Sipas mendimit tim une mendoj se edhe kete vit BARCA tregoj si kush eshte dhe prandaj do fitoj ndaj chelsit prandaj nuk duhet te befasohemi nese BARCA behet kampion evropian
CHELSEA
BARCELLONA
Sipas mendimit tim une mendoj se edhe kete vit BARCA tregoj si kush eshte dhe prandaj do fitoj ndaj chelsit prandaj nuk duhet te befasohemi nese BARCA behet kampion evropian
Football is the opera of the people.
by: Stafford Heginbotham
pa dyshim se barca do fitoj kunder chelseat dhe nuk do kete force per ta ndalur prandaj edhe udheheq ne sondazhin e bere se ne nuk jemi tifo te barces por ashtu eshte realiteti
Football is the opera of the people.
by: Stafford Heginbotham
Me kete forme qe ka Barca, idijotet e Chelseas as qe mund t'i ofrohen.
Une mendoj se kete vit do te marr hak Barca, edhe pse s'kam ndonje simpati per ta, por R10 te ben te duash me zor.
Ronaldinho dhe Etoo do jene ato qe do te shuajne dritat e Chelseas ruse.
æQuién ganarį la Champions? = BARĒA
Celsi e ka 90% te fituar kampionatin anglez po ta doje puna clodh sa lojtare te doje se nuk e ka problem te humbe nje ndeshje.
Nga ana tjeter Barcelona do mundet se nuk e meriton te fitoje.
Liberty, if it means anything, is the right to tell people what they don't want to hear.
WCC 2006 ITALY
Postuar mė parė nga Isomer937
Barcelona jo vetem qe meriton te fitoj ,si ne te dyja ndeshjet por meriton te jete kampione Europe![]()
◄█ Barcelona e MADHE █►
Barcelona e ka te mare kete vit Champions Ligue, Besoj se njihere deshtoj edhe nuk do ta perserisi me, Edhe ate ndeshje qe humbi vjet e humbi se i heci Chelsit.
Nejse do ta tregoj veten se kush eshte Barcelona
E Lehte Ta Kujtosh Veshtire Ta Harrosh
Nuk mund ta ndaloje As Chelzi e asnje ekip Bracen
sivjet do jet Barca Champion !
1. Chelsea 1 - 2 Barca
2. Barca 3 - 1 Chelsea
Keshtu mendoj Se do dalin Rezultatet
Por sido qoft Barca Ket vit e ka radhen Te hakmeret
Ronaldinho, Messi, Deco, Eto`o Nuk do e len me chelsin
Te kaloj roundin Do behet cmos qe barca ta fitoj Chelsin!
Barcelona Forever
#VamosArgentina
Veshtire do ta kete Barcelona ne stamford bridge te dali ne lojen e saj .....
Fusha eshte lene ne gjendje te mjeruar kastile qe ta bejne akoma me te veshtire lojen e barces qe sic dihet luhet vetem tokazi ........
Problemi ka shkuar deri ne Fifa , Chelsea thote qe eshte e pamundur qe te nderrohet tapeti fushes pasi veres qe kaloi u shtrua tapeti ri .......
Kto jane pallavrat e chelsit pasi te gjithe e dim qe nje club multi bilioner ka aq mundesi saqe fusha te jete si gjithe te tjerat , ne gjendje te mire .....
Mendimi im ......Barcelona do kualifikohet ,po me shume veshtirsi ......
Nje ndeshje qe nuk mund te thuhet as njera..
Por un mendoj kshtu qe Chelsi.. vazhdon .
Mė gėnjeu pasuria, jeta vrap mė iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka nė dhe tė huaj do tė vdes..
them se kualifikohet barcelona pasi chelsi esht dobet :S
Femra ne Sex:
Akmerikanka: o yes o yes
Gjermanja: ja gut ja gut
Shqiptarja: "mos i trego kerkujt"
Krijoni Kontakt