Po e pi dreqin e pi![]()
tym tere diten nxjerr oxhaku im
te hapesh garazhin e trupit tim do gjesh nje mushkri te karbonizuar sikur e ka zene tensioni i larte![]()
all u need is love
Me llulle e kam pire une qe prej 8 vjetesh.E lashe nje here 9 muaj,po e rifillova prape.
Tashi kam gati 2 jave qe spo e ndez me.Ishallah vazhdoj keshtu.
THINK SMALL LIVE SMALL DIE SMALL
Nuk pritet duhani o goc... Te pakten kaq lehte sa e tregon tiPostuar mė parė nga FierAkja143
Mir eshte mos ta fillosh duhanin, por nese te bie fati jo i mir qe ta pish....... Eshte si shum e veshtir ta nderpresesh me pas.
Gjithsesi dua te them : Qe duhani eshte "shoku" me i mir per personin qe pi duhan.... Pasi duhani digjet deri ne fund per "shokun". ( Keshillat e djallit )![]()
◄█ Barcelona e MADHE █►
Pak pjekuri, deshire dhe sakrific dhe cdo gje behet ne jete![]()
e pi por se marre seriozisht, ka raste qe pi nje pakete per 2 ore dhe pastaj se ve ne goje per 6 muaj!!! EXCTREEEEEEEEEEEEEEM
failure is not an option!
Perdorues, ose me sakte abuzues, cirk i boj, ka 2 paketa ne dit po iher, mos me shume!
Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni
Mallkuar Qofte Dita Kur e nisa se Tani nuk munem me e Lane
Just Be a EsKlUzIve person in the Life
Ish perdoruese.
Tani e djek kur ma do xhani(si psh dje lool)
jam duhanpires i "flakte", eshte e vertete se ne disa raste e kam shokun me te mire, por pasojat ja ndjej cdo mengjez, u lodha krejt, po c'te bej , kam provuar disa here po assesi mund te rri pa te.
I keshilloj ata qe nuk e kane provuar, MOS ta provojne asnjeheeere!
Punė, djersė, dashuri mes njerėzve dhe ndaj atėdheut.
Krijoni Kontakt