1 Maji
Parakalimet
1 Maji
Parakalimet
"Man sieht nur mit dem Herzen gut. Das Wesentliche ist für das Auge unsichtbar."
"Man sieht nur mit dem Herzen gut. Das Wesentliche ist für das Auge unsichtbar."
po qumeshti panda ju kujtohet??????
me kujtohet kur mami me thoshte hajde se do ikim per urim tek filani ose tek filania, per cfare, se kishin blere televizor, ose se kishin blere frigorifer, ishin evenimente per tu festuar
![]()
dje me ngacmuan plakat
![]()
We never really grow up, we only learn how to act in public.
omg prz femijeria ime ka qene sh shshshshs e bkr. sme besohet qe iku. kam qene me shum adoleshent sesa femij dhe femijeria ime iku shpejt...shume shpejt. gjihtkca qe shikoj ka nje kuptim te vecante nga nje moment i atehershem qe me kujtohet per nje cast e pastaj zbehet perfundimisht. DUA TE KTHEHEM!!!
Femijeria ime!![]()
Nganjehere me duket se nuk dua te mbarje kurre dhe nganjehere me duket se eshte shume largthjesht nje kujtim apo nje enderr qe e sheh ne gjum dhe kur zgjohesh me zort qe te kujtohet, ndoshta kujtohet me ndonje situate te ngjashme ose te ngjan si me nje DejaVu.... por nje teori qe s'arrin ta kuptoj asnjehere.... si duam te jemi te rritur apo te medhenj??
![]()
She's the morphine queen of my vaccine.
Kur isha femije, sa degjoja zerin e babit fshihesha pas deres ta tremb kur te hyj....ndonjehere rrija edhe nga gjysem ore, me pas ulesha pas dere ne dysheme dhe prisja...e prisja...e ai nuk vinte...![]()
e di qe edhe ju tjeret me pak njehere ne jeten femijenore e keni bere kete ngjest...prit dikend pas dere e ai mos eja fare dhe neve s'na behej fare monoton pritja..
ೋღ♥ღೋ ══════════C6H12O6═════════ೋღ♥ღೋ
benim koleksion letrat e cumcakizave
Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo
kur isha femije
ishte viti 1989 dhe une si nxenes I mire qe isha me kishin caktuar komandant cete ( megjithese nuk isha familje partiake) dhe ne fund kur jepej ajo komanda " te gjithe pioneret e e....t ne lufte per ceshtjen e parties te jeni gati" une nga qe nuk therrisnin klasat e 8 dhe te 7 dhe shkolla e mesme, e ndryshova ne thirrjen " te gjithe pioneret e e....t dhe rinia ne lufte per ceshtjen e partise te jeni gati, cte vesh re nje oshtime e madhe, kur vihemi ne rresht per te hyre ne klase me thirr nendrejtori I shkolles ne drejtori dhe me ben 2 ore politike, kush eshte ai kulak qe te mesuar, une ngrihesha - shkrihesha se mos me denojne familjen , por shpetova paq duke qene se isha nxenes shembullor ne sjellje dhe mesime.
Morali & Miresia
Virtyte te trazuara nga mendje te modifikuara.
Krijoni Kontakt