Faleminderit anetare te forumit per reagimin dhe mirpritjen qe po me beni ne forum.
Faleminderit anetare te forumit per reagimin dhe mirpritjen qe po me beni ne forum.
I vetlarguar per arsyje fshirje shkrimesh nga moderatore arrogante si puna e Dariusit me shoke....
Wellcome Arcimedes
Femra ne Sex:
Akmerikanka: o yes o yes
Gjermanja: ja gut ja gut
Shqiptarja: "mos i trego kerkujt"
Arcimedes mireserdhe!
edhe une kam pak kohe ne ket forum, por nuk jam prezantu se nuk i kam qejf prezantimet me shkrim![]()
po isha kurioze si ke shku ne Hollande, e mora vesh me anije, po nga anija deri atje
Kam shume qejf me e pa njehere Hollanden ngaqe shquhet per trendafilat dhe mendoj qe hollandezet jane mjeshtra ne zgjedhjen e parfumeve. Ja nje gje qe me pelqen shume- parfumet
tung e ia kalofsh mire e shpresoj qe nuk do behesh forum addicted![]()
Ewllcome Arcimedessssssssssssssss
Bej qef sa te kesh mundsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Peaceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Erdha me anije derin ne Itali (mars '91) e pastaj ashtu dalngadale shkova me tren ne France, ne Gjermani e pastaj ne Hollande.Postuar mė parė nga EC_NE_DRITE
Hollanda eshte bere tani si vendi im dhe un arrita me ne fund ti kuptoj njerezit dhe ta dua shume kete vend te bukur dhe mjaft te qete. K'tu ka shume trendafila, tulpe dhe mullinj; persa i perket parfumeve un nuk i perdor shum k'to, por k'tu ka lloj lloj parfumesh.
Amsterdami eshte si puna e Venecies (Italia) me shume uje dhe varka ne qytet.
Gjeja me e bukur ne Hollande jane vajzat. Thojne qe vajzat me te bukura ne bote jetojne ne Hollande, pasi Hollanda eshte multi-kulturel (Shume njerez me race apo kulture te ndryshme banojne ne Hollande)
P.S: Falemindereit per reagimin anetare te forumit.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Arcimedes : 07-01-2006 mė 04:39
I vetlarguar per arsyje fshirje shkrimesh nga moderatore arrogante si puna e Dariusit me shoke....
Miresevjen e kalofsh mire...
Krijoni Kontakt