marius faleminderit per interesimin po kenget e top festit i kam....doja thjesht te dija ku mund ta shikoja si eveniment...pasi nuk e kam par por thjesht kam degjuar kenget.
marius faleminderit per interesimin po kenget e top festit i kam....doja thjesht te dija ku mund ta shikoja si eveniment...pasi nuk e kam par por thjesht kam degjuar kenget.
firm e?????......ahuuuuu pertokam !!!
Duke e krahasuar me 2 edicionet e para top fest esht me i arrir kete vit, pjesmarrja ka qen me e madhe se ne 2 vitet e para, edhe kenget jan goxha te mira, jam kurioze kush do fitoj pasi vjet dihej qe ishte alban skendearj qe do fitonte.
Per mua ka shum keng te bukra edhe ajo e tunas edhe jonida maliqi sesht keq.
Kanget ma te bukura kete vit:
Soni, Albani dhe Kthjellu, Tuna me Joniden, Kthjellu, Ardian Gaxha, Dj Blunt me K-os, dhe Blero.
Leje mos m'trano, pashe zotin!!!!
Rrofte Shqiperia Etnike
Riddy: Provoje me ndonje kart televizive ne kompjuter te ndjekesh Top Channel
[Sot ne pallatin e kongreseve zhvillohet nata finale e Top Fest 3 dhe do te transmetohet me 20:45 ne Top Channel.
Shpresoj qe ta ndiqni..![]()
![]()
![]()
mbreme ne oren 1:45 mbaroi koncerti me i para pelqyer i rinise Shqiptare pra mbreme mbaroi Top-FEST Cmimet ishin keto:
Alban Skenderaj dhe grupi kthjellu kane marre numrin me te madh te votimeve nga publiku shqiptar me kengen [ Dicka ] duke fituar cmimim e madh oprej 10.000 eurosh Kjo eshte lista e plote e cmimeve
Best new Female ------------- Malda Susuri
best artist Female -------------- Jonida Maliqi& Tuna
Best Pop & Rock --------------- Kthjellu
Best hip-hop & R&b ----------- k -os & Dj bluntest
Best alternative ----------------- 0 0 Genti
Best interpret ------------- Blero
Digitalb --------------- Nora Istrefi
Best Male ------------- Shpat Kasapi
Best internet ---------- Stine
Best Song ---------- Soni
17/04/006
Mos u mundo te behesh njeri i suksesshem por me mire te behesh i vlefshem..
Nga shtate te parashikuarit e mi qe do marrin cmime, gjashte prej tyre vertete morren cmime.Jericho kishte fituar cmimin e Videos me te mire, me Tomlin e Nones, per keta nuk e dija qe kane konkurruar sepse ka qene e dijtur automatikisht qe do fitojne cmim.
![]()
Bravo Top-Channelit i qofte se eshte duke bere pune te madhe per ngritjen e muzikes shqiptare ne nivelet me larta dhe per bashkimin e gjithe shqiptareve pa dallim ne nje fest. Urojme qe te bashkohemi keshtu edhe ne fushat tjera te jetes, e vecanerisht ne politike.
Mirepo, urimet me te shumta duhet ti shkojne muzikaneve qe me vertete jane duke bere nje pune te shkelqyer, dhe kane arritur qe te na bejne te gjithe ne te mburremi me muziken tone kombetare.
Shume suksese ne te ardhmen gjithe muzikaneve shqiptare dhe Top-Channelit.
PS: Te pakten ne Ballkan, nese jo edhe me larg, mos te genjehet kush qe ka muzike me te mire se shqiptaret.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga dodoni : 17-04-2006 mė 04:38
Leje mos m'trano, pashe zotin!!!!
Rrofte Shqiperia Etnike
se paskeni qit akoma ju nejse fitoj albani me kthjellu.... lol
Top Fest 3 Fitoi- Alban Skenderaj & Kthjellu.
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::
Ti posht ēka habitesh.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga dibrani2006 : 17-04-2006 mė 10:09
Krijoni Kontakt