Vlore - Se du.
    ....... pas s`berthimit Tullaci ja lyp foton....
    C`te shofesh.....
    Hiqma-Tullacllekun- O teta o te shkosh ti rruac ato mustaqet ti me?....

Atehere ka pas lezet, po c`do gje eshte me moshe, kot s`thone.
    Jam JETUS jo TREGUS!.

<-----
    Anėtarėsuar
    13-05-2002
    Postime
    985
    U njoha me te dashuren
    ...

SupremacY Maska e IL__SANTO
    Anėtarėsuar
    23-08-2004
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    4,248
    Virtualiteti ben shaka te pacipa.Mua me ka ndodh qe mbas 1 kohe qe shkruaja ne chat dhe me njifnin te gjithe nga Ip dhe sidomos nga Identi sepse e kam tipik me vjen 1 user ne Privat mbasi isha me Nick Jam_Per_Qejf.Dhe ja nis serenat dashuri ky tipi.Duke qene se e njifja i fola ne Emer.Atehere ndodhi e paimagjinushmja.Na u terbua fare duke me fol per Dashurin qe kishte per mua si gjene me te shtrenjte ne bote.Mbasi dola me Nick tim dhe e mori vesh kush isha i shkreti dhe sot i vjen Zor te hyj ne chat.

Citim Postuar mė parė nga PINK
    Ok po kam " frike " mos ma lexon ai personi ketu

Nese e mbani mend kur u hap chati per here te pare , para disa vitesh ishte ne kulmin e vet ( jo si tani qe e frekuentojne kalamajte ) .
    Nejse aty takoje tipa shume interesant , te cuditshem , funny , te gjitha llojet, dhe nga e gjithe bota .

So si rastesisht chatuam me njerin qe do ti nuk e kishim larg as dhe 5 min , te pallati tjater ...
    Bam - bum , e bindem te na conte foton e tij ... duke prit te hapej foto .. 1.2.3 Voila .. cte shikonim ....nje Uaaaaaaaaaaaaa e madhe kumboi dhe hihihihiihihih , burri i botes ishte i martuar dhe e kishim komshi ( i kemi bere nje te fikur Comp ne sec , na trembi jo per gje ) lol
    Kur e pame te nesermen ne rruge .. hihihihih mezi e mbanim te qeshuren ( pasi ne e dinim kush ishte ai , por ai skishte as idene me te vogel qe ishim ne ) lol

Kaq spo vazhdoj ne detale .. ( se ka akoma me ) lol

kjo qeka e forte fare
    Pasi te kesh lexuar firmen time, do te mendosh qe harxhove 10 sek te kohes tende ne forum, qe eshte gjithashtu kohe e humbur kot.

Citim Postuar mė parė nga FLORIRI
    E oo c'tju thom me par...

E forta e shekullit ka qene kur takova ne msn nje goce nga ukraina.E kishte gjoksin plot pucrra te kuqe.Me tha te betohem qe ne megjes nuk i kisha

U dhiva gazit....
    hahahahahaah
    Pasi te kesh lexuar firmen time, do te mendosh qe harxhove 10 sek te kohes tende ne forum, qe eshte gjithashtu kohe e humbur kot.

Sa here keni qene para skenes:

(ne muhabet me shoqen)
    - Po sa i mire qe eshte ai TIPI....s'me iken nga mendja, me eshte be fiksim!

...........vjen mbasditja dhe futesh ne msn, aty e sheh si gjithmone ate tipin qe te eshte be fiksim online.

(Ne muhabet me TIPIN)
    -Ma nis nje foto?
    -Ma nis ti i pari?
    -Ok, mire rrush prit, ja nje min sa ta gjej?
    Foto vjen ne kumpjuter, e hap dhe .... o Zot, nje rrufe ne qiellin e kalter

Perfundimi:

- Lali po iki se sot jam pak e zene.

Po ka nga ata qe te nisin dhe foton, jane si yll, po s'dine te bejne 2 pare muhabet kur i thone e ne Virtualitet keto jane me te merzitshmit.

Kurse per historine e embel... ehhhh keto jane personale shume
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Julie : 11-01-2006 mė 11:45

Larguar.
    Anėtarėsuar
    30-11-2004
    Postime
    1,506
    Citim Postuar mė parė nga Julie
    Kurse per historine e embel... ehhhh keto jane personale shume
    Hajde hajde ti, personale ti, ku ka ketu personale moj, jemi shoke e shoqe te gjithe. Ja per shembull une te kam shoqe, e ti nuk me ke shok mua ?

Qe thua ti per kete punen e fotos, kete nuk e kam frike une, se po ia tregova ndonjeres, do ngelet gjithe diten aty ne msn Por s'po ma kerkojne dreqin, ama edhe une e kam bere be, s'ia tregoj kujt, shkoni piesni ne kasaba me mire...

e Shqipes Maska e Foleja_
    Anėtarėsuar
    04-08-2004
    Postime
    1,694
    oiseau en vol!

Cila nga cupat do te kishte guxim me te kerku foton, kur shofin unazen 24 karat dhe gishterinjet e zogezes aty ne foto cdo dite? ..
    Se paku thuaj ."ska me mire se pa unaze", dhe pasatj fillo te besh gadi foto per export , se sdo kesh me qetesi

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar mė parė nga Foleja_
    oiseau en vol!

Cila nga cupat do te kishte guxim me te kerku foton, kur shofin unazen 24 karat dhe gishterinjet e zogezes aty ne foto cdo dite? ..
    Se paku thuaj ."ska me mire se pa unaze", dhe pasatj fillo te besh gadi foto per export , se sdo kesh me qetesi

There u Go !!

Fol o Fole , fol( shkruaj me nje fjale ) .

Ke harruar dhe vendndodhjen , lol
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Ndodhitė nė Maqedoni
    Nga babadimri nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 1075
    Postimi i Fundit: 16-10-2007, 12:25

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •