1 jave masi italia mujti gjermanine 4-1. futbolli gjerman ka marr per keq.
BAYERN MUNCHEN
MILAN
1 jave masi italia mujti gjermanine 4-1. futbolli gjerman ka marr per keq.
lol ikni mcifuni ju tifozet gjermane..ju qe kishit planifiku me fitu ne Sansiro
..Kupen do e thajme sivjet
!!!
Forza MILAN drejt finales!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Marsela ti ke te drejte qe i shan tofozat gjerman por kurrsesi Milan nuk merr Champion Lig mir Marsela...Se ka me shum ekipe me te mira se Milan....Postuar mė parė nga marsela
Ph:1)Barcelona 2) Lion3) Arsenal 4)Inter...Dhe pastaj vjen Milan:P
Gjithcka qe kam gjithcka qe me rethon esht per.........
kualifikohen gjithmone skuadrat me te mira, me apo pa fat, ajo qe fiton e ka merituar kualifikimin![]()
mos ja u pafsha surratin ordinereve te forumit
Titujt e gazetave gjermane pas eleminimit te Bayern :
<>
<< Grande Katastrophe >>
<< Milan copeton Bayern >>
<< Italia shkaterron futbollin gjerman >>
Io non rubo il campionato e in serie B non sono mai stato..C'E SOLO L'InternAcionale !
ai titulli i fundit me pelqen me shume
hihihiihhi
hahahahhahahaha
![]()
mos ja u pafsha surratin ordinereve te forumit
bayern bere cbere prap fillove te replikosh.
Une per vete sa here ka humbur MILAN kam thene NO COMENT e kam folur ndeshjen tjeter kur ka fituar![]()
Jeta ime, mban emrin e saj..
ElbasanBoy kur flet edhe ti per futboll mos ngelte njeri.
PS: Shkruaji mire fjalet.
Jeta ime, mban emrin e saj..
Ku eshte ai bavarezi qe parashikoi fitoren e Bayernit e mbyti temen para ndeshjes po pret ndeshjen e fundjaves kur te fitoje Bajerni me mizeriet e Bundesliges.
Rapidi i Bukareshtit mund 2-0 Hamburg qe eshte ne vend te trete te Bundesliges kurse Rapidi eshte ne vend te shtate ne Rumani (16 skuadra jane gjithsej). Shume poshte ka rene futbolli gjerman; ose ju duhen importe ose trajnere me te mire.
Liberty, if it means anything, is the right to tell people what they don't want to hear.
WCC 2006 ITALY
Gjermanet kan dhe gjith ato leke dhe akoma ne zonen Evropiane jan dobet..imagjinoe te kishin ekipet Italiane kaq shume leke dhe mos te ishin ne krize...do shifnim dominim total ne Kupat Evropiane sic ben nga viti 1988-2003 kur ishin ne gjendje te mire financiare!
Krijoni Kontakt