Close
Faqja 4 prej 9 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 86
    Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907
    Po po Orion, serbet ashtu benin, edhe sot do te benin sikurse mos te kishte nderhyre ajo, AMERIKA. Une Ameriken nuk e mbroj kurr, cka mendoj s eben mire i them, cka mendoj se ben keq edhe ate ja them, por me se shumti i falemnderoj per ate qe e beri disa here per shqiptaret. Ti me ato idete tua e shoket e tu nuk e kishit ndaluar serbine. Serbet lypin njerz si ti, me ideja tuat dhe skan problem atehere. Shif Cecenine. Per fat te mire shqiptare nuk ka shume si ty.
    Edhe dicka per ate Eltonin, ai le ta fuse ku te done ate te tij, ai as nuk vret e as nuk ia fut kujte me dhune(me dashuri e ka).

Kesi Eltonash ka sa te duash, si ne lindje ashtu edhe ne perendim.
    Ti jeton ne boten e endrrave, realitetin nuk e ke pare ea snuk ke per ta pare.
    Si Enver Hoxha jane te gjithe udheheqesit e shteteve qe ti i don.

Pancho Villa, nuk eshte me mesjeta. Amerika eshte ne shekullin XXI, keta tjeret ne shekullin e VII(ne te vertete jane edhe me mbrapa se aq). Ashtu qe se paku edhe II shekuj nuk ka krize.
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

I larguar Maska e panchovilla
    Anëtarësuar
    11-09-2005
    Vendndodhja
    Milky Way Galaxy
    Postime
    502
    Citim Postuar më parë nga iliria e para
    Pancho Villa, nuk eshte me mesjeta. Amerika eshte ne shekullin XXI, keta tjeret ne shekullin e VII(ne te vertete jane edhe me mbrapa se aq). Ashtu qe se paku edhe II shekuj nuk ka krize.
    Une nuk mendoj se do zgjasi edhe 2 shekuj sepse Amerika ka kokunrence. Gjeja me e keqe eshte se Amerika eshte shembulli me i keq i nje perandorie imperialiste. Sepse te nesermen Kina, INdia apo kutadi une cili shtet te fuqizohet do i `perdhunoje` shtetet tjera dhe do e justifikoje kete me gjerat qe i ben amerika tani.

Dikush e krahasonte Ameriken me Perandorine Romake apo `Pax Romana` me politiken amerikane por nuk mund te behet krahasim i tille aspak. Se me kete politike te Bushit Amerika e demton veten dhe shtetet tjera.
    Hardworking pays off in future, laziness is paying off right now

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    07-05-2004
    Postime
    115
    Dmth ne e dime qe amerika eshte `polici boteror` por me kete politike shkon drejt humneres kete nuk e them nga urrejtja vetem nga realiteti. Sepse asnje perandori boterore me dhune nuk e ka cuar deri ne fund.
    Ti nuk duhet ta thuash nga urrejtja ore Panchovilla, se nuk ke asnje arsye te besh nje gje te tille. Po ti ama duhet tia qash hallin vetes dhe popullit tend atje ku e ke lene, se po te shkoj Amerika drejt humneres, sic e parashikon ti, atehere edhe gjithe shqipfolesit ne Ballkan ajo humnere i pret, ore Pancho ....

Citim Postuar më parë nga panchovilla
    Une nuk mendoj se do zgjasi edhe 2 shekuj sepse Amerika ka kokunrence. Gjeja me e keqe eshte se Amerika eshte shembulli me i keq i nje perandorie imperialiste. Sepse te nesermen Kina, INdia apo kutadi une cili shtet te fuqizohet do i `perdhunoje` shtetet tjera dhe do e justifikoje kete me gjerat qe i ben amerika tani.

Dikush e krahasonte Ameriken me Perandorine Romake apo `Pax Romana` me politiken amerikane por nuk mund te behet krahasim i tille aspak. Se me kete politike te Bushit Amerika e demton veten dhe shtetet tjera.
    Me te vertete mendon se Amerika eshte shembulli me i keq i nje perandorie imperialiste ore pancho? Mua me duket qe je i cik jo objektiv ne kete perfundimin tend ... edhe kete besoj qe nuk e thua nga urrejtja

Curva Sud Milano Maska e niku-nyc
    Anëtarësuar
    20-03-2005
    Vendndodhja
    With God...
    Postime
    3,328
    Qenka formu partia Komuniste-Naziste-Fashiste-Terroriste ketej apo do beni revulicion merni pushtetin Amerikes shpejt se po ju vret heroin e kombit Bin Laden dhe shpetoni heronjt tuaj ne Guantanamo phhh!1

Kot sa e keni, fryni syte kote Amerika esht Amerike dhe do mbetet ai qe esht ta doni as mos ta doni ky eshte realiteti pranoni te miren dhe jo te ligen!

PS. Eshte thjesht mendimi im ska nevoj per citime apo kunderpergjigje!

I larguar Maska e panchovilla
    Anëtarësuar
    11-09-2005
    Vendndodhja
    Milky Way Galaxy
    Postime
    502
    Citim Postuar më parë nga perestae00
    Ti nuk duhet ta thuash nga urrejtja ore Panchovilla, se nuk ke asnje arsye te besh nje gje te tille. Po ti ama duhet tia qash hallin vetes dhe popullit tend atje ku e ke lene, se po te shkoj Amerika drejt humneres, sic e parashikon ti, atehere edhe gjithe shqipfolesit ne Ballkan ajo humnere i pret, ore Pancho ....

Me te vertete mendon se Amerika eshte shembulli me i keq i nje perandorie imperialiste ore pancho? Mua me duket qe je i cik jo objektiv ne kete perfundimin tend ... edhe kete besoj qe nuk e thua nga urrejtja
    Une i thashe mendimet e amerikaneve jo mendimet e mia. Une Ameriken nuk e urrej sepse ne Amerike jetoj. Por pikerisht keto gjera shpesh mi kane thene njerez tjere amerikane qe nuk jane muslimane por thjeshte mundohet ta shohin boten realisht ashtu si eshte e jo vetem se cka thote BUSH& CO.
    Lehte eshte te me shpallin komunist. Por padrejtesine qe i behet Amerikes Latine nuk e justifikon komunizmi.
    Ndryshuar për herë të fundit nga panchovilla : 27-12-2005 më 19:28
    Hardworking pays off in future, laziness is paying off right now

dEaD rAceR Maska e unreal
    Anëtarësuar
    02-04-2003
    Postime
    528
    Duke pare se ne c'fare menyrash islamiket mundohen t'i arrijne qellimet e veta,atehere s'me mbetet gje tjeter pos t'e justifikoj c'dogje qe ndermirret nga amerikanet!

In God I trust Maska e fjollat
    Anëtarësuar
    15-02-2005
    Vendndodhja
    Para shfaqjes së hitlerit
    Postime
    1,085
    Citim Postuar më parë nga unreal
    Duke pare se ne c'fare menyrash islamiket mundohen t'i arrijne qellimet e veta,atehere s'me mbetet gje tjeter pos t'e justifikoj c'dogje qe ndermirret nga amerikanet!
    Çfarë qëllime mundohen të arrijnë islamikët dhe pse?

Po pate mundësi të më përgjigjesh në këtë pyetje, sepse kjo pyetje inicon shumë pyetje tjera rreth qëllimeve dhe mënyrave të amerikës.
    I'm muslim, don't panic please.. oh bloody sheeps

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907
    Dualem nga "binaret", por kjo ndodhe shpesh ketu ne forum.
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

Dash...me kembore Maska e Toro
    Anëtarësuar
    26-04-2002
    Vendndodhja
    CALIFORNIA
    Postime
    1,404
    Citim Postuar më parë nga Kryeplaku
    Keta 'mjekergjatet e shkretetires' ne disa kendveshtrime duket se jane shume here me te zgjuar se te civilizuarit shqiptare -te FSHse apo edhe te vet Presidences! Ketu behet fjale per dallim fetar dhe cdo person qe ka respekt per demokracine amerikane do duhej te shqetesohej sadopak!

Sidoqofte keto vepra qeveritare qe edhe na u publikonkan si pa gje te keqe nuk e ulin terrorin por e shtojne -njerezit tani ushqehen me friken! Politika e frikes nuk ben gje tjeter vecse te realizoje qellimet e Bin Ladenit me shoke -me vjen keq qe nuk e paskan kuptuar Republikanet kete gje! Terroristet e tremben Ameriken me 11 Shtator kurse qeverisja republikane me ndihmen e mediave, vashdon ti trembi ata per dite, me keto masat parapritese! Sepse keto masat parapritese -kaq te popullarizuara- nuk bejne gje tjeter vecse te mbajne nje publik te tere nen presionin e frikes ndaj terrorit. Pra me pak fjale vet qeverija ka arritur te kryej me mire qellimin e terroristeve!

Nje pyetje, me vend, hollivudiane do vijonte si me poshte:

Me te vertet kush deshiron ti mbaje Amerikanet nen terror?
    Ne 11 shtator terroristet e tremben Ameriken? Vrasja me gjakftohtesi e 3000 vetave eshte thjesht nje fjale "trembje" per ty?

Ti nese do te quash masat mbrojtese qe ndermerr Amerika , terrorizem, bravo te qofte per shkollen qe po mbaron!

Atehere , qe te mos kesh double standarts duhet te thuash se : Izraeli po i tremb dhe ai palestinezet...Dhe cdo lufte qe behet ne kete bote , nuk ka per qellim marrjen e jetes se dikujt tjeter, po thjesht ta trembi ate.
    "Who is John Galt?"

Dash...me kembore Maska e Toro
    Anëtarësuar
    26-04-2002
    Vendndodhja
    CALIFORNIA
    Postime
    1,404
    Citim Postuar më parë nga fjollat
    Çfarë qëllime mundohen të arrijnë islamikët dhe pse?

Po pate mundësi të më përgjigjesh në këtë pyetje, sepse kjo pyetje inicon shumë pyetje tjera rreth qëllimeve dhe mënyrave të amerikës.
    Qellimi i tyre eshte vendosja e Islamit si e vetmja fe ne bote dhe bashkimi i gjithave vendeve myslimane ne nje kalifat arab i udhehequr nga uahabistet.
    "Who is John Galt?"

Faqja 4 prej 9 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. A është kërcënim Amerika për paqen botërore?
    Nga ORIONI në forumin Problemet ndërkombëtare
    Përgjigje: 212
    Postimi i Fundit: 09-05-2011, 09:49
  2. Dilemat e Kastriot Myftarajt.
    Nga Brari në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 21-02-2009, 16:23
  3. Agim Vuniqi: Faktet e Millosheviçit i injorova para syve te tij
    Nga AVuniqi në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 17-01-2007, 10:58
  4. Presidenti Bush fiton zgjedhjet ne SHBA
    Nga Albo në forumin Problemet ndërkombëtare
    Përgjigje: 89
    Postimi i Fundit: 25-11-2004, 11:26
  5. Politika e SHBA-se karshi Shqiperise
    Nga Brari në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 26-10-2002, 22:14

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •