Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 19 prej 19
    automotive Maska e ClaY_MorE
    Anėtarėsuar
    16-05-2004
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    4,456
    Ajde ta gezoje e me mend ne koke
    Te pakten tani duket si emer mashkulli
    Jeta ime, mban emrin e saj..

I larguar Maska e panchovilla
    Anėtarėsuar
    11-09-2005
    Vendndodhja
    Milky Way Galaxy
    Postime
    502
    A duket gje e cudtishme? Ndoshta pak po por jo gje negative apo gje e gabuar. Mos e arsyetoni kete me `jo ai eshte kosovar e Lushnja eshte qytet ne Shqiperi' aman sepse po te mendojme keshtu futemi me nje lokalizem me ide shume te ceketa. Pra sic thane edhe anetaret e tjere me siper Adem Jashari eshte nje hero i shqiptarizmit sic ka qene Isa Boletini, Hasan Prishtina, Shaban Polluzha, etj. Keshtu qe para se te thoni ndonje gje mendojeni ate gje ne vete mire the pastaj thuajeni.

PS: Me mire do ishte sikur ndonje stadium ne Gjirokaster ta marri kete emer sepse atje ka nevoje te degjohen emrat e heronjve shqiptare
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga panchovilla : 24-12-2005 mė 09:47
    Hardworking pays off in future, laziness is paying off right now

Shife icik ket..timin Maska e miko
    Anėtarėsuar
    05-04-2003
    Vendndodhja
    Nė botėn e ēudirave
    Postime
    755
    Drejt ketij globalizimi qe po drejtohemi,ruajtja e idnetitetit kombetar e kerkimi i heronjve moderne qe do mbajne gjalle kujtimin e tyre e per me shume kontributin e tyre per atdheut,kjo levizje eshte mese e pelqyeshme.Eshte dicka e pranueshme dhe e duartrokitur nga te gjithe pa u bazuar ne komplekset e tipit "i ofroi Kosoves e jo Shqiperise".Flasim per individe qe i kane sherbyer Idealit shqiptar ne pergjithsi.
    Kurse vetem per nje kureshtje te vogel me ka ngelur mua,"Edhe Isa Boletini Hasan Prishtina etj etj i sherbyen Idealit shqiptar..." pse pikerisht Adem Jashari....

Ndoshta se eshte me i "gjalle" kujtimi i tij....

Nuk e di,por gjithsesi eshte per tu pershendetur iniciativa.
    .........................

Football Factory Maska e Moltisanti
    Anėtarėsuar
    22-11-2002
    Postime
    1,437
    Ore nuk e kam ke futbolli , emri apo origjina , problemi qendron se kjo eshte dicka pa lidhje fare , nje heroi lufte qe luftoi deri ne vdekje kundra armikut , nuk i takon emri ti vendoset ne shqiperi , Te flasim ate qe eshte per te thene !! Emri i Adem Jasharit mund ti pershtatej vetem nje sdadiumi ne kosove dhe asnji tjeter , psh Drenices ,vendlidjes se tij ,ose ndonje stadiumi kombetar po ne kosove ,sic eshte ai i prishtines etj etj , po jo ne shqiperi edhe ku ne lushnje , Ne me shume po ja ulim vlerat sesa po ja ngrejme , shkurt muhabeti per vlerat patriotike qe ka dhene Adem Jashari nuk i takon emri ne lushnje (dicka shume pa lidhje me duket !! Po nejse ne thjesht po diskutojme se tek e fundit seicili ka mendimin e tij

shnet
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Moltisanti : 24-12-2005 mė 14:14

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    pse o titi
    si te duket lushnja ty, pa vlere?
    po kush i ndalon ata ne drenice te vene po kete emer ndonje objekti tjeter psh, akush.
    Eshte pak e ēuditshme te them te drejten por me mire keshtu.

. Maska e delisa
    Anėtarėsuar
    27-10-2002
    Vendndodhja
    Ncuk Ketu !
    Postime
    248
    Ok edhe pse kjo tema ne fakt eshte mbyllur sepse nderrimi i emrit u be per nje afat kohor dy javesh dhe u rivendos ai qe ishte.
    Une nuk kam absolutisht asgje kunder Adem Jasharit apo simbolit qe perfaqeson emri i tij , por eshte vertet pa lidhje te ndryshohet emri i stadiumit qe fundja perfaqson nje simbol ne ate qytet dhe te vendoset emri i dikujt tjeter per te vetmen arsye se ky tipi bleu vendin a dicka e tille.
    Eshte njesoj sikur une te vete te blej kullen Eifel ne Paris dhe t'ia ve emrin Kulla SKENDERBEU.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-11-2002
    Postime
    1,509
    Une them qe ai futbollisti Roza, kishte nje emer teper femeror, per nje sport burreror si futbolli.

Po ta perkthesh shqip, i bie Trendafile, apo Drandofille, apo Drane.

Me mire Adem Jashari.

Oh, s'e kisha pare postimin e fundit, Delisa.

S'paska per te fituar gje Lushnja prape.

C'lidhje ka kulla Eiffel? Adem Jashari s'ishte francez po shqiptar.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Pasiqe : 06-05-2006 mė 19:19
    Ignore List: Den Bossi

i/e regjistruar Maska e Borix
    Anėtarėsuar
    17-01-2003
    Postime
    2,316
    Adem Jashari eshte nje figure heroike e Kosoves, jo e Shqiperise. Nuk ka bere ndonje gje ne favor te Shqiperise, por te Kosoves. Jasharit iu ndertua nje bust, e meritonte. Nuk shoh ndonje lidhje logjike (pervec se patriotike ne thonjeza) per te riemeruar nje objekt ne qytetin e Lushnjes.
    "The rule is perfect: in all matters of opinion our adversaries are insane." (M. Twain)

Gezuar Kosoven e Pavarur Maska e dodoni
    Anėtarėsuar
    07-11-2002
    Postime
    3,393
    Adem Jashari ka bere per Shqiperine shume, jo vetem per Kosoven, sepse ai ka vdekur per Shqiptarine, per gjuhen dhe kombin tone.

Edhe pse mua me behet shume qefi qe i kane vene emrin e tij sepse kjo deshmon patriotizmin lushnjar, une nuk jam i pajtimit qe stadiumi te marr emrin e tij, sepse ai nuk ka qene futbollist. Stadiumi i Lushnjes duhet te marr emrin e ndonje futbollisti qe ka bere shume per futbollin lushnjar, ky duhet te jete kriteri kryesor per emerimin e fushave sportive mendoj une.

Busti, dhe emerimi i nje prej shesheve te qytetit, ne emer te tij, eshte gje shume e mire dhe e bukur nga Lushnja, bravo Lushnja.
    Leje mos m'trano, pashe zotin!!!!

Rrofte Shqiperia Etnike

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Tema tė Ngjashme

1. 21 janar 1920 - Kongresi i Lushnjės
    Nga Eni nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 21
    Postimi i Fundit: 24-01-2021, 23:05
  2. Shqipėria firmosi sot me KE marrėveshjen pėr vizat
    Nga DYDRINAS nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 25
    Postimi i Fundit: 09-01-2008, 04:43
  3. Aldo Bare: Dokumentat do t’i bėjmė nėpėrmjet Gjermenit
    Nga Brari nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 75
    Postimi i Fundit: 21-05-2007, 00:58
  4. Kriminaliteti shqiptar
    Nga fatmir_sh nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 01-05-2007, 19:19

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •