Hajde teme hajde![]()
Mua lidhja me e gjete ka zgjatur 6 muaj
Kurse me e shkurtra ka zgjatur 2 ore mbas nje sexy te rende![]()
Hajde teme hajde![]()
Mua lidhja me e gjete ka zgjatur 6 muaj
Kurse me e shkurtra ka zgjatur 2 ore mbas nje sexy te rende![]()
E Lehte Ta Kujtosh Veshtire Ta Harrosh
Lidhja ime me e gjate ka zgjat 1vit.Postuar mė parė nga **Jonushka**
Nje lidhje te qendrueshme e mban Seksi,toleranca,dhe mirkuptimi
(Ne kohet qe kan ardh sot edhe leku eshte bere i domosdoshem per nje lidhje te qendrueshem nejse................)
CIao
'Jesus is always with me'==>PrOuD To Be KuQ E Zi<==
Me ta thone une nga experienca ime mase del bllofPostuar mė parė nga **Jonushka**
![]()
Po te jap nje keshille..! Momentalisht po lexoj "Ēift i Dashuruar" Nga LEO BUSGALJA... osht shume liber i bukur dhe flet per mardheniet ne cift...Si ti shprehim ndjenjat si ta shohim te dashurin/ren tone etj..!
3 Pikat qe qendrojne ne krye te atyre qe e bejne te ecin perpara dhe ne zhvillim te perhershem nje lidhje jane :
1-Aftesia per tu marre vesh
2-Te dish te falesh
3-Te dashurosh me zemer butesi dhe Gezim..
Jane dhe ca pika te tjera po nuk dua te zgjatem...! Merr e lexo librin dhe do kuptosh shum gjona me shume per lidhjen tende... ose ate te ardhshmen tende
Cyaaaaaaa
Postuar mė parė nga Macho
Flet me fakte tjetri...![]()
Dikur ne 1 filem De Niro ka thene: Mos u dashuro me asnjegje nqs nuk ariin te ndahesh prej saj ne xhiron e 60 sekondave po ndjeve Policin perreth.Spo e marr si shembull Krimi por Dashurie.Lidhja me e gjate ka qene 15 muaj.Dhe problemi qendron se jam be pishman pse e kam zgjat aq shume.Lidhjen e mban gjalle vetem Sex sepse gjestet dhe muhabetet behen Monotone.
jane shume dhe jeta te meson shume duke jetuar ;Postuar mė parė nga **Jonushka**
nuk mund te flas ne teori pa jetuar ,sepse duhet te gabosh qe te mesosh ;
fillon nga respekti ,simpatia ,mirekuptimi,bindja,dashuria dhe qellimet e perbashketa.
Jona druri e ben te qendrueshme nje lidhje nuk tallem lol ne mjes,dreke dhe darke![]()
Lori![]()
Quand le doigt montre le ciel, l' imbécile regarde le doigt.
Te qenit nje. Te jetuarit si nje qelize dhe jo prane njeri tjetrit. Te pasurit respekt per lirine e njeri tjetrit. Te qenit i lire per ta flijuar ate per njeri tjetrin. Pra asgje me shume se te qenit nje.
Lidhja ime me e gjate ..... afersisht 4 vjet.......
JONUSHKA TE PERESHENDES.
ne radhe te pare do doja dhe une tu pyesja juve te njejten gje, dmth sa ka zgjatur per ju lidhja e pare nese ka patur ndonje? kurse per sa i perket pyetjes, kam ket mendim, kur eshte dashuria , komunikimi, mirekuptimi ndermjet te dyja paleve dhe kur aty nuk egziston genjeshtra dhe cdo gje flitet pa i fshehur asgje njeri tjetrit, keto gjera e mbajne dashurine qe kurre mos te humbasi ajo.
Krijoni Kontakt