Photoshop-in e gjeta me kete programin bitlord por a mund te behet download te programeve me nje shpejtesi inerneti 50.6 Kbps apo duhet internet i shpejte. tung
Photoshop-in e gjeta me kete programin bitlord por a mund te behet download te programeve me nje shpejtesi inerneti 50.6 Kbps apo duhet internet i shpejte. tung
Me del: <Postuar mė parė nga edspace
>
trendafila manushaqe
ne dyshek te zoterise tate
me dhe besen e me ke
dhe shega me s'me nxe
Ti ke shkruajtur tė njėjtin numėr tek tė dyja kutitė. Numri i aktivizimit nuk ėshtė i njėjtė me numrin e regjistrimit. Tek dritarja qė tė pyet Photoshopi pėr aktivizim, zgjidh "activation by phone". Aty do shikosh numrin e aktivizimit. Fute kėtė numėr tek kutia e aktivizimit mė lart dhe pastaj shtyp butonin "generate auth code". Kjo do nxjerrė numrin nė kutinė e tretė qė duhet ta futėsh nė photoshop.
Edi
Pse nuk perdorni bit torrents?!
Akoma duke kerkuar warez e akoma nuk i gjeni?!
Pershendetje.kam marre nga interneti Photoshop-in,por s'di me e perdor.kush mund te me ndihmoje,do te merrni nje shperblim.![]()
![]()
![]()
__________________________________________________ _____________
R3$P3Kt3 D]-[3 GJ!T]-[MON3 R3$P3Kt3 .W@R!U$
Hej Cuna a ka ndonjoni ndonje adrese ku me rregjistru photoshopin falas se e do nje shoku im sepse une kam mbetur holle nga leket ne credit-cart.do t'ju jem shume mirenjohes.
__________________________________________________ _________
R3$P3Kt3 D]-[3 GJ!T]-[MON3 R3$P3Kt3 .W@R!U$
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga marius : 25-12-2005 mė 04:49
Beji ketu pyetjet konkretisht dhe do mundohem te te ndihmoj me saa te kem mundesi ok.
Do Ju isha mirënjohës nëse më ndihmoni me serialin e Photoshop CS2 versioni 9.0
Për sa më lartë kuptohet nëse nuk u rrok dembelia.
Flm paraprakishtë
Krijoni Kontakt