Kush ju pelqen me shume nga keta kengetare te TOP FEST-3 dhe pse .
1 Kthjellu
2 Alban Skenderaj
3 LRC
4 Kastro Zizo
5 Berkani
6 Big Mama
7 Stine
8 Blero
9 Nora Istrefi
10 Soni
11 Te Tjere
Kush ju pelqen me shume nga keta kengetare te TOP FEST-3 dhe pse .
1 Kthjellu
2 Alban Skenderaj
3 LRC
4 Kastro Zizo
5 Berkani
6 Big Mama
7 Stine
8 Blero
9 Nora Istrefi
10 Soni
11 Te Tjere
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Henr1 : 08-03-2006 mė 06:26 Arsyeja: Gabimisht
gjykimi im ndoshta nuk eshte shume objektiv po kenga e Drini shkrelit eshte vertet shume e bukur, e me besoni kur jua them sepse une kam asistuar ne rritjen e kesaj kenge, qe pas momentit te pare te lindjes se saj. gezohm kur mesoj qe edhe publiku e ka vleresuar, perndryshe nuk do te kishte mbi 210 vota e do te rendtitej ne venedet e para. Me vjen keq vecse qe nuk permendet shume emri i tij, sepse skenen e zene gjithnje te njejtet emra te njohur qe jo shpesh jane ne lartesine e duhur.
Gjerat me te rendesishme jane me te veshtirat per tu thene, jo se mungojne fjalet,por mungojne zemrat qe ta dine ta kuptojne
Per mua Kengetari me i mire eshte Alban Skenderaj!Ka nje ze shume te mire dhe te embel.. Kenga e tij e fundit me Kthjellu eshte nje realizim me te vertete shume i bukur!Gjithashtu eshe Stine eshte nje nder te preferuarit e mi
Degjova nje kenge te Alban Skenderaj.
Ishte shume e bukur.
Kurse keta te tjeret nuk i njoh.
blero esht shume i mire ne muziken r'n'b.......................
SONIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII dhe HANAAAAAAAAAAAAAAAA
Ajo kenga e Sonit shuuuum e bukur............
po ku mund ta shohim top festin ne internet?
firm e?????......ahuuuuu pertokam !!!
Postuar mė parė nga ridy85
E do kengen ? Mund te me kontaktosh ne e-mail per cdo kenge. Do te mundohem te te ta gjej.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga marius : 12-03-2006 mė 14:52
Nje kenge e bukur eshte edhe Olca - Eja
Besoje se te gjithe e keni ndjekur Top FesT 3 & mendoje se dhe ju keni kengetarin ose grupin tuaj te preferuar dhe qe mendoni se ai/ajo do te jete fitues.
Une e kam ndjekur me imtesi dhe pothuajse i kam degjuar te gjitha kenget konkuruese & nder to kam te preferuarat e mia 3 kenge.
Nder to jane:
1. STINE - ISHE TI.
2. ALBAN SKENDERAJ & KTHJELLL - DICKA.
3. ANJEZA & NIKU NGA (2DIE4) - ME NGADAL.
Kenget qe permenda me siper me pelqejne shume dhe mendoje se do te vlersohen ne Top Fest 3.
Feel the pump √
Krijoni Kontakt