Close
Faqja 0 prej 7 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 66
    Curva Sud Milano Maska e niku-nyc
    Anėtarėsuar
    20-03-2005
    Vendndodhja
    With God...
    Postime
    3,328

New York City ne krize!

New York City sot ne mengjes sa arritur nje tjeter krize historike ku servisi i metro(subway) dhe autobuset mbyllen komplet. Kjo krize ndodhi ndermjet kompanise MTA (Metropolitan Transportation Authority) dhe Unionit te punetorve TWU (Transport Workers Union). Problemi eshte qe TWU kerkon rritje ne paga, dite pushimi ne diten e MLK(Martin Luther King), mosha e pensionit te qendroj 55 dhe jo 62...kurse MTA refuzon te gjitha kerkesat nga punetoret edhe pse ka $1bilion bilanc pozitiv!

Hera e fundit qe ndodhi kjo krize ishte ne Prill 1980 qe zgjati 11 dite.

Pa trena njerzit ne NY nuk levizin dhe e vetmja menyre eshte makina ose furgoni ku ne ket situate trafiku behet masive! Cdo dite 4.5 milion perdorin metron dhe 2.4 milione perdorin autobuzet. Qyteti i NY do humbasi $200 milion cdo dite deri sa greva te vazhdoj!
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura    

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Me verte po Kuqka si ja ben me shoqka , prandaj si kam pare lately ne forum .. lol
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Perjashtuar Maska e MICHI
    Anėtarėsuar
    14-09-2004
    Postime
    1,537
    Po pra rrofte michigan te gjithe makina rruge plot ska traffic asiher kujt i plasi per trena e metro :P ( joking )
    Eshte vertet keq ca kaosi do jet me leviz aty edhe me 27 me duhet te ik ne nyc ishallah merren vesh ato.

automotive Maska e ClaY_MorE
    Anėtarėsuar
    16-05-2004
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    4,456
    Apo eshte edhe i vogel
    He se i zgjidhin punet mire ato kane leke po he
    Jeta ime, mban emrin e saj..

Citim Postuar mė parė nga niku-nyc
    New York City sot ne mengjes sa arritur nje tjeter krize historike ku servisi i metro(subway) dhe autobuset mbyllen komplet. Kjo krize ndodhi ndermjet kompanise MTA (Metropolitan Transportation Authority) dhe Unionit te punetorve TWU (Transport Workers Union). Problemi eshte qe TWU kerkon rritje ne paga, dite pushimi ne diten e MLK(Martin Luther King), mosha e pensionit te qendroj 55 dhe jo 62...kurse MTA refuzon te gjitha kerkesat nga punetoret edhe pse ka $1bilion bilanc pozitiv!

Hera e fundit qe ndodhi kjo krize ishte ne Prill 1980 qe zgjati 11 dite.

Pa trena njerzit ne NY nuk levizin dhe e vetmja menyre eshte makina ose furgoni ku ne ket situate trafiku behet masive! Cdo dite 4.5 milion perdorin metron dhe 2.4 milione perdorin autobuzet. Qyteti i NY do humbasi $200 milion cdo dite deri sa greva te vazhdoj!
    Te gjitha keto qe ke shkruar me siper ishin ne oferten e fundit te MTA ndaj TWA (ose Bashkimet Profesionale- ne shqip)

Mirepo ata jane te pangopur dhe duan akoma.
    Te shpėtohesh do tė thotė tė transformohesh prej Perendise, tė ribėhesh ashtu siē Ai donte qė ne tė ishim qė nga fillimi!

Desert Fox Maska e bayern
    Anėtarėsuar
    12-06-2002
    Postime
    3,030
    Nqs do isha une si shteti do i kisha rras ca veta ne nurg edhe ta shofin kta te vegjlit tremben apo jo.
    But again, truth be told, if you're looking for the guilty you need only look into a mirror. ...

Perjashtuar Maska e diikush
    Anėtarėsuar
    12-07-2003
    Vendndodhja
    konaku i ri
    Postime
    2,069
    lum si juve ne nyc, do beheni te tere elegnate duke bredhur me kembe gjithandej, se shumica s'keni as makina

Jam Tea :) Maska e My_Soul
    Anėtarėsuar
    07-02-2004
    Vendndodhja
    Diku...
    Postime
    464
    Compania ime me dergoi helikopterin e saj per pick up. Une edhe sa u ktheva nga Chicago. Me shkoi jeta ne ajer, lol.
    HAKUNA MATATA

i/e regjistruar Maska e D&G Feminine
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Postime
    2,659
    Une mora taksi dhe do na i reimbursojne expenses

Sa na i qajne hallet mor aman

i/e regjistruar Maska e D&G Feminine
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Postime
    2,659
    Citim Postuar mė parė nga bayern
    Nqs do isha une si shteti do i kisha rras ca veta ne nurg edhe ta shofin kta te vegjlit tremben apo jo.
    avash me ti, ato kerkesat e atyre ishin shume te arsyeshme, le tja japin pensionet e te gjitha benefitet qe i takojne!

Faqja 0 prej 7 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •