Ike por une prap po te pres se vetem shpresa po na mban dhe tani e pres rikthimin tend ,do te pres .
Ike por une prap po te pres se vetem shpresa po na mban dhe tani e pres rikthimin tend ,do te pres .
Hey mik,poezia esht'e bukur por ty te dua ndryshe,me beso.Boshesi ka vetem jashte stratosferes ashtu sic ka dhe gravitet.Postuar më parë nga Shiu
Më bëhet qejfi që kjo temë shërben si frymëzim për të shkruar dhe të tjerët... qoftë dhe me një fjalë a dy! Ju falënderoj.
Loti, sa më lart i ngjitesh Bjeshkës, aq më ftohtë bën. E gjithë kohën të duket sikur po i afrohesh Diellit...
Ndryshuar për herë të fundit nga Shiu : 06-01-2006 më 16:41
Tani nuk mund te degjoje zerin tende te embel..............tani je me larg nga une ..ku nuk do te kete me......per ne te dy.
Rina
Ah!Sa te largeta po me duken tani ditete ............sa do te doja qe te ktheje lotete e pikellimite ne lotete e gezimite qe te mos kete lote te mos vershojne kete bote .dhe te kete vetem lote te lumturise dhe te harese vetem kete do te doje per gjithe njerzimin dhe per ne te dy ....kete e dua....I lutem Allahut qe tani te kete vetem gezime dhe hare .....................
Rina
Mik,pastroje kutine e MP.
Postuar më parë nga Shiu
Bukur...
Pershendetje
nuk po mund te besoj se prap te kam prane........
Rina
E kuptova se te dua dhe tani edhe eshte vone per mua .........
Rina
Ndonëse me vonesë, e falënderoj Fiorin për komentin, si dhe Nanushen.
gjarpëri është ende gjallë
ti joshesh sërish
e pabindur se dyert e parajsës
kaherë janë mbyllur...
The greatest obstacle to discovery is not ignorance - it is the illusion of knowledge.
Krijoni Kontakt