Edhe mbreme si cdo nate u perpoqa ta harroj Ate. Ta largoj nga mendja se paku per nje cast te vetem. U perpoqa te e mbys me kujtime te embela.Por AI si cdo here me mori ne gjirin e tij plot gjemba dhe me nanuriti kengen me melodin e zakonshme,melodine vajtuese qe vetem Ai din te mos ia ndryshoj kurre refrenin e merzitshem qe e krijoi vet. Gjumi me doli nga puthjet e TIJ me buzet e vrazhda , duke me kujtuar qe kishte qendruar tere naten pran meje si nje hije duke me ruajtur me xhelozi se mos zgjohem dhe per nje cast do ta harroj.Me buzeqeshi ne pasqyre deri sa laja syt nga gjumi ne preherin gjembor qe kisha bere.E luta te me lej , te ik nga une, por si duket tek une ka gjetur qerdhen ku pushon embel, dhe nuk e kupton qe mua me shkakton dhembje, apo ndoshta Ai ushqehet nga dhembjet e mia dhe behet cdo here e me i forte.Me kot ecja rruges me hapa gjigant duke dashur ta tejkaloj , dhe te mbetet diku neper metropolet e ketij vendi .Atij i pelqente ky vend , i pelqen madheshtia qe krijojne bjeshket e larta, sepse edhe AI krijon bjeshke te fuqishme, sa qe edhe deterat te ishin krijuar nga lotet sdo te mund te e shembnin fortesin e Tij. E lodhur nga lufta me TE ,sonte do te shtrihem lehtas ne preherin e TIJ, dhe do ti pershperis ne vesh... zhduku MALLE ... sepse ne lufte me ty jam e pafuqishme.
Krijoni Kontakt