Mbase po qenke shume i sigurte qe ballack e njohin te gjithe ? them se jo.
Pastaj nuk ishte ceshtje nderi aty ti shiko sjelljen e lojtarit se cfare veprimesh ben.
Sic e kam thene edhe me lart mori superxhiro nga ai supergol.
BAYERN MUNCHEN
MILAN
Mbase po qenke shume i sigurte qe ballack e njohin te gjithe ? them se jo.
Pastaj nuk ishte ceshtje nderi aty ti shiko sjelljen e lojtarit se cfare veprimesh ben.
Sic e kam thene edhe me lart mori superxhiro nga ai supergol.
Jeta ime, mban emrin e saj..
Clay more sjelle qe nuk i kane hije futbollistve bene ato te Milanit e jo si mendon ti
Dhe ajo eshte normale cdo futbollist kur shenon nje gol si ai i Ballakut ai vlen te frymezohet.
Kur njeriu e kupton qė nuk ėshtė i ditur, ai ka hedhur njė hap drejt diturisė.
(Mark Tuain)
Me duket se nuk e paske pare ndeshjen.
ca thu mer daje? Une jam bavareze e flakte po ti me ate nick me ke ben tifo i here se shqip po folim vesh s'po merremi.Postuar mė parė nga bavarezi5
![]()
Postuar mė parė nga Cyclotomic
Penallti
E pashe nja tre kater here bile dhe me "slow motion". Ai bile e shtyvi dhe topin me dore; ne ate pozicion qe kishte ai doren ose po rregullonte sytjenat ose e kishte zene diarreja.![]()
Ditet po iken do shohim se shpejti se cila nga keto skuadra do vazhdoje me tutje.
Liberty, if it means anything, is the right to tell people what they don't want to hear.
WCC 2006 ITALY
jo jo as ti nuk e gjete, po e them une, eshte i fjale qe e kam dhe shume qejf ne itali quhet
RIMPALLO nuk di pse e pelqe mbase sepse ngja pak me fjalen rrumpalle ne shqip( qe gjithashtu ka pak te bej me karakterin dhe menyren si i fiton milani ndeshjet) gje gjithashtu e perdor shume kur shkruj sidomos anej nga forumet e politikes.
Historikisht ju fitoni vecse me rikosheta ose rimpallo. Bi topi diku, hidhet njoni ne zone pastaj merret penalltia, ose ja fut njoni bilardo edhe bum preket topi padashje. Prandaj nese fitoret e Juventusit jane antipatike sepse arbitri gjithmone duhet te jete aktori direkt, pra Arbitri merr oskarin gjithmone si Best Actor, me Milanin nuk ndodh kjo gje, prandaj dhe fitorja eshte pak me e lezetshme dhe e kendshme edhe per ne Interistat sepse Arbitri tek ju eshte ne rrolin e suportuesit dhe kurre nuk del direkt. Gjithashtu keni nje repertor te gjere lojtaresh qe hidhen me menyra nga me te ndryshmet ndersa Juventusi megjithmend na u neverit me po te njejtin leshverdh qe shtrihet sikur e kan perdhunu perher.
Hajde urime per fitore ene na rrufshit coson se me Bayernin, rimpallo permettendo, do ta hani keq.
"The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML
Me Bavarezet mor daje a nuk e sheh nikun,,,Postuar mė parė nga Inteligjentja
![]()
(Mark Tuain)
Te Merkuren rrikthehen ethet e derbit Milan-Bayern,ku do te jete nje lufte e madhe se cila nga keto te dyja do te vaxhdojne me tutje.
Shpresoj qe Bayerni do te vazhdoje garen.
Milan-Bayern 2
(Mark Tuain)
Postuar mė parė nga bavarezi5
Kete derbi se kapa une ?
Edhe 1 dite e gjysem nga Super Ndeshja e rradhes ndermjet Milan - Bayern.
Forca MILAN
Edhe derbi edhe super ndeshje njejte eshtePostuar mė parė nga ClaY_MorE
(Mark Tuain)
Krijoni Kontakt