Close

Rezultati i Sondazhit: Cigarja, Jeni perdorues te cigares ?

Votues
132. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Po

65 49.24%
  • Jo

34 25.76%
  • Se kam pire ndonjehere!

15 11.36%
  • E kam pire po e kam lene!

22 16.67%
Sondazh me disa zgjedhje
Faqja 5 prej 11 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 101

Tema: Cigarja

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    Po vete 20 vjece dhe cigaren se kam provuar as nje here! ju qe pini cigare, me pak fjal... mire e bukur dhe pa ofendime jeni loooossseeerrrrssss! jetoni kot sa per nje cope buke! te gjith doni ta prisni dhe as nje here sja harini dot qellimit. Njerez pa personalitet!

me fjal te mira skuptoni ju.

123456.... Maska e FsHaTaRi
    Anėtarėsuar
    20-07-2002
    Vendndodhja
    Hollywood Profesioni : SuperStar
    Postime
    483
    Citim Postuar mė parė nga FierAkja143
    Po vete 20 vjece dhe cigaren se kam provuar as nje here! ju qe pini cigare, me pak fjal... mire e bukur dhe pa ofendime jeni loooossseeerrrrssss! jetoni kot sa per nje cope buke! te gjith doni ta prisni dhe as nje here sja harini dot qellimit. Njerez pa personalitet!

me fjal te mira skuptoni ju.
    Buh me keto kritika qe bere ti per perdorusit e cigarit ,besoj se qe na ky moment jam une i pare qe da le Dhe mos Ofendo
    B

Perjashtuar Maska e Prototype
    Anėtarėsuar
    10-05-2002
    Postime
    1,450
    Fierakja qeka me nerva me duket

Curva Sud Milano Maska e niku-nyc
    Anėtarėsuar
    20-03-2005
    Vendndodhja
    With God...
    Postime
    3,328
    Un per vete se kam pi asnjeher, sja vle me e pi ka shum deme...

Shum veta e pijn me u duke "cool" ene e pijn me zorr jo se dun, nga addiction...ne pergjigthesi Shqiptaret per cigare jan te tmerrshem mbaemi te 2-it ne Evrope mbas Polakeve per pirjen e cigares edhe pse jemi popull i vogel

Shqiptari pin aq shum sa edhe ne gas station pijn duke mbushur makinen me benzine sikur jan duke pi kafe

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    23-09-2002
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    268
    <--------------.

Thought of the day :
    Smoking is hazardous for your health. it kills your braincells!

Translation:
    Dont start smoking if you only have Two braincells
    One for talking , and one for Picking your nose in public

Perfundim:
    Ncuk moral muve n'mes te rruges gjysem ore kur /me stnjof.

e Shqipes Maska e Foleja_
    Anėtarėsuar
    04-08-2004
    Postime
    1,694
    Ja edhe ca te "mira" qe sjell duhani !!!

Duhani shkakton që flokëve dhe robave tuaja t'ju vijë era e keqe. Ju shkakton erë të keqe nga goja.
    I ngjyros dhëmbët dhe gishtat e tuaj me ngjyrë të verdhë.
    Ndikon që lëkura juaj të plaket para kohe.
    Duhani ndikon në shqisat tuaja për shije dhe erë, duke i bërë më pak të ndjeshme.
    Duhani mundet vërtetë ta dëmtojë organizmin. Ai është shkaku më i shpeshtë për kancerin e mushkërive, fytit dhe gojës.
    Për dhjetë herë e zmadhon rrezikun e vdekjes, i shkaktuar nga pika në tru/zemër.
    Duhanpirësit vuajnë shpesh nga bronkiti dhe nga emfizema (sëmundje tek të cilat materiet kimike të cigareve shtresohen në mushkëritë dhe shkaktojnë vështirësi në frymëmarrje).
    Nuk është e domosdoshme të keni bronkit ose emfizem që t'i ndjeni efektet e duhanit në frymëmarrjen. Provoni të notoni , të luani futboll ose aerobik, nëse pini duhan frymëmarrja gjatë ushtrimit do të jetë e vështirësuar.
    Nëse pini duhan për një kohë të gjatë, mund të fitoni sëmundje të quajtur sëmundje vaskulare periferike. Kjo sëmundje nënkupton ngushtim të enëve të gjakut me zvogëlim të qarkullimit të gjakut në duar në dhe këmbë dhe paraqitje të gangrenës me amputim të ekstremiteteve.
    Meshkujt duhanpirës kanë numër më të vogël të spermatozoidëve dhe më shumë spermatozoidë abnormal, në krahasim me ata që nuk pinë.
    Femrat duhanpirëse kanë më shumë probleme për të mbetur shtatzënë në krahasim me ata që nuk pinë dhe kanë përqindje më të madhe të abortuseve spontane gjatë shtatzënësisë. Tek gratë shtatzënë duhani mund ta dëmtojë frytin.
    Pirja e duhanit në sipërfaqet ku rrijnë fëmijët do të thotë që edhe fëmijët pinë duhan në mënyrë pasive. Ata fëmijë ftohen më shpesh, fitojnë më shpesh inflamacion të veshit dhe sëmundje respiratore, siç është astma.

!!!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Foleja_ : 29-12-2005 mė 13:46

Texas Ranger Maska e Clauss
    Anėtarėsuar
    19-06-2003
    Vendndodhja
    Athens
    Postime
    1,483
    Citim Postuar mė parė nga Foleja_
    Ja edhe ca te "mira" qe sjell duhani !!!

Duhani shkakton qė flokėve dhe robave tuaja t'ju vijė era e keqe. Ju shkakton erė tė keqe nga goja.
    I ngjyros dhėmbėt dhe gishtat e tuaj me ngjyrė tė verdhė.
    Ndikon qė lėkura juaj tė plaket para kohe.
    Duhani ndikon nė shqisat tuaja pėr shije dhe erė, duke i bėrė mė pak tė ndjeshme.
    Duhani mundet vėrtetė ta dėmtojė organizmin. Ai ėshtė shkaku mė i shpeshtė pėr kancerin e mushkėrive, fytit dhe gojės.
    Pėr dhjetė herė e zmadhon rrezikun e vdekjes, i shkaktuar nga pika nė tru/zemėr.
    Duhanpirėsit vuajnė shpesh nga bronkiti dhe nga emfizema (sėmundje tek tė cilat materiet kimike tė cigareve shtresohen nė mushkėritė dhe shkaktojnė vėshtirėsi nė frymėmarrje).
    Nuk ėshtė e domosdoshme tė keni bronkit ose emfizem qė t'i ndjeni efektet e duhanit nė frymėmarrjen. Provoni tė notoni , tė luani futboll ose aerobik, nėse pini duhan frymėmarrja gjatė ushtrimit do tė jetė e vėshtirėsuar.
    Nėse pini duhan pėr njė kohė tė gjatė, mund tė fitoni sėmundje tė quajtur sėmundje vaskulare periferike. Kjo sėmundje nėnkupton ngushtim tė enėve tė gjakut me zvogėlim tė qarkullimit tė gjakut nė duar nė dhe kėmbė dhe paraqitje tė gangrenės me amputim tė ekstremiteteve.
    Meshkujt duhanpirės kanė numėr mė tė vogėl tė spermatozoidėve dhe mė shumė spermatozoidė abnormal, nė krahasim me ata qė nuk pinė.
    Femrat duhanpirėse kanė mė shumė probleme pėr tė mbetur shtatzėnė nė krahasim me ata qė nuk pinė dhe kanė pėrqindje mė tė madhe tė abortuseve spontane gjatė shtatzėnėsisė. Tek gratė shtatzėnė duhani mund ta dėmtojė frytin.
    Pirja e duhanit nė sipėrfaqet ku rrijnė fėmijėt do tė thotė qė edhe fėmijėt pinė duhan nė mėnyrė pasive. Ata fėmijė ftohen mė shpesh, fitojnė mė shpesh inflamacion tė veshit dhe sėmundje respiratore, siē ėshtė astma.

!!!
    nje postim qe nuk mund te lexohet pa dredhur nje cigare ....
    You were meant for me. Perhaps as a punishment.

AdIdAs Maska e DoLpHiN
    Anėtarėsuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    Hono Lulu
    Postime
    1,453
    O popull i mire...ju flm per info qe keni sjelle ne lidhje me demet qe shkakton duhani...se ne duhan piresat nuk i dinim dhe tani qe i mesuam do e lejme menjehere.
    une kam 5 vjet qe e pi.nuk them se eshte gje e mire ta pishe po dua te them se nuk te ndikon po nuk e pive per nje kohe te gjate.une pershembull nuk mund te perqendrohem ne asnjegje pa pire nje cigare perpara.
    `That` is good and `that` is funny...but it costs a lot of money...

Perjashtuar Maska e cupka_e_vogel
    Anėtarėsuar
    22-01-2006
    Vendndodhja
    ne nje qoshe te qytetit
    Postime
    31
    Cigaren nuk e pi se nuk me pelqen, edhe nuk kam per ta pire ndonjehere.

...........
    Anėtarėsuar
    24-12-2002
    Vendndodhja
    home
    Postime
    678
    Jo rregullisht,
    What we do does not define who we are. What defines who we are, is how we rise when we fall!!

Faqja 5 prej 11 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Femra dhe duhani!
    Nga Dito nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 78
    Postimi i Fundit: 09-10-2010, 08:30
  2. Ditari im pa flete
    Nga ash nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 49
    Postimi i Fundit: 19-03-2010, 10:27
  3. Duhani dhe demet e tij per shendetin
    Nga Redi nė forumin Mjeku pėr ju
    Pėrgjigje: 124
    Postimi i Fundit: 05-01-2010, 17:13
  4. Cigarja dhe Leku
    Nga teni nė forumin Humor shqiptar
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 28-08-2002, 21:26

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •