Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 15 prej 15
    ________
    Anėtarėsuar
    08-11-2003
    Postime
    1,516
    O Dardani8 nuk mjafton te gjesh nje spirance anije diku, nje mije metra mbi nivel te detit dhe te thuash qe, aty dikur ka pasur det apo liqen. Spiranca atje mund te kete perfunduar ne shume rruge tjera te mundshme.

Piramidat ndoshta kane egzistuar dhe ne ballkan por deri me sot me sa duket nuk kane gjetur asgje.

i/e regjistruar Maska e THOTI
    Anėtarėsuar
    09-07-2008
    Postime
    123
    O burra a keni naj vend ku dyshoni se mund te kete piramida ne kosove apo ne shqiperi nese po atehere na tregoni, apo nese keni ndonje informate se ndonje vend mund te ngjasoj piramides apo nga pleqerit tane ndonje informate qe mund te na shpije ne kete drejtim ose ose ndonje dyshim qe keni ju.

Enraged Maska e Scion
    Anėtarėsuar
    22-07-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    2,296
    Citim Postuar mė parė nga THOTI Lexo Postimin
    O burra a keni naj vend ku dyshoni se mund te kete piramida ne kosove apo ne shqiperi nese po atehere na tregoni, apo nese keni ndonje informate se ndonje vend mund te ngjasoj piramides apo nga pleqerit tane ndonje informate qe mund te na shpije ne kete drejtim ose ose ndonje dyshim qe keni ju.
    E kam te veshtire te pohoj vende te vecanta qoft ne maqedoni qoft ne kosove si vende te mundshme piramidash, por per vende arkeologjike te pazbuluara ne Maqedoni ka sa te duash ...
    Vendin e pare qe do rekomandoja eshte Fushat ne veri te Pellagonise, ku ende gjendet aquadukti i vjeter romak, dhe aty afer duhet te kete nje qytet te tere nen toke, e kam fjalen aty rreth fshatrave Cernilishte, Debresh, Zhitoshe. Banoret vendas me kane konfirumuar me fakte qe ka shume per tu zbuluar. Personalisht kam pasur ne dore nje Kapitel jonik me peshe rreth 80 KG prej mermeri te paster, si dhe objekte te ndryshme tunxhi dhe bakri...
    Gjetja e tyre eshte aksidentale, ose me mire te them meqe banoret jane bujq dhe gjate levrimit te tokes pohojne qe dalin objekte qeramike ne mase te madhe si dhe blloqe mermeri qe jane te detyruar ti heqin vete.

Kur ndegjova rrefime te tilla te them te drejten u bera shume nervoz dhe pesimist ne te njejten kohe. E di qe disa nga objektet e gjetura i kam te fotografuara, do bej cmos qe ti gjej fotot kur te kethem ne maqedoni dhe mbase do i postoj ne forum.

Presupozohen si vendbanime qe jane rreth 600-100 P.E.S.

Me respekt,

!Welcome! Maska e StormAngel
    Anėtarėsuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zurich, Switzerland
    Postime
    6,846
    Nje kapitel jonik me peshe dikund 60 kg u vodh para disa diteve ne muzeumin e Manastirit.
    Dhashte zoti mos te kete qene i njejti kapitel.
    We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.

Enraged Maska e Scion
    Anėtarėsuar
    22-07-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    2,296
    Citim Postuar mė parė nga StormAngel Lexo Postimin
    Nje kapitel jonik me peshe dikund 60 kg u vodh para disa diteve ne muzeumin e Manastirit.
    Dhashte zoti mos te kete qene i njejti kapitel.
    hehe, jo jo kjo qe postova me lart une ka ndodhur vite me para!

E dyta, nqs se ke problem te me japesh burimin zyrtar te lajmit rreth kapitelit te vjedhur?

Nqs nuk ke, e konsideroj si shaka nga ana juaj! (Per te mos thene shpifje)

Une personalisht kerkova ne faqen zyrtare te muzeut ne fjale por nuk gjeta gje! http://www.muzejbt.org.mk/

Nqs eshte shaka nga ana juaj do ju kerkoj moderatoreve te fshijne postimin tend dhe kete postim timin!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Scion : 23-07-2008 mė 12:41

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Tema tė Ngjashme

1. Esse dhe artikuj të muslimanëve
    Nga ORIONI nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 35
    Postimi i Fundit: 09-12-2010, 09:31
  2. Pėrgjigje: 26
    Postimi i Fundit: 06-08-2010, 09:08
  3. Bardhyl Mahmuti Ndihmon Opoziten Shqiptare Ne Maqedoni
    Nga ARIANI_TB nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 04-12-2006, 06:06
  4. Intervistė: Hoxha i Prizrenit (Samidin Xhezairi)
    Nga Davius nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 03-07-2006, 19:20
  5. ISH - ANETARET E UCK-se I BEJNE VESHTRIM KONFLIKTIT NE MAQEDONI
    Nga tear-drops nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 24-07-2002, 00:01

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •