Te them te verteten ēuditem shume.I vleresoj diskutimet e Redit por kurrsesi nuk mund te pajtohem me mendimet e Albos.Qe te hapesh nje forum nuk eshte dhe aq e veshtire por ēfare permban ky forum?Si ndertohet dhe ēfare na bashkon atje..Thuhet ..Shqiptaria...por sa e vertete eshte?Me Albon nuk kam asgje por ai nganjehere gabon.Ja p.sh. ku thote se domostratat nuk do ti organizojne grupe poltitike por...Atehere te ishte ashtu po te mos formohej partia opozitare me PPSh a do te tronditej komunizmi ne Shqiperi.Sa demostrata organizoji LDK-ja nė Nju-Jork apo ne qytete te tjera te Amerikes?Tjeter si kryeadministrator qe eshte te pakten ndienjat shpirterore meqe jeton ne Amerike si dhe une a do ti pranonin te hapeshin ne kete forum diskutime te tilla teper te neveritshe se a ishte i mire komunizmi,si e vleresoni Enver Hoxhen per te mirat qe beri e.t.j.Pak vuajtem per 50 vjet,pak gjak dhe lumenj loti derdhem ne ate diktature?Si guxojne dhe bejne pyetje te tilla.Te diskutojme per te mirat dhe te metae e trashiguera te PS-se apo per gabimet e PD-se OK por Redi e di mire se i kam shkruaj se per disa dite u shkeputa ngaqe pa pike turpi tjetri thote u festua nje vjetori i 11 shtatorit dhe askush se fshin,tjetri thote shteti terrorist i Amerikes dhe serishmi buzeqeshje..Ky forum mund te kete ēdo lloj emri por ne rrugen qe po merr(ishalla dikush ben pak kthese) kurrsesi nuk mund ti sherbeje ēeshtjes shqiptare.Nje tjeter hedh nje mendim per pavarsine e Kosoves dhe oburra....pse flasin broēkulla.Ju te gjithe duhet ta dini se visten per pavarsine e Kosoves e jep vetem Amerika dhe as Rogova apo Thaēi ku ndikimin me te madh e jep lobi shqiptar ne Amerike me Riēard Lukaj ne krye..Si thashe nuk kam asgje me Albon por ai duhet ti permbahet parime demokratike te ngritjes se forumit dhe jo demogagjizmave...pershendetje Lek Gjoka-Kallmeti
e di Shqipni qe bijte e tu
ēdo dite ēdo ēaste bejne shamate
dikush benzine zjarrit a ti i shtu
e zgerdhiqet hasmi i prapte..
e di se ''dhurate'' e komunistave
eshte gjithe ku sherr i mbire ne ēast
Hidhni valle o Petrita
se Enverit litarin ia hodhem nė qafe!..
Gezohuni dhe pak sa te dale dielli
qe mendjen disave tiu ndriēoje
jo ne kete forum nuk ka vend enveri
e mos guxoni ta zini me me goje