Gjithshka qe fitohet me djers eshte nder dhe lavdi, asgje nuk eshte zyrtare ne kete bote, perveç planetit ku jetojme i cili eshte i bekuar me urdher te zotit.Postuar më parë nga Prof Dr SamSung
LA VIE LA VRAI
Gjithshka qe fitohet me djers eshte nder dhe lavdi, asgje nuk eshte zyrtare ne kete bote, perveç planetit ku jetojme i cili eshte i bekuar me urdher te zotit.Postuar më parë nga Prof Dr SamSung
LA VIE LA VRAI
Sporti im i preferuar eshte te ze femra!
Po ju? hahahaha
¿Quién ganará la Champions? = BARÇA
Sporti im i preferuar eshte Futbolli, Luaj vet edhe me kenaq.![]()
#VamosArgentina
Pershendetje!!
1. Futbolli
2. Gjimnastika pasi me ka ngelur qe femije kur kam qene ne mundje dhe kan qene te lidhura shum me njera tjetren e praktikoje po thuaj se c'do mengjes qe dal per kros dhe ne Fitness e praktikoj shpesh here.
Keto jan nga sportet qe me terheqin ti praktikoj pastaj per ti ndjekur ne TV jan pa fund pasi c'do sport me terheq.
Kalofshi Mire
Trendafili
Liverpool is now where it belongsThe cry was no surrender,
We'll fight for the boys in red,
We'll fight, we'll fight for Liverpool,
The team that Shankly bred.
We'll fight for Alun Evans,
We'll fight for Ian St.John,
We'll fight, we'll fight for Liverpool,
The pride of division one - two- three - four
Listen to the Kopites roar
LIVERPOOL - LIVERPOOL - LIVERPOOL
Sporti im i preferuar, nese mund te quhet i tille eshte Shotokan Karate dhe Aikido.
"The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML
Me palester ............
Praktikon??
Jo se jam ne ndonje ekip apo ku di une cfare thjesht luaj basket volej edhe futboll pak.
GjERMONE E LOGEL SA NJE GOGEL!
Sporti im i Preferuar Duke luajt Bixhoz .
Bjeshkataria (Alpinizmi)dhe tashi pas dhjet vitesh pauze kam fillu prap me Bodybuillding të cilin e kam perqef,poashtu dhe ndonjëher dal në vrapim.
Duajeni njëri tjetrin.
Sporti qe praktikoj vete eshte Skydive dhe deri diku kur me jepet mundesia dhe Alpinizmi.Preferoj edhe te tjera sporte packa se nuk i praktikoj.
Bukuria eshte ngado, varet se nga cfare kendi e shikon.
Krijoni Kontakt