Edhe une perkrah mendimin e Nikut se PSV-ja do del ne xhiron tjeter, Lyon me duket dicka shume i fryer nga gazetaret dhe se epiteti favorit ne leter do e demton shume kete skuader modeste!Postuar mė parė nga niku-nyc
PSV
LYON
Edhe une perkrah mendimin e Nikut se PSV-ja do del ne xhiron tjeter, Lyon me duket dicka shume i fryer nga gazetaret dhe se epiteti favorit ne leter do e demton shume kete skuader modeste!Postuar mė parė nga niku-nyc
My silence doesn't mean I am gone!
Te marten 21 shkurt :
PSV - LYON
Io non rubo il campionato e in serie B non sono mai stato..C'E SOLO L'InternAcionale !
Lyon Do Laje Hak Kete Vit Vjet Ja Futi Albitri
Lion do kaloj me tej se eshte me i mir...
or ju thashe vjet qe LYON e ka ne xhep kualifikimin 1 gol i mjeshtrit zhuninjo mjafton
Me PSV nuk i diet dhe me Hiddink si macok per taktika qe eshte te mund kudo ne cdo fushe me cdo lojtare qe ka...
Ndeshje super . Me raste nga te dy ekipet .
PSV goditi 2 shtylla dhe kishte disa raste te pastra . Edhe Lyon lozi mire .
Golin e shenoi Juninho . Goditje e lire nga shume larg ...topi ndryshon drejtim dhe Gomes ben gafe...
Mund ta quajme me shume gafe te Gomes...
Ne minutat e fundit nje lojtar i PSV me porte bosh godet shtyllen ....
Io non rubo il campionato e in serie B non sono mai stato..C'E SOLO L'InternAcionale !
Ky ishte nje rezultat qe pritej mbi te gjitha.
Jeta ime, mban emrin e saj..
Nuk e ka merituar Lyoni kete fitore,por fati ia ktheu shpinen Psv dhe me nje gol te Juninos,Lyon eshte me nje kembe ne Cerekfinale.
Kur njeriu e kupton qė nuk ėshtė i ditur, ai ka hedhur njė hap drejt diturisė.
(Mark Tuain)
Do Jete Neshje E Forte Por Lyon Kalon.zhuninjo Eshte Ne Forme Dhe Po Qe Ai Ne Forme Nuk Rri Pa Bo Gol .ka Bo Nji Gol Fantastik Kete Jave Nga 40 Metra Mu Ne Trekendesh Eshte Numer Nji Per Encet Me Vjen Keq Qe Nuk Eshte Ne 11 Ne Boteror
Krijoni Kontakt