spara e pi fare vetem ndo njehere radh 5 vjetet e fundit qe maj mend 3 cigare kam pi
se kam qef fare po qe per te pire ma ka qik qefi
spara e pi fare vetem ndo njehere radh 5 vjetet e fundit qe maj mend 3 cigare kam pi
se kam qef fare po qe per te pire ma ka qik qefi
JUVENTUS # 1
ITALIA WORLD CHAMPION
U bona gati 3 bjet qe e pi po me qef e kom me e lon![]()
E pi e pi po ce do s'e le dot. Vajta te doktori qe thoni ju dhe me dergoi te nje hipnotizues qe te lija cigaren, pagova dhe $100 dhe prape s'e lija dot. Tani do provoj ato arm patches, mbase bejne pune. wish me luck lol
nuk di ca gjejn ato njerez kur pin duhan.dhe un e kam provu na nji here per kuriozitet,po nuk ndjej asgje.per ato qe e pijn bejn mire ta lejn
Ok, cigarja qe thua ti ka nicotine e cila eshte substance qetesusese per sistemin nervor. Kur trupi mesohet me cigare e kerkon gjithmone prandaj eshte e veshtire ta lesh. Cigarja te qeteson sidomos kur je i stresuar, me nerva, ke emocione ose probleme ne jeten e perditshme, prandaj njerzit pine cigaren dhe ndjehen me mire kur thithin nikotinen ne trup, eshte pak a shume si nje lloj droge po legale dmth. Gje e mire nuk eshte se te qeteson nga nje ane po ti ben mushkerite bloze nga ana tjeter, prandaj dhe une po mundohem ta le.nuk di ca gjejn ato njerez kur pin duhan.dhe un e kam provu na nji here per kuriozitet,po nuk ndjej asgje.per ato qe e pijn bejn mire ta lejn
ka qene nje kohe qe e pija dhe un...jo shume po e kisha nje si rracion cdo dite... po imagjino i kalamo 16 vjec me cigare ne dore...ishte nje nder budallalliqet qe mund te kem bo....Tashi kam nderruar shoqeri edhe nuk e pi mo fare... as qe me vjen mo nder mend me e pi.....
* I DiDnT asK 2 B AlbaNiaN...I JuSt GoT LuckY ♥ *CrosiN Da Dead LiNe...Y
Une per vehten time nuk e kam pi kurre dhe as qe do ta pi ndonjehere (shpresoj) dhe vertete nuk di c'te mire sjell konsumimi i duhanit (cigares), kur te gjithe ata qe e pijne e dijne se iu ben dem. Kjo per mua (sidomos per femrat qe e pijne cigaren) eshte vetevrasje (tek femrat eshte edhe krim, ndaj krijesave qe do te sjellin ne jete).
Prandaj femrave u them: Nese keni denuar vehten, nuk keni te drejte ti denoni femijet e palindur, kete kurresesi...
Kurse meshkujve: Mos iu jipni femijeve tuaj shembull te keq duke konsumuar duhanin, sepse nuk do te keni te drejte morale pastaj te ua ndaloni atyre.
MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ĖSHTĖ SHQIPTARIA
Une se pi cigaren
arsyja eshte e thjeshte te demton mushkrit dhe te jep probleme ne frymemarje.
Ehuuuuuu. Menje me e lone se kom![]()
Krijoni Kontakt