Loja ishte e bukur edhe jam i shigurte qe ndeshjet e rradhes do ti fitojme qe te dyja![]()
FORCA DEMAT E KUQ
MYTE MYTE PARTIZONI OOOO OOOOOOO EEEEEEEEEE
Loja ishte e bukur edhe jam i shigurte qe ndeshjet e rradhes do ti fitojme qe te dyja![]()
FORCA DEMAT E KUQ
MYTE MYTE PARTIZONI OOOO OOOOOOO EEEEEEEEEE
hahahahahaha e ke mytttttttttttttt negativo![]()
duket o vlla kush o DEM I KUQ![]()
do i thym ne mes te djelen![]()
FORCAAAAAAAAA DEMAT E KUQ
PARA PARTIZONI
Negativo e ke qa fare ate stemen. Futja edhe nji top futbolli ke koma e pare djathtas edhe nje zeber te vogel ne mes te komeve te mrapme ene bohet super fare.![]()
Ajo stema me ter mend qe duhet adoptuar nga Demat e Kuq. Eshte fantastike. A ka mundesi me von dy dema duke perplase koken me njeri tjetrin?
Sa per pesimizmin me falni o cuna se mas fitores me Elbasanin e kisha fjet menjen qe do e fitonim Kampionatin po mas barazimit me Vllaznine dhe humbjes me Zgjebjen me ra morali. Tani jam prape ne forme.
PARTIZONI KAMPION.
BRIGADA E KUQE PERJETE
Nuk keni pse te irritoeni nga humbja dhe nga fjala "morri" sepse e vetmja arsye qe e thojn eshte qu dun me shit pordh qe gjasme jan Tironsa puro sepse jan tifoz me Tiranen dhe kujtojn se jan qytetardhe Partizanin e qujn ekip rrethesh sepse ka shume tifoza ne rrethe dhe harrojn qe dhe mu ne mes te Tiranes,Partizani ka me shume tifoza!
Te Shtunen shpresoj qe te fitojm dhe ajo gje do na ngrej moralin dhe per ndeshjen e kthimit ne Kupe...Po fituam te Shtunen mendoj se dhe ne Kupe do fitojm...Starova nuk eshte ai tranjer qe dorezoet kollaj....
e kane nga zilia e modhe
dun me gjet fjale nga me te ndryshmet qe ti ulin vlerat skuadres
por me PArtizonin lale ska byth mee krrujt njeri se shko gjaku lum
dhe jo ne forum, se ketu bohen te gjithe te forte
mos ja u pafsha surratin ordinereve te forumit
Amon mer daj se s'guxo robi me hudh nji postim per qef se ti morin gjitha per ters .
O niku mos ja fut per baldushk plako , "morr" sta kom njit une e ka pas pulle poste sot e 50 vjet siē kemi pas neve nofken qe na keni njit ju , ska t'boj aty tironca apo rrethista sic po na filozofo ti .
Hajt shnet .
Po pra plako, edhe nje koment nga zebra: Demo mbyll dyqanin se te ka dale sampisti.... edhe behet Bande Dessiné pastaj.Postuar mė parė nga Tulipani Zi
PS: Megjithate tendenca eshte per tu respektuar![]()
Trimi mirė me shokė shumė!!!!!!
Do kete qene klandestine kjo se une e kam ndjek Partizonin ne Shqiperi qe nga fundi i viteve 80' deri ne 95' dhe nuk i kisha degju naiher. Ndoshta jane perdor nga brezi i vjeter (une jam i datelindjes 76') pranej si kena nigju naiher.Postuar mė parė nga Titi
Keto epitete jane bo te famshme keto vitet e fundit me perhapjen e internetit, qe i ka lone dore te lire lloj lloj robsh me postu. Ashtu si Swat69 as mu s'me pelqejne fare po ce do qe detyrohemi ti perdorim.
Robt me te semure ama i gje tek forumi i Tirones, duket sikur jane te gjithe ish te persekutuar.
"Sampisti" do e ket gjet venin e vet ke "foleja" e Zebres.Postuar mė parė nga Duke Of Arberia
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Tulipani Zi : 17-03-2006 mė 00:12
BRIGADA E KUQE PERJETE
Tirana brenda 3 ditėve ju uli kokėn,ēka tregon qė pavarėsisht nga kriza qė kalon derbit i luan si njė Kampione e vėrtetė.Mora vesh se ndeshja kishte shumė episode (u morėn nja 10 kartona nqs nuk gaboj).Mund tė na sjelli mė shumė material ndonjė nga ju Ultrasit virtualė qė rastėsisht ishit nė stadium sot..??
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga miko : 19-03-2006 mė 17:45
.........................
miki
daku jena disa cuna ktu qe nuk leme ndeshje te partizonit pa pare. sa per te shmangur ate termin "rastesisht ne stadium".
Zgjebrat fitun, skena cthemi, per gjyqtaret eshte e kote te ankohesh se masanaj bohena si puna e atyre interesiteve ne perrallen e ujkut. Du me te thone se vetem dy dite para derbit, Hito Hitaj kishte deklaruar per mediat se Patushi dhe Jareci do te shkonin ne gijotine. Kshu tha fjale per fjale, po cuditerish ai plehra ishte ne fushe. Natyrisht nuk eshte e veshtire qe aty te gjithe kane nderhyre percev zvpresidentit te federates Lutfi Nurit, qe kurre nuk e ka ndihmuar Tironen![]()
mos ja u pafsha surratin ordinereve te forumit
Krijoni Kontakt