Na falni per temdaljen e po sna le rehat ky idjoti
tema vazhdon ...
Na falni per temdaljen e po sna le rehat ky idjoti
tema vazhdon ...
Worcester,je sh.i papjekur per te kuptuar ca gjera,mund te vazhdojme pafund keshtu dhe te siguroj qe argumentat s'me mungojne por me duket sikur s'po arrin te thithesh gje te hajrit nga biseda mesiper.Kam vene re qe ti dhe en biseda me te tjeret kundershton ngaqe do afirmim.Mirepo une se kam vene nder mend te et jap nje kenaqesi te tille(dhe sinqerisht po pertoj te lexoj me teper se 15 rreshtat e pare te postimit tend,sorry)
Alket,lutju i cike Zotit per nivelet e mia te ustrogjenit![]()
Oiseau,po ti ndoshta s'hahesh por bisedat e tua kaperdihen shume mire poashtu ti ha dhe arsye(ne te kunderten e disave ketu)
Pacim Cuna,nje pacim thpethiale per Zogthin dhe Pink
P.s. Oiseau,si keni qene me kohen ditet e fundit?Kendej na mbyti koha,thashe po kaloj pushimet ne Côte d'Azur por po s'mbajti koha as andej s'ja vlen,lol.(s'eshte nevoja te behen emra shtetesh ,fenk ju :P)
Ndryshuar për herë të fundit nga Blue_sky : 03-01-2006 më 09:36
Kam vetem nje limit: qiellin!
Afirmimin sapo ma dhe me kete postimin anashkalues tendin lol.Postuar më parë nga Blue_sky
Fenkju fenkjulol
p/s Let me know when u touch the ground![]()
...
Eh mo Alibaba me i pastru burrat hemmm ...sme duket ide e mire per femrat se dite per dite pastaj ne lajme do degjonim burri gjeti dashnorin e gruas poshte krevatit.Postuar më parë nga alibaba
Postuar më parë nga *~Rexhina~*
Perfito burri, po sa gjat ama...se do i shkoj puna keq per te ber te dashuren te pranoj te mcifet ne vende qe spastrohen.
Imagjino mas gjith atij qefi qe bojn ata...burri shko ke gruja vet ha qershia,,,kurse dashnorja ne vend te nje nice shower i futet me llap pluhrit dhe spider webs lool
What we do does not define who we are. What defines who we are, is how we rise when we fall!!
Krijoni Kontakt