Du Une Se Do Mor Lek Sot CoX IC Maj BerThdej ! Te Ti Jap Ty Po Ashtu Se Ma Heq Trunin Me Ate AvatarMe sa Do e Vejme Ose me Cfare ?
![]()
CHELSEA
BARCELLONA
Du Une Se Do Mor Lek Sot CoX IC Maj BerThdej ! Te Ti Jap Ty Po Ashtu Se Ma Heq Trunin Me Ate AvatarMe sa Do e Vejme Ose me Cfare ?
![]()
ME CA DA VEIM BASTIN LUNESTA.OK PO HUME TI DI BISH 10 HERE RROTULL PALLATIT,KURSE PO HUMA UNE DO TE SHOF TY SI PO I VJEN 10 HERE RROTULL PALLATIT![]()
e bejme nje friendly wager me $10. i nisim me cek (se mos me cosh ndonje cek invalid se e di qe i ke te humbura or djale).Postuar mė parė nga MUA-HHH
o lunesta po ti mi si me qon cun haram miiiiiiiiiiiiiiii
ca ka muhabete sporti ti shkru sa here
allall daje![]()
Une Jam Me Barecelonen eeeeeeee Shikojeni ju te tjeret se mua ma prish menjen kjo mua re shifni ju se ju jap nei kafePostuar mė parė nga Lunesta
Barvelona kualifikohet them une Lunesta okej !
...Chelsea mendoj qe do ta fiton kete ndeshje mirpo a shkon me tutje apo jo se di ... mirpo kam nje binjde qe do te shkoje Chelsea ...
...Kjo loje do te jete me e mire se ne Stamford Bridge ... se pari do te jete fusha Ok pastaj Chelsea do te mundohet me shume.. Barqa do te mundohet te beje loje te sigurte...
Lunesta kesaj here jam me ty..
P.s Golat per Chelsean mendoj qe do ti shenoje Crespo dhe J . COle
NeRoAzZuRiPeRSeMpRe
...----> O SA MIRĖ ME QENĖ INTERIST <------...
allall allal...lolPostuar mė parė nga swat69
Une kam qene ne not me tiranen kam qene nenkampione me te rejat. Atehere stervitjen ne dimer e benim tek stadiumi Q.Stafa dhe aty sterviteshin edhe futbollistet per force. Kur udhetonim me autobusin e klubit neper rrethe per kampionate (i jepte nje bullafiq me emrin Fiqo..lol) kishim aty edhe futbolliste qe na benin shaka dhe gallate. Prandaj mesova pak nga futbolli dhe ekipi i zemres time eshte tirana. Kurse ne shtepi i kam te gjithe me partizanin, sme lene rehat. Mbaj mend sa nevrik ka qene ai Kola dhe ai tjetri Minga pupu. me i miri ishte nje Hodja, tip shakaxhi.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Lunesta : 28-02-2006 mė 19:26
AminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnPostuar mė parė nga MUA-HHH
![]()
Pa shikoma pak cka thote Del Horno per ''people"
Ky tipi,lol ,,ka akuzuar skuadren spanjole se po e meson keq Lionel Messi te stimuloj.
Del Honre eshte ndeshkuar me karton te kuq pas nje njderhyrje te Messi-te,,gjate ndeshjes,,dhe thote"Messi eshte shume i ri per keta trika.Jane duke e mesuar keq ne Barcelon dhe jane gjera shume negative per karrieren e tije.
Une gjithmone jam nje lojtar i kontrolluar dhe nuk kam lenduar kurre askend me qellim.Mendoj se referi ka gabuar,,mirpo une e pranoj kete vendim.Ka deklaruar Del Horno![]()
per ket nolt
barca do e mysi chelsean
druuuuuuuuuu
magjistaret ne aksion![]()
mos ja u pafsha surratin ordinereve te forumit
Jo mi joPostuar mė parė nga Lunesta
Po qenkan si shpirt ata te shpise tate miiiiiiii
Forca Partizani ene prej mejeeeeeeeee :P
hhihihihiihiihhiiih
Ej po si notare i bie te jesh si njale eeeeeeeeee![]()
alamet trupi eeeeeeeee :P
muuuuuuuuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaawwwwwwwwwwwwzz rrusho ene e di vet ti forca partizoni
Krijoni Kontakt