Close
Faqja 2 prej 9 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 86
    CDT Maska e -Edu
    Anëtarësuar
    08-05-2005
    Vendndodhja
    Prishtine
    Postime
    99
    Citim Postuar më parë nga niku-nyc
    Qeveria Amerikane nuk ka interes te pergjoj keta njerez qe ti largoj nga feja Islame apo qe te ndaloj ata te mos praktikojn fene tyre apo mos te shkojn ne xhami. Ne Amerika liria e fese esht njesoj e rencishme si te drejtat e njeriut.

Mos harroni cfare ndodhi ne Madrid dhe Londer, dhe mos tju duket cudi qe pse qeveria Amerikane e ben ket gje se dhe ata qe jan kapur dhe qe kan pas lidhje me Al-Qaeda kan qen njerez qe punonin ne xhami qe te fshieshin dhe njerez qe mbaeshin si me kultur dhe fetar.
    mire e ki deri dikun, Amerika per shume sende "mundohet" te mundesoje te drejtat e barabarta.

Nuk mund te fajesojme te gjithe Amerikanet per veprimet e DISA amerikaneve, kushdo qofshin ata,

Zbulimi i terroristeve qe maskohen si "pjesetare te fese" islame me se shumeti na shkon pershtati neve muslimaneve, prandaj nuk kemi nevoj ta teprojm me reagime te ndryshme.

mire mbetshi

revolucionar Maska e bOndi_oo7
    Anëtarësuar
    18-10-2005
    Vendndodhja
    Shkup
    Postime
    704
    Eshte e vertete se une nuk kam qene ne Amerike "as nje dite te vetme",po per gjerat qe fola une ,mendoj qe nuk duhet qe patjeter te kishe qene ne Amerike qe ti kuptosh, rastet qe permenda une i din e gjith bota,dhe jane fakte qe askush nuk i ka demantuar zyrtarisht deri tash (njerezit e administrates Bush direct ose indirect i kane pranuar,apo jo).
    Plotesisht e perkrah luften kunder terrorozmit si fenomen i rrezikshem per njerezimin, por jo edhe limitimin e te drejtave vetem per nje komunitet.
    Se simbas logjikes se Bushit, terrorizmi eshte veti e muslimaneve, se cdo musliman eshte terrorist potencial,apo jo?
    Kontrolli per radiacion eshte nje deshmi per kete konstatim.

P.S: Multipergjigje
    Punë, djersë, dashuri mes njerëzve dhe ndaj atëdheut.

i/e larguar
    Anëtarësuar
    30-05-2004
    Vendndodhja
    Ministria e Mbrojtjes Se Republikes Demokratike te Shqiperise
    Postime
    1,499
    Citim Postuar më parë nga bOndi_oo7
    Eshte e vertete se une nuk kam qene ne Amerike "as nje dite te vetme",po per gjerat qe fola une ,mendoj qe nuk duhet qe patjeter te kishe qene ne Amerike qe ti kuptosh, rastet qe permenda une i din e gjith bota,dhe jane fakte qe askush nuk i ka demantuar zyrtarisht deri tash (njerezit e administrates Bush direct ose indirect i kane pranuar,apo jo).
    Ti genjehesh more djale nga mediat dhe kuranet bashke! jeto pak ne realistet! Ne Iran nuk u be misri kete vit sepse Izraeli ka pushtuar tokat e shenjta!

Ato qe thuhen neper media jane politike dhe sfilata midis politikaneve dhe shteteve, e pame Francen ku vajti. Qe allahu ka 70 virgjera perdita, sdo mend, se ai eshte allah. Qe Kondi apo Powell jane zezake me pushtet, sdo mend prape.

Ajo qe ndodhi ne New Orleans ndodhi me te varferit dhe jo me zezaket, sepse kishte ne turme dhe "white trash", ishte sipasoje se kush do e caje koken per te varferit?

Se mos te varferit jetojne me te lumtur ne Arabi? Pft!

i/e larguar
    Anëtarësuar
    30-05-2004
    Vendndodhja
    Postime
    1,499
    Sa per dijeni,ata qe ngelen si peshku pa uje ne New Orleans, shumica ne ndertesa i futen ne stadiumi etj, ishin ata qe nuk kishin para te blenin nje bilete autobusi qe skane punuar 1 dite ne jeten e tyre.

Sinqerisht, une kam ardhur emigrant me familjen, nese kisha une veshtiresi me shume se sa ne New Orleans nuk krahasohet fare, sot ne kemi makina, mbaruam universitetem po mbarojme mortgages per shtepite, kemi zene pune etj.

Keta njerez skane qene per veten e tyre, do jene per shoqerine te afte? Kur njeriu nuk i del vet zot vetes cfare rendesie ka ky njeri per te u shpetuar?

Me mire te i merrnin valet e detit sesa jetojne te gjalle mbi kete toke keta dembela te shoqerise!

Dash...me kembore Maska e Toro
    Anëtarësuar
    26-04-2002
    Vendndodhja
    CALIFORNIA
    Postime
    1,404
    Citim Postuar më parë nga bOndi_oo7
    Se sa eshte Amerika shtet demokratik dhe sa rrespektohen te drejtat dhe lirite e njeriut ( zezakeve,muslimaneve) flasin shembujt e meposhtem:
    Katrina-ndihma e vonuar per shkak se shumica e popullates ishin zezake
    Guantanamo-burgu me famekeq ne ditet e sodit
    e shuume e shume te tjera,se tash nuk kam kohe ti permend gjitha.
    Po eshte Guantanamo burgu me famekeq, sepse te burgosurit atje kane dhe fusha futbolli dhe televizore dhe ndeshjet e eliminatoreve te kampionatit boteror iu jepen te regjistruara dhe fusha basketbolli e volejbolli, nje tryeze ping pongu, 2-3 tavolina shahu e dame,nje vend te posacem per tu falur me shenja qe tregojne se nga eshte Meka dhe nje diete ushqimore sipas midese se burgosurve ( kane te drejte te zgjedhin gjellen qe iu pelqen) qe arrin deri ne 4200 kalori ne dite, Kurane e sixhade per tu falur , jetojne ne te njejtat kushte e ne te njejtat temperatura te jashtme e te brendshme qe jetojne dhe rojet e tyre etj etj .....

Meqe jemi ne Guantanamo-Kube, si do te ishte sikur keto kushtet e ketij burgut famekeq ti ndryshonin me ato kushte qe kane te burgosurit politike ne Kuba....Qe te jemi te drejte pra...Apo te njejtat kushte qe kane te burgosurit ordinere ne te gjitha vendet arabe?!

Te tilla kushte ti kesh ti qe je i lire dhe e konsideron veten se je ne kamp pushimi!
    "Who is John Galt?"

CDT Maska e -Edu
    Anëtarësuar
    08-05-2005
    Vendndodhja
    Prishtine
    Postime
    99
    Citim Postuar më parë nga Alket123
    Ti genjehesh more djale nga mediat dhe kuranet bashke!

mati pak fjalt kur fol per Kuran,

nashta ska nevoj mu bo nervoz

Dash...me kembore Maska e Toro
    Anëtarësuar
    26-04-2002
    Vendndodhja
    CALIFORNIA
    Postime
    1,404
    Citim Postuar më parë nga -Edu
    mati pak fjalt kur fol per Kuran,

Pse ca do besh? Do lidhesh rripin e eksplozivave dhe ...bum....
    "Who is John Galt?"

CDT Maska e -Edu
    Anëtarësuar
    08-05-2005
    Vendndodhja
    Prishtine
    Postime
    99
    Citim Postuar më parë nga Toro
    Pse ca do besh? Do lidhesh rripin e eksplozivave dhe ...bum....
    ahahahahah qfar fmije

hup bre

Curva Sud Milano Maska e niku-nyc
    Anëtarësuar
    20-03-2005
    Vendndodhja
    With God...
    Postime
    3,328
    Meqe ra fjala per cfare ndodhi mbas Katrines...zonat ne New Orleans jan vendet me te varfera dhe me te korruptuar ne Amerike dhe shteti i Louisianes eshte shtet shum i keq vetem ajo festa "Mardi Gras" e mban gjalle qe sjell turist dhe perfitojn me biliona dollar.

Per ate qe ndodhi per ndimen per njerzit qe nuk erdhi esht e vertet sepse presidenti i FEMA's Brown ishte i pakualifikuar per ket pune dhe ne raste emergjence nuk dinte si ta perballonte dhe ndodhi. Faji tjeter ishte dhe i governatores te Luisianes qe nuk dha urdherin per largimin 3 dite perpara stuhise po i lan te gjithe aty dhe pse? Sepse ata njerez nuk iken sepse skan ku te shkojn dhe nuk kishin as lek me ndejt neper Motele aq te varfer jan!

Nuk esht vetem faji i qeverise se erdhi 5 dite me vone, por ne fund te gjith ishin fajtor por te pakten qeveria Amerikane nuk te le vetem, sot kan hedhur me biliona dollar vetem per ate zone qe kjo gje te ndodhte ne disa vende te tjera ne bote nuk do rigjeneroj per 10 vjet! Per demokraci as nuk duet share se mban me buke dhe welfare me miliona njerez qe nuk e meritojn.

Per Guantanamon, duet te dini se esht burgu me llukzos qe gjen ne bote per teroristet, ne qofse Guantanamo esht vend i keq atehere mund ta krahasoni me ato burgjet Ruse apo Kineze!
    Se ca ben Amerika me te burgosurit ne Guantanamo esht puna e tyre.

Amerika esht shtet demokrat deri ne fund, por ama po e kalove vizen dhe abuzon me tolerancen e tyre atehere ske ca ti shash pse te pergjon apo pse po "thyen" rregullat e Demokracise!

i/e larguar
    Anëtarësuar
    30-05-2004
    Vendndodhja
    Postime
    1,499
    Meqe ra fjala per cfare ndodhi mbas Katrines...zonat ne New Orleans jan vendet me te varfera dhe me te korruptuar ne Amerike dhe shteti i Louisianes eshte shtet shum i keq vetem ajo festa "Mardi Gras" e mban gjalle qe sjell turist dhe perfitojn me biliona dollar.
    Sa per sqarim tjeter!

Mardi Gras eshte nje feste parade, historike e vjeter e New Orleans. Kjo ishte dje! Sot, tani eshte kthyer ne rremuje sidomos ne Burbon Street ku mijera vajza nxjerrin gjokset para mijera kamerave.

Zyrtarisht, shko ne nje shtet te Amerikes jo vetem prostituta denohet por dhe ti qe pagove prostituten denohesh me burg.

Luiziana e ka prostuticionin legal, tjeter meduket eshte dhe vetem Nevada. Ne Luiziana jane gjysma e prostitutave te Kanadase te punesuara.

Faqja 2 prej 9 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. A është kërcënim Amerika për paqen botërore?
    Nga ORIONI në forumin Problemet ndërkombëtare
    Përgjigje: 212
    Postimi i Fundit: 09-05-2011, 09:49
  2. Dilemat e Kastriot Myftarajt.
    Nga Brari në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 21-02-2009, 16:23
  3. Agim Vuniqi: Faktet e Millosheviçit i injorova para syve te tij
    Nga AVuniqi në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 17-01-2007, 10:58
  4. Presidenti Bush fiton zgjedhjet ne SHBA
    Nga Albo në forumin Problemet ndërkombëtare
    Përgjigje: 89
    Postimi i Fundit: 25-11-2004, 11:26
  5. Politika e SHBA-se karshi Shqiperise
    Nga Brari në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 26-10-2002, 22:14

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •