Fitore e sigurte e INTER
Haide Suksese Per Ne Gjysem Finale e them qe tani pasi eshte fitore e sigurte !!!
INTER
AJAX
Fitore e sigurte e INTER
Haide Suksese Per Ne Gjysem Finale e them qe tani pasi eshte fitore e sigurte !!!
"Merrja te mirėn tė ardhmes, hidhja te keqen tė kaluarės"
Mos te merret lehte se e ha qafen epates interi, zduhet te nenvlehtesoje ata kane emer te madh.
Ajaxi ka qen ekipi im i zemres. Per fat te keq politika qe ndjekin si klub nuk i le te mbeten ekip i forte per nje periudhe te gjat, pasi lojtaret e mire i largohen ne fund te cdo sezoni edhe ekipi rinovohet, aq shume sa tashi se dim kush luan me Ajaxin. Plus edhe Liga nuk eshte e fort, duan s'duan do largohen.
Megjithate te shohim.
HOLLAND...
Pa u menduar gjate...Inter kualifikohet per ne raundin tjeter!
Ajax...ekip te rinjsh, qe nuk duhen nenvleresuar (normalisht), por as vleresuar shume!
Talo ti je msu me lop tu u morr kshu qe sbbesoj te kesh shiku ffutboll shumePostuar mė parė nga FsHaTaRi
![]()
Po ashtu edhe visi ja fut kot sa ska mo
Ajaxi nuk o skuader per tu nencumar sic e thuani disa ju megjtihate se mohoj se interi i ka shancat me te mefha po jo edhe ashtu sic e kujtoni ju![]()
M&M
Interi mendoj edhe une.
Ligji i aksionit dhe reaksionit ėshtė universal. Keni kujdes!
Interi Kualifikimin e ka per detyre , Ajaxi eshte dhe do mbetet skuader per tu rrespektuar , po s'do te thote qe ta marrim me frike , per mua shorti me i favorshem qe mund ti binte nje skuadre
forza inter
vota ime per Inter , sepse esht ne forum te mir dhe mendoj se arrin te mund nje ajax te lodhur![]()
Femra ne Sex:
Akmerikanka: o yes o yes
Gjermanja: ja gut ja gut
Shqiptarja: "mos i trego kerkujt"
Postuar mė parė nga FlorI88
Pse Forumi Shqiptar do merrka emrin e Inter-it![]()
![]()
Jeta ime, mban emrin e saj..
edhe pse me deshiren qe te fitoje Ajax :P
prape e di qe interi do e kete thjesht nje shetitje kete sfide![]()
Krijoni Kontakt