Aftesia per te dashuruar pertej vetes ....
dashuria respekti aftesia ne jet edhe me e shumta ta duash
e ijam ka zgjat deri ne kater vjet por jo akoma![]()
Partizoni
un per vete nje vit,po te them te drejten dy gjera jan ato qe e coujn perpara,Respekti dhe sinqeriteti
Pikerisht kete desha te te pyes edhe une ty?Postuar mė parė nga **Jonushka**
Dito.
per mendimin tim qe nje lidhje te zgjasi duhet te kete shume dashuri,shume komunikim,duhet te mundohesh te jesh gjithmone e/i bukur ne syte e partnerit, e jo ta lesh veten mbas dore.sepse ka shume persona qe kur lidhen me dike,heret e para mundohen te jene sa me te bukur ne syte e partnerit, e kur kalon ca kohe,nuk kurojne me vetenpra nuk ju intereson me qe ti pelqejne nga paraqitja partnerit.nuk e di a u kuptova mire.pastaj lidhja nuk duhet te behet monotone(keshtu thuhet ne shqip?) d.m.th qe duhet te kete shume gjalleri ne jeten e perditshme.njoh shume cifte qe jane ndare sepse ishin merzitur me nje raport ku cdo dite ndodhnin te njejtat gjera.
ah nje tjeter gje qe mund ta beje nje lidhje te qendrueshme,po e them ne italisht se nuk di si me e than ne shqip"non date le cose per scontato".nqs ka njeri qe din ta perktheje ne shqip le ta perktheje,keshtu e mesoj edhe une.shume shpesh ndodh qe nje gje qe ne mendojme se nuk ka shume rendesi,per partnerin mund te jete e kunderta.kjo eshte pak a shume shpjegimi i shprehjes ne italisht.lidhja ime me e gjate ka filluar 4 vjet me pare e vazhdon akoma.nje urim per gjithe te dashuruarit.
jonushka per mendimin tim seks bejne dhe kafshet dhe cfare marredhenie mund te presim pre tyre .nuk jane si ne dhe ne si ata .
ajo qe e ben nje lidhje te shkoj gjate eshte dashuria ,respekti dhe sinqeriteti qe keta dy njerez kane.une kam pasur nje lidhje serioze dhe qe rezultoi me e gjata dhe e bukura e e jetes time dhe dhe ajo qe kishim ne u bazonte te keto tre gjera .edhe ne pse u n dame per 3vj e gjysem tani jemi prap bashke dhe te fejuar dhe baze per lidhjen tone mbajme prap keto tre gjera sepse vetem prej tyre nuk ndahemi dot.nuk e hedh poshte4 seksin po qe ai nuk vjen te vend te pare.ju puc
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Shpirt Njeriu : 29-01-2006 mė 12:36
All you need is LOVE
une personalisht mendoj se komunikimi qe per mua eshte sh i rendesishem,besimi dhe respekt.po per ty???
thnx te gjithve qe jeni pergjigjur.kiss u.bye
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Shpirt Njeriu : 29-01-2006 mė 12:37
Ci sono due giorni in cui io non penso mai.......IERI e DOMANI......
yeah,so pure,so intact,so perfect...so real :P (hajde e gjej metaforat dhe ketu,kujdes ama se po u gabove do perfundosh me fytyre nga qoshja e murit si denim)
Kam vetem nje limit: qiellin!
Perderisa lidhja s'eshte me, dmth qe s'ka qene e qendrueshmeciao!
doja tju pyesja se sa ka zgjatur lidhja juaj me e gjate dhe cfare e ka bere ate te qendrueshme?cfare e ben ne pergjithesi nje lidhje te qendrueshme?
ju pershendes te gjithve!
ciao
Mendoj se nje lidhje e ben te qendrueshme sinqeriteti dhe thyerja e monotonise, perveē dashurise , se ndryshe s'do flitej fare per lidhje.
Kshu kshu![]()
Respekt dhe variacion, te tjerat mund te cojne dhe ne ndarje!
2 vjet e gjysem![]()
ஐ███▓▒ -=][.. _| |_| |_ | ..][=- ▒▓███ஐ
Krijoni Kontakt