Shume faleminderit PINK.
Fotografine e kam vetem hoby,kur vete ne Shqiperi me jepet mundesia per ti mbushur dy tre karta memorje me foto.
![]()
Shume faleminderit PINK.
Fotografine e kam vetem hoby,kur vete ne Shqiperi me jepet mundesia per ti mbushur dy tre karta memorje me foto.
![]()
Bukuria eshte ngado, varet se nga cfare kendi e shikon.
hey man..me pelqen menyra se si e shef boten TI !-ke sens ne zgjedhjen e kendeveshtrimit te duhur !
heu bardhok or djalo i ri
paske ba nji mrekulli
qe kto male ne shqipni..
ktu n'forum na i ke shti..
Faleminderit teta,faleminderit Brari per vargjet.
![]()
Pemet e gjora me tere ato incizioneFotot ishin fantastike.(sa me pelqen ajo pema ne mes te ujit,e vetmuar)
Kam vetem nje limit: qiellin!
Te lumte dora Zeri i Mirdites te gjitha fotot jane te bukura.Kapaku i albumit eshte #106(e fundit )"rruga e gjelbert"no coment.
Uji: H2O
Rakia: H2 OOOOO HO HOOOO
Faleminderit Blue sky dhe Arben Kote.
![]()
Pershendetje ,Zeri i Mirdites foto shum te bukura ,qenke nje fotograf i talentuar.... na hoqe pak mall ,ato fotot te syri i kalter ne sarand jan hataa po thuaj a u fute aty se shum njerez e provojn se sa i ftoht esht dhe ne korrik . fotot e fundit nga lura qenkan shum te bukura te lumt dora gjith te mirat
Ndryshuar për herë të fundit nga bregdetare : 06-09-2006 më 13:16
~^*Ne jet ashtu si ne art ,e bukura gjarperon me kethesa *^~
Faleminderit bregdetare! Adhuroj malet dhe bregdetin po ashtu.Po akoma nuk kam filluar te hedh fotot e shumta nga bregdeti.Rrotull krahinave veriore per momentin.
![]()
Krijoni Kontakt