Cfare eshte per ju jeta?
Per mua personalisht eshte nje beteje/lufte apo dhe loje, tek e cila nuk ka asnjehere te fituar!![]()
Cfare eshte per ju jeta?
Per mua personalisht eshte nje beteje/lufte apo dhe loje, tek e cila nuk ka asnjehere te fituar!![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
nje barre. kush e ka te rende e kush te lehte por sidoqe te jete vjen nje moment dhe e shkarkon. (c'ndodh pas kesaj nuk e dime akoma)
cdo gje kalon, por sa e dhimbshme eshte ne momentin qe e perjeton
Jeta, sipas meje, eshte nje gote e stermbushur me helm, ku here-here te vie nje shije e embel, por kjo eshte shume e rralle!Postuar më parë nga GrifshA_
Perndryshe jemi edhe vet ne ate qe e shtojme, apo e pakesojme dozen e helmit ne goten e jetes!
MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ËSHTË SHQIPTARIA
Mendoj se eshte nje tem shum eveshtyr per mua tju pergjigjem .
Mysafyr erdha ne kete jet ,dhe dote largohem perseri ooooooooooooooh moj sa e bukur qe ishte por fatkeqsishte do te largohemi shum shpejt .
Jeta eshte kurve. Nuk eshte keq te kesh ndonjehere kontakt me te.
per mua jeta eshte e gjitha nje provim
cfar esht jeta . jeta esht luft !
Femra ne Sex:
Akmerikanka: o yes o yes
Gjermanja: ja gut ja gut
Shqiptarja: "mos i trego kerkujt"
mire, mire po mendohu mire se cfare po ben.............Postuar më parë nga Fotzenland
mbroje veten..............![]()
perdor.......ndonje mase sigurie
Fjalet e embla jane si nje huall mjalti,
embelsi per shpirtin dhe ilac per kockat.
Fjalet e Urta 16:24
JETA???
Eshte nji shoqja ime e fillores, e shkurter po shume llapazane ama!
Apo ishte per ket tjetren???
Ket tjetren nuk e njoh,kur ta njoh do tju a prezantoj edhe ju!
Nji e thene Napoletane thote : Jeta eshte si shkallet e nje koteci, e shkurter dhe plot me glasa! hihihihhihihihihihih
Jeta per mua eshte nje gote e mbushur pergjysme me leng
Mvaret si e shef gjysmen plot apo gjysmen bosh lengun e embel apo lengun e hillur !!!!!!!
Krijoni Kontakt