Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 23 prej 23
    viva voce
    Anėtarėsuar
    05-09-2005
    Vendndodhja
    NY
    Postime
    758
    Citim Postuar mė parė nga FierAkja143
    Ca dhe fjala ksenofob ne fjalorin shqiptar??! ashtu si eshte bere fjalori shqiptar te filloj te flas vetem greqisht une ketu do mi kuptoni 70% ca thash!

Po mire, me gjith ato te mira qe kan par greket nga te huajt (me falni ta them pak me shqip...qe i kan par "apo tous ksenous")...cne ksenofob kta?? cudi.
    Ne fakt greket nuk jane ksenofobe te mirefillte, ashtu sic e kuptojme ne kete fjale.
    Ata jane edukuar megallomane, dhe ketu kam parasysh 75% te grekeve(shifrat jane apriori). Pjesa aristokratike-elite e greqise e di realitetin shume mire.
    Greket jane nje komb qe e njeh ne menyre te shkelqyer shkallen hierarkike. Nuk mund te imagjinohet qe nje grek te shtroje pyetjet"sikur une te isha kryeminister, apo president?'' Jo ata e dine mire vendin qe kane ne renditjen civile dhe nuk u vete mendja per te tilla endrra. Vetem ne Shqiperi u kultivua barazitizmi dhe kane vend te tilla fantazi.
    Ajo shtrese qe udheheq popullin grek edhe manipulon mendjen e grekeve, u shpelan trurin aq shume sa kur nje grek shkon neper bote dhe e kupton te themi) qe Selaniku nuk eshte "qyteti me i bukur ne bote", ndihet i fyer, i dermuar, dhe behet agresiv, por nga ana tjeter kupton qe ka qene i genjyer dhe kjo e ben te revoltohetkunder liderave te tij. Kjo etape po afrohet per Greqine bashke me globalizmin dhe hapjen me boten.
    sereno

Texas Ranger Maska e Clauss
    Anėtarėsuar
    19-06-2003
    Vendndodhja
    Athens
    Postime
    1,483
    Nuk mund te imagjinohet qe nje grek te shtroje pyetjet"sikur une te isha kryeminister, apo president?'' Jo ata e dine mire vendin qe kane ne renditjen civile dhe nuk u vete mendja per te tilla endrra.
    faktikisht une mendoj ndryshe. jo vetem qe te gjithe jane kryeministra te pakten nje here ne jave por natyrisht jane edhe:

1) trajneri futbolli-baskebolli-cfaredombaron me ball-ssss ne fund
    2) ministra ekonomie-turizmi
    3) kengetare/valltare te shkelqyer
    4) doktore shkencash/biznesmene te terbuar
    5) kryepeshkope/ministra arsimi
    6) kusherinj te pare te kazanoves/ciciolines
    7) ujqer deti (bera nga jeta, certainly)

te gjithe keto rrjedhojne jo nga ndjenja megalomanie (ekzistences e te sajes une nuk e ve ne dyshim) por nga injoranca ose inabiliteti per te menduar se tjetri mund te mendoje me mire se ty ne nje ceshte te caktuar. ose me mire nga nevoja per te patur dicka me te mire nga te tjeret pervec te lashteve qe ua kemi pire ujin. dhe disa te tjera sipas mendimit tim te cilar pertoj ti shkruaj tani. peace
    You were meant for me. Perhaps as a punishment.

viva voce
    Anėtarėsuar
    05-09-2005
    Vendndodhja
    NY
    Postime
    758
    Citim Postuar mė parė nga alibaba
    Ne kohen antike aq shume kane fjetur ushtaret romake me vajzat dhe grate greke sa qe ua ndrruan rracen pergjithemone.
    Ushtaret romake kane fjetur me te gjitha vajzat e vendeve qe kane pushtuar, dhe kjo eshte aspak serioze nga ana joteZ, Ali (se baba s'te them dot)
    Me duket si ato mburrjet e kalamajve:'kur te kalosh nga mehalla ime...."
    S'paske asgje serioze per te thene?..Me mire hesht
    sereno

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Tema tė Ngjashme

1. Diaspora shqiptare nė mbrojtje tė ēėshtjes sonė kombėtare
    Nga altin55 nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 09-10-2012, 09:20
  2. Greqia ka pėrfituar 950 milionė franga ari nga pronat e ēamėve
    Nga Xhuxhumaku nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 21-12-2008, 19:19
  3. Dosja antishqiptare e Greqisė, 1912-2007
    Nga BARAT nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 645
    Postimi i Fundit: 15-10-2007, 19:27
  4. Lufta e II Boterore, Greqia i kerkon ndjese Shqiperise
    Nga militanti1980 nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 08-08-2004, 07:40
  5. Permbysja e rregjimit ne 97, Revolucion komunist?
    Nga Seminarist nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 66
    Postimi i Fundit: 28-05-2003, 23:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •