Ok, Ed.. prape nuk punoi. Jo vetem aq, por as qe nuk ma hap Adobe Photoship-in dhe thote se numri serial ka skaduar.. Po tani si tia bejme??
Ok, Ed.. prape nuk punoi. Jo vetem aq, por as qe nuk ma hap Adobe Photoship-in dhe thote se numri serial ka skaduar.. Po tani si tia bejme??
http://www.albventure.com
provoje me crack jo me serial
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
Benseven, cracket per kete program jane te gjithe .RAR dhe files nuk kane instruksione se si behet. Ku ta vendos filen une, ne cfare direktorie?
*Software is like sex...it's better when it's free.*
krakun rar duhet ta shkarkosh ekzakt tek direktoria ku ke shkarkuar fotoshopin dhe e hap me program simplyzip
ose Power archiver
psh nqs photoshopi ndodhet i instaluar ne C:/Windows/Program files/Photoshop CS( me ikone folder e verdhe)
atehere kur shkarkon Crarkun si rar file e shkarkon tek photoshop
CS (ne direktorine me lart) dhe aty e hap crakun duke e bere ekstrakt dhe me pas i jep goditje hap skedarin patch exe dhe klikon apply
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga benseven11 : 04-02-2004 mė 03:00
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
Kjo me shtyn akoma me shume per te vene ne dispozicjon hapesirat e mia ne internet per te bere shkembimin e fileve...!!
Ardi
Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
N. H. Schwarzkopf
Ej mua spe punonte asnje serial... edhe duke patur eksperience me keto lloj marifetesh... nje ta kthy mbrapsht daten e kompjuterit mbrapa disa muaj dhe punoi...dhe u instalua... pastaj i bera run dhe crackut... mirepo sa here e hap duhet ta kthej disa muaj mbrapsht daten... ate sdi si ta ndeq...
"The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML
une kam nje crack qe e kam gjetur qe kur duhet ta perdoresh do kthesh daten para 1 shkurt 2004
por pasi te mbarosh pune mund ta kthesh daten ne ate te verteten.
Jam i bindur qe eshte i vetmi qe punon ashtu sic duhet sepse i kam provuar pothuajse te gjitha.
Nqs ndonjeri e do le te kontaktoje me mua qe t'i them ku ta marre meqe ketu nuk lejohet!
Si mund te gjej n serial number per adobe photoshop 8.0
nese dikush din ju lutem net m tregon ?
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga On-off : 15-06-2004 mė 09:12
Se pari te uroj mireseardhje ne forumin shqiptar. Besoj se ketu do te gjesh gjitheqka ke nevoj.
E sa per numrin serial,shiqo njeher ne mesazhet private,provoje njeher nese nuk te hyn ne pune me njofto,tung.
Ligji i aksionit dhe reaksionit ėshtė universal. Keni kujdes!
po por nuk po ma qet se bon ai serial nese din ndokush ndonje tjeter ?
Krijoni Kontakt