HhahahahahahaahahPostuar mė parė nga alto_sicila
ma se e vertete.jane shume qesharke kta televizionet tona.
HhahahahahahaahahPostuar mė parė nga alto_sicila
ma se e vertete.jane shume qesharke kta televizionet tona.
Postuar mė parė nga ClaY_MorE
mendoj se je nje kalama qe mundohet ta luaje rolin e mesuesit.
Claymore une mund te perktheje ēdo gje mes gegnishtes dhe gjuhes letrare sepse id id qe te dyja.Postuar mė parė nga ClaY_MorE
Ti nuk mund te perkthesh asgje sepse din vetem gjuhen letrare madje edhe ate nuk e din sa duhet e sa per gegnishte veq ja ke ndi zanin.
Mos perkthe ashtu ne menyra qesharake se po keshin njerzit me ty e koritesh.
Postuar mė parė nga alibaba
Je duke menduar shume gabim.
Jeta ime, mban emrin e saj..
Ketu mbase ke te drejte sepse gegerisht nuk di dhe nuk me hyn ne pune per ta mesuar perkundrazi.Postuar mė parė nga alibaba
Njerzit kane se me c'fare te qeshin po shiko se mbase po meson ndopak gjuhen letrare ketu.
Jeta ime, mban emrin e saj..
Thjesht ndonjehere me teket te shkruaj ne dialektin qe e kam mesuar ne shtepiPostuar mė parė nga ClaY_MorE
dhe nuk ke arsye te kritikosh sepse ketu perdoren te gjitha dialektet e gjuhes shqipe me sa po shoh une.
E ato fraza si: "meso gjuhen letrare" "meso te shkruash" etj. jane sjellje cinike dhe shume arrogante.
Lahuta e Malcis eshte ne gegnisht prandaj medoemos do ta mesosh gegnishten nese don ta lexosh nje kryeveper shqipetare te cilen e vlersojne edhe te huajt.Postuar mė parė nga ClaY_MorE
Shume e sakte alta !Postuar mė parė nga alto_sicila
E drejte verejtja jote ne lidhje me "bastardimin" (do te propozoja perçudnimin) e gjuhes shqipe ne Shqiperi dhe "gabimet drejtshkrimore" ne Kosove. Ndersa kjo e dyta mund te kuptohet duke patur parasysh kushtet e meparshme, ajo e para eshte krejt e pakuptueshme ! 93 vjet pavaresi, dmth qe nuk te thote kush fol gjuhe te huaj ne Shqiperi, dhe televizionet tona shkojne nga shkojne dhe pa e keputur ndonje "xhevahir" nga Italia, Anglia, apo dhe Franca, nuk rrine qe nuk rrine. Nejse...
Kurse persa i perket nje clay more qe vertitet kendej me ca shkronja te zeza qe na verboi, dua t'i them qe perveç gabimeve drejtshkrimore te alibaba aty nuk ka asnje fjale te tepert !
Kqyr eshte fjale shqip ! S'te pelqen ty clay more, nuk i behet vone kujt. Mjafton qe nje fjale te flitet ne nje vis te Shqiperise dhe te mos vjedhur dikund nga fqinjet, dhe ajo fjale eshte shqip ! Njehere e pergjithmone !
Gjithashtu, "holle e holle", krejt shqip !
Edhe "kallezoj" krejt shqip ! Zotrote ke degjuar qysh ne bankat e fillores per kallezuesin ? Kujt i them dhe une... jo po treguesin...
Edhe e fundit "çka" krejt shqip ! Forme e shkurtuar e "çfare" dhe jo "ç'fare"...
Tani merri pak shenim keto se nuk i themi perdite, nuk do fillojme nga abetarja ketu, i thone forum eeeeeeeej...![]()
OISEAU,
Mua po me dhembin syte kur po i shoh ne ekran,si duket me eshte bere "maladie"se po shoh ēdo dite e me shume...
Jetoj per tri dashurite e mia......
Krijoni Kontakt