Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 17 prej 17
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    29-09-2004
    Postime
    1,466
    Citim Postuar mė parė nga [xeni]
    Edhe une thashe qe eshte i bardhe, por pyetja eshte problematike...Kur mendohesh ca e kupton se ka diēka qe s'shkon.

E zeme se je ne Pol te Veriut, zogu. Ē'do te thote "shkon ne perendim"? Atje s'ka as lindje as perendim, sepse s'ka meridiane.

Pyetja, per te marre si pergjigje te bardhen, qe eshte ngjyra e ariut polar atje ne Veri, duhet te ishte: shkon ne jug, shkon ne perendim (ose lindje), dhe me pas shkon ne Veri. (Ne menyre qe te kthehet ne shtepi perseri.)
    nga e di gjuhetari qe eshte ne pol e veriut po sikur te jete ne polin e jugut sepse te dyja kane te njejten klime?

Rising Star and Legend Maska e Davius
    Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Eshte dimer, shkoj ne fakultet me veture, ndersa kthehem me tren ne shtepi, pi caj lulesh, mesoj naten se eshte qetesi, ndersa diten flej. Daja ime jeton ne Finlande, ndersa xhaxhai ne Egjypt....

Pyetja: Cfare ngjyre ka xhaketa ime qe kam veshur tani?

Lol

PS: Zgjedhja e pyetjes se Juventinit:

Ai ka kaluar nga pjesa aziatike-ruse ne Alaske, ndersa ariu kuptohet se eshte i bardhe se eshte polar.
    My silence doesn't mean I am gone!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-09-2004
    Postime
    2,389
    Citim Postuar mė parė nga i_pakapshem
    nga e di gjuhetari qe eshte ne pol e veriut po sikur te jete ne polin e jugut sepse te dyja kane te njejten klime?
    Citim Postuar mė parė nga Juventini
    Ai e kishte shtepine ne veri,

Une them qe pyetja eshte e formulume gabim. Sipas pershkrimit te atij nuk ka mundesi. Ta zeme se eshte ne Pol te Veriut. Athere s'ka Lindje e Perendim.
    Ta zeme se eshte ne Veri, diku afer polit. Itinerari i tij s'e kthen ne shtepi.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    29-09-2004
    Postime
    1,466
    Une them qe pyetja eshte e formulume gabim. Sipas pershkrimit te atij nuk ka mundesi. Ta zeme se eshte ne Pol te Veriut. Athere s'ka Lindje e Perendim.
    Ta zeme se eshte ne Veri, diku afer polit. Itinerari i tij s'e kthen ne shtepi.
    po nga e di ai qe e ka shpine ne veri ama?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-09-2004
    Postime
    2,389
    Citim Postuar mė parė nga i_pakapshem
    po nga e di ai qe e ka shpine ne veri ama?
    seriozisht, apo po tallesh?

Ketu ka nje fakt:Dihet qe ai e ka shpine ne Veri (te pakten rrefyesi i problemes e di).

Tifoz i flaktė Maska e Juventini
    Anėtarėsuar
    07-09-2005
    Vendndodhja
    Delle Alpi
    Postime
    353
    Edhe une thashe qe eshte i bardhe, por pyetja eshte problematike...Kur mendohesh ca e kupton se ka diēka qe s'shkon.

E zeme se je ne Pol te Veriut, zogu. Ē'do te thote "shkon ne perendim"? Atje s'ka as lindje as perendim, sepse s'ka meridiane.

Pyetja, per te marre si pergjigje te bardhen, qe eshte ngjyra e ariut polar atje ne Veri, duhet te ishte: shkon ne jug, shkon ne perendim (ose lindje), dhe me pas shkon ne Veri. (Ne menyre qe te kthehet ne shtepi perseri.)
    E gjete! Bravo

Tifoz i flaktė Maska e Juventini
    Anėtarėsuar
    07-09-2005
    Vendndodhja
    Delle Alpi
    Postime
    353
    Edhe une thashe qe eshte i bardhe, por pyetja eshte problematike...Kur mendohesh ca e kupton se ka diçka qe s'shkon.

E zeme se je ne Pol te Veriut, zogu. Ç'do te thote "shkon ne perendim"? Atje s'ka as lindje as perendim, sepse s'ka meridiane.

E gjete! Bravo te qofte! Arsyetim i mire. Fitove nje pershendetje falas ne kete teme!

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Tema tė Ngjashme

1. Gjejeni!!!
    Nga Noerti nė forumin Lojra dhe rebuse
    Pėrgjigje: 84
    Postimi i Fundit: 26-01-2020, 20:36
  2. Gjejeni pėrgjigjen e sakt
    Nga Vinjol nė forumin Lojra dhe rebuse
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 23-12-2008, 10:11
  3. Gjėjeni k'tė person
    Nga xhiko nė forumin Lojra dhe rebuse
    Pėrgjigje: 32
    Postimi i Fundit: 11-07-2006, 08:56
  4. [Gjėegjėzė] hajde gjejeni ...
    Nga [xeni] nė forumin Lojra dhe rebuse
    Pėrgjigje: 63
    Postimi i Fundit: 23-12-2005, 15:00
  5. Gjejeni kush jane keto?
    Nga Klevis2000 nė forumin Lojra dhe rebuse
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 21-10-2005, 12:19

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •