Close
Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 40
    ................
    Anëtarësuar
    19-11-2004
    Postime
    1,110
    Me të tillë garipa si ky më lart, të cilët nuk kanë pikë ideje dhe as nuk dinë të analizojnë dhe të flasin shqipen, i keni të mbushura rradhët o Vështruese...prandaj s'do bëni hajër kurrë ju.
    PS: Ti "trim" u bë hera e dytë që atakohesh me mua pa pikë arsye dhe nëse e ke për racë sharjen, shko e jepja atyre që ta mësuan. Nëse bëj sikur si shoh ato që prrallis për mua, mos mendo se u "tuta" prej teje.

S'ka më herë të tretë...ok buddy??

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    RD

--

Një kafaz për Edi Ramën

Kanë mjaftuar vetëm pak më shumë se dy muaj në opozitë që Kryetari i PS dhe bashkisë së Tiranës të japë simptomat e para të një paduruari, i cili e ka të pamundur që të përballojë këtë sfidë. Deklaratat tërësisht të papërgjegjshme gjatë dy ditëve të fundit dhe veprimet prej të sëmuri psiqik të Ramës ngrenë një sërë pikëpyetjesh mbi gjendjen e vështirë në të cilën ndodhet partia më e madhe e opozitës si pasojë e humbjes tërësisht të ekuilibrave të kreut të saj.

Gjatë një emisioni në televizionin Klan, Rama sulmoi ashpër mediat dhe gazetarët. Sipas tij, ishte faji i këtyre të fundit që rrugët e Tiranës kanë mbetur të papërfunduara, dhe jo i mungesës së dokumentacionit që ai nuk ka lëshuar. Vetëm pak orë pas kësaj interviste, gjatë mbledhjes së djeshme të KRRT-së së Tiranës i njëjti personazh i opozitës ndërmori një sulm prej rrugaçi ndaj anëtarëve të KRRT-së, të cilët nuk i përkasin institucionit që ai drejton duke i ofenduar ata me një fjalor prej ordineri. Duke e pasur të vështirë që të qëndrojë në një ambjent ku bëhet opozitë, Rama e braktisi mbledhjen e KRRT-së duke fikur dritat e zyrës ku po zhvillonte punimet mbledhja.

Destinacioni tjetër i rradhës po dje ishte mbledhja e KPD, ku në mes të një fjalimi të stërzgjatur dhe të ngjashëm me ato të Enver Hoxhës nga fundi i jetës së tij, sulmoi një operator të Shijak TV, i cili po largohej në punën e tij. "Po largohesh ti i Shijakut? Mos ki merak se tani e ka rradhën Gëzimi", ishte fjalia me të cilën Rama ju drejtua operatorit të këtij televizioni. Janë të mjaftueshme këto qëndrime dhe deklarata të Ramës për të kuptuar pozitën e tij të rënduar psiqike të denjë jo për zyrat e shtetit, por ato të një kafazi të kopshtit zoologjik. Halli më i madh, që do të shoqërojë PS-në gjatë këtyre viteve duket se nuk do të jetë vetëm opozita, por edhe kryetari i saj. Me qëndrimet e tij të djeshme në mbledhjen e KPD, Rama humbi çdo alibi për t'ja faturuar përgjegjësinë për bllokimin e rrugëve qeverisë, sepse ai ishte vetë dje protagonisti i bllokimit të një mbledhje, e cila synonte paisjen me dokumentacion të dy firmave që punojnë në rrugët e Tiranës. Rama pranoi se firmat nuk kishin dokumentacion, por refuzoi që të përmbushi kërkesat që këto kompani të vazhdonin punimet në rrugët e Tiranës, duke arritur deri atje sa të fikë dritat e zyrës ku zhvillohej mbledhja.

----

Larguar.
    Anëtarësuar
    04-08-2003
    Postime
    2,152
    Citim Postuar më parë nga Humdinger
    Me të tillë garipa si ky më lart, të cilët nuk kanë pikë ideje dhe as nuk dinë të analizojnë dhe të flasin shqipen, i keni të mbushura rradhët o Vështruese...prandaj s'do bëni hajër kurrë ju.
    PS: Ti "trim" u bë hera e dytë që atakohesh me mua pa pikë arsye dhe nëse e ke për racë sharjen, shko e jepja atyre që ta mësuan. Nëse bëj sikur si shoh ato që prrallis për mua, mos mendo se u "tuta" prej teje.

S'ka më herë të tretë...ok buddy??

A i ve re vetes se me sa urrejtje je duke shkruar? Dhe me ke? Dhe perse? Michigonsi i ka punet mire, ai kupton mire atehere kur ja vlen dhe kur sja vlen. Sikur te isha une aq e zgjuar sa ai do te ishte gje e mire.

Hajer, Humdinger, do behet atehere kur drejton i drejti.

Pac fat.

madmoiselle Maska e angeldust
    Anëtarësuar
    08-06-2002
    Vendndodhja
    Michigan
    Postime
    1,368
    Hajer do behet kur populli te kerkon tak e tak e tak e tak llogari pavaresisht se je "i kuq me topa blui apo blu me topa te kuqi", oj Veshtruese!

Qeveri te drejte Veshtruese NUK KA. Drejtesia merr fund kur fut hundet paraja. Ne situaten dhe mentalitetin e Shqiperise, phuuuu... cfare integriteti duhet te kesh qe te kesh dore ne gjithe ato para dhe mos marresh pak per vete! Biles mentaliteti atje eshte qe po te kesh mundesi, dhe mos fusesh pak duart ne thesin e shtetit je budalla, ashtu te quajne.

E nje shteti nuk i mjafton te kete vetem nje kryeminister ose qeveri te drejte. Por qe te funksionoje sic duhet, me kete mentalitetin tend te "drejtesise" duhet te jene te drejte te gjithe, qe nga koka e peshkut (qeveria) deri te bishti (nenpunesi me i rendomte). Edhe kjo gje ne prakticitetin ku jetojme, eshte e pamundur, ose eshte e mundur vetem ne nje diktature... kur e gjithe fuqia dhe kontrolli te jete e perqendruar ne pak ose nje individ te vetem. Pak individe te mbledhur bashkarisht kane me shume sanse te jene te drejte sesa nje parti e tere, apo jo? (Por sidoqofte, ne fund historia mbareboterore ka treguar qe edhe ketyre nje dite do t'ju hipi pushteti ne koke e do kthehen ne tirane.)

E pra, drejtesia e nje individi te vetem ne qeverisjen e nje vendi s'ka shume lidhje me mbaresine e puneve te shtetit. Nuk na duhet vetem nje ose disa individe te drejte. Na duhet nje sistem i drejte me ligje dhe me ekzekutiv te tille qe po te beje njeri gje, tak e tak, t'jua prese duart sistemi, PAVARESISHT SE JANE TE ROZTE ME ZHIZHA APO BLU ME ZHIZHA, VESHTRUESE.

Propaganda degjojme plot. E bukura eshte se edhe ketu disave ju duket sikur bejne propagande... thua se F.Sh. do ndryshoje rezultatet e zgjedhjeve te ardhshme! Logjikoni lirshem o njerez, mos luani symbyllazi.
    In the sweetness of friendship let there be laughter, for that's how heart finds its morning and is refreshed.

Anëtarësuar
    08-06-2002
    Vendndodhja
    Michigan
    Postime
    1,368
    Ah, pyetjet e Humdingerit tek posti #10, shume te drejta!

Mos guxokemi as ta kritikojme qeverine tani? Pse? Ndryshe c'ndodh? Me pushojne babin nga puna?
    In the sweetness of friendship let there be laughter, for that's how heart finds its morning and is refreshed.

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    angel..
    e shoh qe te qan zemreku per edvin nanon..

i dashke hajdutet.. dhe i urren budallenjt qe svjedhin..
    he me te lumte cfar engjelli qenke..

i bere rontgenin vehtes ..
    thx..

Larguar.
    Anëtarësuar
    04-08-2003
    Postime
    2,152
    Populli ka nje arm shume te fort angeldust, dhe ajo arm quhet "Vota". Populli votoi per PD-n dhe tani ngelet per te pare nese Demokracia do te plotesoj nje pjese te mire te premtimeve, te pakten nese ajo po mundohet* ti plotesoj premtimet. Ato shprehjet e tua nen thonjeza nuk me interesojne aspak. Sepse kush eshte blu apo i kuq per ty apo per mua sot smerret vesh (Sot, kur na del Rama dhe Nanua me parime "Demokratike", kushdo mund ta quaj veten blu apo te kuq....) Drejtesia nuk i sheh gjerat sipas ngjyrave apo maskave.... por sipas veprave kryer ne favor te popullit (vepra te cilat kemi pare mire qe PD-ja ka ndermarre).

Ne nuk po filozofojme ketu angeldust qe te me tregosh mua qe s'ka qeveri te drejte. C'eshte drejtesia per ty angeldust? C'fare tiparesh sipas teje duhet te kete nje njeri qe drejton? Angeldust, pavaresisht se e drejta "absolute" nuk ekziston, kjo nuk do te thot se nuk ekziston nje njeri qe eshte gati te punoj me shume se nje tjeter per popullin e tij.

Ti se ke iden se cfare eshte mentaliteti im i drejtesise sepse nuk e kam perkufizuar ate qe nenkuptoj une me drejtesi oj angeldust (dhe nuk mjafton ketu te kesh lexuar shkrimet e mija idealiste te filozofia qe shprehin deshirat e mija ne me shume se nje rast).

Angeldust, une jam personi i fundit, qe duhet te mesosh per decentralizimin e demokracise vs. centralizimin e nje shteti autoritar apo diktatorial. Por meqense ke kohe te me pergjigjesh mua persa i perket "drejtesise" se nje shteti diktatorial atehere te sugjeroj me mire te shkosh dhe te lexosh me teper mbi ate shtet sesa te harxhosh kohe duke me sqaruar mua.

Ligji ka ekzistuar angeldust, por ai ligj nuk eshte vene ne zbatim sepse Ekzekutivi ka qene i korruptuar. Sot, shyqyr zotit, ne po shohim nje Ekzekutive qe po punon per te vene ne pune ligjet. Nese ti nuk ke sy ta shohesh kete atehere eshte e kot te diskutojme bashke.

E persa i perket propagandes, kjo sme intereson aspak. Ashtu sic hyn gjithe te tjeret kur kane kohe te lire per te shprehur mendimet e tyre ne tema te tjera, ashtu hym edhe ne per te shprehur mendimet dhe pikepamjet tona ketu. Po te ishte per propagand shkonim dhe beheshim gazetar te gjithe...

Kalofsh mire angeldust.

i/e regjistruar Maska e swat
    Anëtarësuar
    18-09-2005
    Vendndodhja
    Prapa DiEllIT
    Postime
    618
    vallai per mendimin tim edhe ato pak vlera qe ka PS ose qe fitoi duke ndruar kryetarin me mendimin se ndoshta do ndryshonte
    edhe nqs do kthehej serisht me tosin ne krye atehere me falni por te shkrete shqiptare cu kane rene per pjese nje berish e nje nano qe te dy bashke shkelin me kenbe 3 miljon e kusur shqiptare

Anëtarësuar
    08-06-2002
    Vendndodhja
    Michigan
    Postime
    1,368
    Njeshti per Brarin: une s'e di c'eshte rontgeni

Dyshti: Mua s'me ka dhene buke as PD-ja as PS-ja. Keta qe flasin me sy mbyllur si urithe ketu ne forum duken nga e marrin buken qe hane.

Edhe per me teper, si GUXONI, jo po si GUXONI mer ju, plebej, te merrni neper goje drejtesine, shenjterine, anti-nepotizmin, paperlyeshmerine absolute te pozites?

Veshtruese nje pyetje te fundit per ty: A mbulohet dielli me shoshë?

Sa ke lexuar mbi ate shtet qe flet me kompetenca, duket nga gabimet drejshkrimore te postit te meparshem.

Larguar.
    Anëtarësuar
    04-08-2003
    Postime
    2,152
    gabimet "drejshkrimore" c'farë janë angel- dust?

Nejse... vazhdo.... unë s'merrem më me ty.

Suksese në jetë.

Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Mediat Shqiptare, Problematike Në Paraqitjen e Lajmit!
    Nga shefqeti11 në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 16-03-2007, 08:23
  2. Mediat dhe "banda" e gazetarëve.
    Nga Agim Doçi në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 06-12-2006, 04:32
  3. Pushteti i katërt i mediave
    Nga Albo në forumin Kulturë demokratike
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 17-12-2004, 18:47
  4. Sa Kriminale Jane Mediat?
    Nga ALBA në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 30-04-2004, 01:59

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •