Close
Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 45
    i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anëtarësuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    b_s,

ke sh te drejte. por rinia e sotme ka ecur perpara dhe eshte rini e veprimit jo e mendimit
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

beby Maska e jesu
    Anëtarësuar
    08-10-2006
    Vendndodhja
    Reklamat nuk lejohen pa lejen e admin
    Postime
    354
    Citim Postuar më parë nga Blue_sky Lexo Postimin
    My God,ju mesiper qe thoni qe jua keni cuar te dashurit/te dashurat prinderve ne shtepi pa ditur ato gje fare qe i frekuentoni,e qe ju keni thene do fejoheni me ato,keni guxim(ose fat qe s'keni prinder si te mite ). Per prinderit e mi do kishte qene nje nga gjerat me te keqia qe mund te ju beja: ke frekuentuar filanin e s'na informuar?Na ke vene para faktit te kryer?S'kemi rritur vajze te tille ne qe te na e sjelle ne shtepi nje dite te bukur tjetrin e te na thoje kush do hyre e dale ne familje per tere jeten...e gjera te tilla S'do ma kishin falur kurren e kurres .
    Hahahahaha mire po ti jape per ca koh me qera ata te mire(shaka)
    Jeta eshte e bukur mjafton te dish ta jetosh!

Fuqia ekziston brenda teje!!!

Bl3®i Maska e Bl3ri
    Anëtarësuar
    06-01-2006
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    1,277
    Citim Postuar më parë nga vajza_pr Lexo Postimin
    Takimi i pare i imi me maman e tij ka qen pasi kemi filluar te bashkjetojm erdhe ne shtepin tone edhe qe diten e pare filloj te na kritikoj se si e kemi lemesh banesen,se si duhet te gatuajm,ma futi friken por pastaj ndyshoj se u mesu me gjerat tona,ndersa me baban e tij ne ajroport edhe fjala e pare qe me ka then ka qen vajza ime si je,e llogaris si prind timin.
    Ndresa i dashuri ime ka taku mamin edhe babin ne nje restorant eshte perball me pyetje bonbarduese prej mamas sime e cila din shume mire te te fut ne pozita te palakmueshme ,sa turp me vinte hehehhe ne te dy rastet
    policja u kenaqa duke lexuar kete teme
    te gjitha leximet ishin shume te bukura por vecova sas dhe jesu
    une e kam takuar ne rruge vjehren time dhe po me shikonte nga larg dhe i kishte thene te birit( dmth burrit tim tani):si shume e dobet ,nuk ha ajo
    dhe tani i kujtojme ne telefon shpeshhere pasi me duan shume si vajzen e tyre
    Tregime te lezetshme..

… ßriläntě … ΅ Ø λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anëtarësuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    Do perpiqesha te isha sa me e thjeshte te mundesha dhe patjeter te isha vetvetia.
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar më parë nga [Perla] Lexo Postimin
    Do perpiqesha te isha sa me e thjeshte te mundesha dhe patjeter te isha vetvetia.
    kam te njejtin mendim

i/e regjistruar Maska e pseudo
    Anëtarësuar
    29-02-2008
    Postime
    366

Smile

Citim Postuar më parë nga [Perla] Lexo Postimin
    Eshte e vertete , por emocionet jane te paevitueshme dhe sigurisht qe do duam te lejme pershtypje te mire .
    Une nuk kam per ta harruar ate dite.
    Kishim kohe qe ishim se bashku dhe prinderit ishin ne dijeni por keshtu qelluan situat qe nuk takoheshim dot, distanca.
    Si takimi im me prinderit e tij ashtu edhe takimi i tij me prinderit e mi ka qene me peripeci.
    Ne fillim , erdhi ai i imi ne shtepine tone , vinte se largu , une kisha vajtur me pare ne shqiperi qe te pergatisja terrenin.
    Ok ne diten e caktuar dalim ne , ne aeroport te presim Kocon, prit e prit te gjithe pasagjeret dilnin vetem ky i imi jo, u beme merak.
    Vete une te pyes brenda kur shoh tim shoq , i trembur po vinte verdalle andej dhe po ziheshe me policat, cke more ?
    Me kane vjedhur valixhet thote.
    Pasi pyesim gjithandej me ne fund morem vesh se valixhet vijne te nesermen.
    Prinderit e mi prisnin jashte , ndersa ky nuk donte te dilte thoshte cdo me thone prinderit e tu , do me marin per te humbur, Ti rroje kollarja dhenderit

Me pas gjithshka shkoi mire.

Ndersa kur vajta une tek prinderit e tij....

48 ore me bigudina ne koke ndenja.
    Erdhi im shoq me nje shokun e vet te na conte me makine, rruga ishte shume e gjate , 9 ore, por ckam hequr gjithe rruges , mu perzien zorret , nuk me kishte ngjarre kurre ashtu.
    Gjithe rruges me dritare hapur kam ndenjur , se nuk mundja me , e imagjinoni tualeti me rridhte ne faqe, si perfonduan floket e mua , te gjitha kacurrelat e drejtuan, e verdhe dyll , po mbaroja ,

Ne ora 12 te nates arritem tek shtepia e tij, ata u tmerruan kur me pane .
    Cka , ci ka ngjare, mos eshte gje me barre?
    Une po vdisja , direkt ne krevat vajta dhe u pame diten e dyte.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-03-2008
    Postime
    537
    Citim Postuar më parë nga pseudo Lexo Postimin
    Ok ne diten e caktuar dalim ne , ne aeroport te presim Kocon, prit e prit te gjithe pasagjeret dilnin vetem ky i imi jo, u beme merak.
    Vete une te pyes brenda kur shoh tim shoq , i trembur po vinte verdalle andej dhe po ziheshe me policat, cke more ?
    Prinderit e mi prisnin jashte , ndersa ky nuk donte te dilte thoshte cdo me thone prinderit e tu , do me marin per te humbur, Ti rroje kollarja dhenderit
    .
    ...hahaha...shume e lezetshme.

… ßriläntě … ΅ Ø λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anëtarësuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    Citim Postuar më parë nga pseudo Lexo Postimin
    Eshte e vertete , por emocionet jane te paevitueshme dhe sigurisht qe do duam te lejme pershtypje te mire .
    Une nuk kam per ta harruar ate dite.
    Kishim kohe qe ishim se bashku dhe prinderit ishin ne dijeni por keshtu qelluan situat qe nuk takoheshim dot, distanca.
    Si takimi im me prinderit e tij ashtu edhe takimi i tij me prinderit e mi ka qene me peripeci.
    Ne fillim , erdhi ai i imi ne shtepine tone , vinte se largu , une kisha vajtur me pare ne shqiperi qe te pergatisja terrenin.

Me pas gjithshka shkoi mire.

Ndersa kur vajta une tek prinderit e tij....

48 ore me bigudina ne koke ndenja.
    Erdhi im shoq me nje shokun e vet te na conte me makine, rruga ishte shume e gjate , 9 ore, por ckam hequr gjithe rruges , mu perzien zorret , nuk me kishte ngjarre kurre ashtu.
    Gjithe rruges me dritare hapur kam ndenjur , se nuk mundja me , e imagjinoni tualeti me rridhte ne faqe, si perfonduan floket e mua , te gjitha kacurrelat e drejtuan, e verdhe dyll , po mbaroja ,

Ne ora 12 te nates arritem tek shtepia e tij, ata u tmerruan kur me pane .
    Cka , ci ka ngjare, mos eshte gje me barre?
    Une po vdisja , direkt ne krevat vajta dhe u pame diten e dyte.
    Ja pra qe keto peripecite nuk harrohen dhe e bejne unike situaten
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar më parë nga Foleja_ Lexo Postimin
    Mendoj qe eshte njeri nder momentet qe mbetet ne kujtim pergjithemone ky takim.Pra prezantimi i te dashurit-es me prinderit.
    Mua per vete me kujtohet qe disa dite me pare pata vendosur se cfar do te veshe(fustan te bukur patjeter ),si do te flas bile i pata menduar edhe cilat lule do i blej per nenen e te dashurit tim.Dhe... erdhi krejt ndryshe. Duke qene e bindur qe prinderit e tij nuk jane ne shtepi ,une ne xhinse te vjetra dhe nje triko te gjere , shkova vetem te i marr ca shenime qe me duheshin per provimin e radhes,dhe ne dere doli nena e tij,Sa sme ra pika ne zemer .Dhe ne shikimin e pare pata pershtypjen qe si mbusha sy per djalin fareee,por me vone ishim shoqe te mira ,sepse u pelqyem ne brendi te shpirtit.
    Si ishte takimi juaj i pare me prinderit e djalit(vajzes) qe e doni ?
    Te shohim si do jete, se akoma se kam bere sefte :P
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Une i kam takuar nje nga nje familjaret e tim shoqi jo ne te njejten dite dhe rastesisht.Cuditerisht nuk me kujtohet fare se si kam reaguar ne ato momente.

Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Milo: Ju tregoj takimet Nano me Millosheviç dhe Majko-Papandreu
    Nga brooklyn2007 në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 17-03-2017, 15:39
  2. Tregon Paskal Milo..
    Nga Brari në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 08-02-2009, 06:13
  3. Prindërit dhe Fëmijët
    Nga Gimi3 në forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 13-05-2007, 08:50
  4. Disa Këshilla Për Prindërit
    Nga shefqeti11 në forumin Të jesh prind
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 29-03-2007, 17:41
  5. Debaton me prinderit per notat ,dhe veteflijohet 17-vjecarja.
    Nga kolombi në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 22-02-2004, 03:28

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •