Eshte 8 muajshe apo 7 muajshe? Nga Shqiperia-Amerike dhe vice versa.
Eshte 8 muajshe apo 7 muajshe? Nga Shqiperia-Amerike dhe vice versa.
trendafila manushaqe
ne dyshek te zoterise tate
me dhe besen e me ke
dhe shega me s'me nxe
Une e di qe eshte 8 muajshe dmth me liber 36 javeshe..qe i bie 8.
Ne liber shtatzanie e kam lexuar, megjithate pasi Shqiperi-Amerike eshte rruge e gjate, me mire pyet doktorin ose midwifen.
Ti mė ke bėrė magji, se nuk ka mundėsi tė tė dua kaq shumė unė ty!!
gjer ne 8 muaj e tri jave
Rregullin un nuk e di sa duhet te jet, por po the mqe nje komshi e imja ishte 8 e gjysme kur erdhi nga shqiperia.![]()
"Travel during the last six weeks of pregnancy is not recommended and may precipitate labor. Airlines often restrict the boarding privileges of such individuals. Prior to planning a trip abroad, pregnant travelers should first check with their obstetrician to assess their individual risks and determine whether they can travel safely." (Nga: http://healthlink.mcw.edu/article/907102032.html)
I bie te udhetosh 8 muajshe dhe 2 jave. Mgjs po s'te lane ne avion, mund t'u thuash jam 6 muajshe por kam binjake?![]()
trendafila manushaqe
me dhe besen e me ke
dhe shega me s'me nxe
Te thoj sa te doj me, se madhesia nganjehere nuk mirret vesh. Mund te jesh 9 muajshe e dukesh per 3. Le te bej si ta kete me mbare.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Gjallica : 21-02-2006 mė 15:06
pak para se me zgjat koken femia ec shko ku te duash , hehhehhee
Nuk kerkojne dokumenta airlines? Fill out a medical report?
trendafila manushaqe
me dhe besen e me ke
dhe shega me s'me nxe
rendesi ka ta nxjerre ne amerike qe te marre gjithe familja dokumentat. te tjerat (shendeti i femijes) jane dytesore.
![]()
ato tbojn i kontroll me detaje se ja atje mbren mund tjet noi terrorist i ardhshem
Krijoni Kontakt