Vetem kur jam mes shoqeris qe e pin e ndez eve une nga njehere....................
Vetem kur jam mes shoqeris qe e pin e ndez eve une nga njehere....................
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga LoveLyBruneTT : 22-03-2006 mė 19:15
Si ka mundesi qe te le doctoresha qe ti njeh te besh gjera te tillaPostuar mė parė nga vagabondo_nyc
? mua psh ma ka ndaluar.lol
1 cigare gjate gjithe jetes time vetem kur me llastonte dikur babi![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Eraaa : 22-03-2006 mė 19:19
Live your beliefs and you can turn the world around.
e kom provu 2 her..ma ka shpif...se pi dhe as ai qe me puff muve ncuq duhet ta pi se ndryshe hehehe
nejse ne ket pik kom qen me fat thnx GOD..ska qen nevoja me perdor Forcen
o-le-le firma
Postuar mė parė nga TiLoNcE
Ce do qe ta pi gruja ty!![]()
E pi E pi E tymos fare 2 paketa ne dit me ikin kshu pa e dit fareCa me bo i ka jeta keto du me e lon po sikur sma ben zemra :P
LoVe Me oR HaTe Me Am StiLL GoNa Be HeRe
Po - ALBA, alibaba, Alket123, ana.luna, AngelGirl, BaBa_interist, babybell, chemical, chi_mai, Davius, DoLpHiN, Drita_Love, E*m*A, ElMajico, FLORIRI, Foleja_, FsHaTaRi, IL__SANTO, jestersworld, KNFC, kęrlighed, lone_star, LoveLyBruneTT, MiLaNiStE, MUA-HHH, Nanushja, Niagara, Okki, rebecca, romeoOOO, ShadowOftheBest, shitesi, Skofiar, StormAngel, swat69, Teddy, tom pullings, Tom_Sojeri, vagabondo_nyc, Vicky11, vlora_forever, whisper, _FlorI_, ||xXx||, ||_BeJbi_|| 50.00%
Jo - *~Rexhina~*, ALBA, Anisela, bebushja, Bledari, CERIKSI-CHICAGO, ClaY_MorE, cupka_e_vogel, Del Monako, delisa, diikush, Elna Durrėsi, GjIlAnAsI_cSi, iliria e para, Ketrin, koder kiss, lumturi, Lunesta, Mariachi, MICHI, nausika, panchovilla, Qerim, Veshtrusja, Xhuxhumaku, [E-TROPOJANI], [xeni] 29.35%
Se kam pire ndonjehere! - Arcimedes, BRADYKININ, Edvin83, FierAkja143, fisi_niki, GrifshA_, Juventini, niku-nyc, PINK, Poeti, sy_si_deti, ^^Gjalica^^ 13.04%
E kam pire po e kam lene! - amaro, burim980, dielli qe lind, diikush, f i f t, Fejzi, GjIlAnAsI_cSi, nursezi, padrilla, __SwEeT_GirL__ 10.87%
Sondazh me disa zgjedhje Votues: 92.
Femra ne Sex:
Akmerikanka: o yes o yes
Gjermanja: ja gut ja gut
Shqiptarja: "mos i trego kerkujt"
e pi nje paqet ne dy dite por edhe une mendoj se nje dite do ta le por kur eshte ajo dite edhe une nuk e di?
Ja nje lajm interesant:
Harroni reklamet e Marlboro Men. Sipas rezultateve te analizave me te fundit te bera nga nje institut britanik, cigaret e risin mundesine e impotences per 40%.
Mundesia qe tek meshkujt qe pijne duhan te jene impotent zmadhohet per 40%-deklaroi dr Christopher Millett i Kolegjit Mbreteror te Londres, i cili me grupin e tij ka punuar ne kete projekt
Ai thote se riziku i zhvillimit te ketij problemi seksual zmadhohet me numrin e cigareve te pira. Por, edhe tek meshkujt qe pijne me pak se 20 cigare ne dite, mundesia per impotence eshte ne 25%.
Nuk behet fjale vetem per meshkujt e vjeter, por edhe per te rinjte-thote doktori.
Rezultatet e kerkimeve jane botuar javen e kaluar ne revisten Tobacco Control, ndersa ne kerkim kane qene te perfshire mbi 8.000 meshkuj nga Australia ne moshe prej 16 deri me 59 vjet.
Doktor Millett shton:-Ne qofte se do kishim mundur te qartesojme lidhshmerine e pirjes se duhanit dhe problemeve seksuale-do mundeshim ti motivojme te rinjte te ndalin pirjen e duhanit.
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
E pi dhe e pi shume!Nuk mund ta le dot............
Do te mundohem nga viti tjeter;;;Keshtu them ēdo vit..............
Njoh njerin qe la duhanin por seē mban nje shkop ne goje ne ngjyre te jeshile
Gjithe kohes me te ne goje!!!!!!!!!
100% dakortPostuar mė parė nga Foleja_
![]()
Ignore List: Snow~Drop
Krijoni Kontakt