ho me davius, tu bo qefi e
nncncncnncncnc
po sfitohen tu lujt ping-pong ndeshjet mer
late nom
gjynof deportivo hahahahhahhha![]()
ho me davius, tu bo qefi e
nncncncnncncnc
po sfitohen tu lujt ping-pong ndeshjet mer
late nom
gjynof deportivo hahahahhahhha![]()
mos ja u pafsha surratin ordinereve te forumit
Sulmuesi i Realit ka bėrė tė ditur se shpreson tė rikthehet sa mė shpejt nė formėn e tij ideale 29-03-2006
Raul: Do tė rikthehem "galaktik"!
Sulmuesi spanjoll i Realit tė Madridit, Raul Gonzales, edhe pse ka shumė kohė qė nuk ka luajtur, ka mundėsi tė rigjejė formėn e tij mė tė mirė pėrpara kampionatit botėror. "Dua tė jem realist dhe pėr kėtė arsye mund tė them se do tė mundohem tė luaj sa mė shumė minuta. Pėr momentin ndihem mirė si nė stėrvitje, ashtu edhe nėpėr ndeshje, - ka bėrė tė ditur kapiteni i pėrfaqėsueses spanjolle pėr tė gazetėn sportive "AS".
- Objektivi im ėshtė qė tė arrij formėn mė tė mirė pėrpara fillimit tė kampionatit botėror, qė tė kem mundėsi t'i jap ndihmesėn time pėrfaqėsueses." Sulmuesi 28-vjeēar i Realit tė Madridit ėshtė rikthyer nė fushėn e lojės nė mesin e muajit shkurt, pasi ka munguar pėr rreth tre muaj, pėr shkak tė njė dėmtimi tė ligamenteve tė gjurit. Doktorėt menduan tė zgjidhnin njė program konservativ pėr rikuperimin e tij, me shpresėn qė kur tė rikthehej nė fushėn e lojės, tė arrinte formėn sa mė shpejt. Megjithatė, deri tani ai ende nuk ka shėnuar njė gol dhe nuk ka zhvilluar njė ndeshje tė plotė. Rauli i ka filluar tė gjitha ndeshjet nga stoli si nė kampionat, ashtu edhe nė Ligėn e Kampioneve. Duhet thėnė se ai luajti edhe nė ndeshjen kundėr Arsenalit, e cila pėrfundoi me rezultatin 0-0 dhe qė nxori jashtė Ligės sė Kampioneve skuadrėn madrilene.
Nė deklaratėn pėr "AS"-in, spanjolli shton: "Jam i kėnaqur pėr pėrmirėsimin tim nga ndeshja nė ndeshje. Pa dyshim qė do tė mė pėlqente tė luaja mė shumė, por nė tė njėjtėn kohė nuk harroj se kam qėndruar rreth 4 muaj pushim, pėr shkak tė dėmtimit. Nė ato momente tė para, doktorėt mė kishin thėnė se ndoshta nuk do tė kisha mundėsi tė luaja mė nė asnjė ndeshje tė kampionatit." Raul Gonzales ka luajtur gjithsej 92 ndeshje me pėrfaqėsuesen spanjolle, duke shėnuar 42 gola. Pėr ndeshjet finale tė kampionatit botėror tė kėtij sezoni qė do tė zhvillohet nė Gjermani, Spanja ndodhet nė grupin H sė bashku me Ukrainėn, Tunizinė dhe Arabinė Saudite.
Nė fundjavėn e ardhshme, Realin e Madridit e pret njė sfidė shumė e vėshtirė me kryesuesit e kampionatit spanjoll. Aktualisht ata ndodhen nė vendin e dytė, me 11 pikė diferencė ndaj Barcelonės, dhe njė fitore nė kėtė pėrballje direkte do t'i zgjonte akoma mė shumė shpresat e madrilenėve pėr titullin kampion tė kėtij sezoni. Ndėrkohė qė nuk duhet tė harrojmė se nė fazėn e parė tė kampionatit, Barcelona ka mundur Realin e Madridit me rezultatin 3-0. Gjithsesi, nė kėtė fazė tė kampionatit, madrilenėt duken mė nė formė. Vetė Rauli pėr kėtė ndeshje ka deklaruar: "Do tė jetė njė pėrballje shumė e vėshtirė dhe e rėndėsishme pėr ne. Shpresoj tė luaj sa mė shumė minuta kundėr Barcelonės, qė tė kem mundėsi tė jap kontributin tim pėr skuadrėn."
Endi TUFA
My silence doesn't mean I am gone!
Bekham, nė dyshim ndaj Barēės
Devid Bekham ndoshta do tė mungojė nė ndeshjen e ditės sė shtunė kundėr Barcelonės. Ai ka pėsuar njė dėmtim nė kavilje, e cila mė pas i ėshtė fryrė. "Pėr momentin ende nuk mund ta godas topin, pasi ndiej dhimbje. Kam bėrė disa injeksione pėr ta mpirė dhe pėr tė ulur fryrjen, por tashmė duhet tė presim dhe tė shohim nėse do tė riaftėsohem deri pėr ndeshjen e sė shtunės. Shpresoj tė jem nė atė ndeshje," - ka thėnė Bekhami pėr gazetarėt. Nė kėtė ndeshje, Reali do tė jetė edhe pa Xhonatan Udgejtin, i cili ėshtė gjithashtu i dėmtuar. Aktualisht, madrilenėt janė 11 pikė larg Barcelonės dhe ndodhen nė vendin e dytė.
Mourinjo dhe Venger, "jo" Realit
Hoze Mourinjo dhe Arsen Venger, teknikėt respektivė tė Ēelsit dhe Arsenalit, nuk do tė lėvizin nga Anglia pėr sezonin e ardhshėm. Fernando Martin, president i Real Madridit, dje ka bėrė listėn e shtatė trajnerėve tė mundshėm dhe mes kėtyre janė pikėrisht portugezi dhe francezi. "Arsen Venger e ka pėrsėritur disa herė qėndrimin e tij, se kėtu ėshtė i kėnaqur dhe nuk dėshiron tė largohet", - tha njė zėdhėnės i "Topēinjve" pėr "Evening Standart". I njėjti qėndrim nė fjalėt e zėdhėnėsit tė "bluve". "Ēelsi dhe Mourinjo janė tė bashkuar pėr tė realizuar njė projekt fantastik dhe me kohė tė gjatė."
Bekham: Dua ta mbyll karrierėn nė Madrid
Kapiteni i Anglisė, Devid Bekham, ka thėnė se ulje-ngritjet e tij te Reali nuk ndikojnė nė tė ardhmen e tij dhe dėshira ėshtė ta mbyllė karrierėn nė Madrid. Mesfushori ka pėrgėnjeshtruar tė gjithė zėrat rreth Sven-Goran Eriksonit dhe sė ardhmes sė suedezit si trajner nė Spanjė. "Pėr tė qenė i ndershėm, dua tė rregulloj tė gjitha problemet me kontratėn time, vjen apo nuk vjen Eriksoni", - tha Bekhami.
Braziliani ankohet pėr gjykimin e ndeshjes 03-04-2006
Ronaldo: Ndaj Barēės ndodhin "ēudira"
Sulmuesi brazilian i Realit tė Madridit, Ronaldo, pas ndeshjes ndaj Barcelonės tė barazuar 1-1 nė "Kamp Nou", u ankua pėr gjykimin e Medina Kantalejos. Sipas "Fenomenit": "Kemi kohė qė themi se gjyqtarėt janė shumė rigorozė ndaj nesh. Pėr mė shumė qė kur luajmė ndaj Barcelonės, ndodhin gjėra tė ēuditshme. Nuk jepen penallti tė qena, por penallti qė nuk ekzistojnė." Nė minutėn e 30-tė tė ndeshjes Barcelona-Real, gjyqtari nxori me karton tė kuq Roberto Karlosin pėr protesta. Ronaldo tha: "Roberto Karlos mė ka garantuar se nuk e kishte ofenduar gjyqtarin dhe as ndihmėsin e tij. E takova nė pushim tė ndeshjes dhe ma pohoi diēka tė tillė. Unė e besoj. Atje ishte njė grup i madh futbollistėsh dhe mė duket e habitshme qė gjyqtari dėgjoi vetėm ofendimin e Roberto Karlosit. Pėr mė shumė, ky futbollist e kishte marrė njė karton tė verdhė pėr protesta.
Njė gjyqtar nuk mund tė pėrcaktojė nė kėtė mėnyrė fatet e ndeshjes." Mė pas, sulmuesi brazilian komentoi futbollin e luajtur: "Jam i lumtur pėr golin. Nė fillim tė ndeshjes nuk do tė ishim tė kėnaqur me njė pikė, por me mėnyrėn si shkoi takimi, mund ta konsiderojmė njė rezultat pozitiv dhe tė drejtė pėr atė qė u pa nė fushėn e lojės. Vendi i dytė ėshtė objektivi i mbetur, tė cilin duhet ta arrijmė me ēdo kusht. Barcelona ėshtė njė skuadėr e fortė dhe kur mbetėm me dhjetė futbollistė, gjithēka u bė mė e vėshtirė. Gjithsesi nuk patėm frikė tė tregojmė vlerat tona. Luajtėm denjėsisht dhe merituam duartrokitjet."
Trajneri i Realit
L.Karo: Jam krenar!
Njė ditė pas barazimit 1-1 qė Reali arriti nė Barcelonė ndaj kryesuesve tė Primera Divizionit, trajneri i "merengesve", Lopez Karo, u shpreh i kėnaqur nga paraqitja e skuadrės. Spanjolli tha: "Unė kam mendimin se rezultati i njė ndeshjeje futbolli ėshtė gjithmonė i drejtė. Nuk besoj te fati apo episodet. Jam krenar pėr mėnyrėn se si luajti skuadra kur mbeti me dhjetė futbollistė. E konsideroj si njė pikė tė fituar. Arritėm tė barazonim rezultatin dhe treguam se Reali di tė mbrohet. Barcelona sulmoi me tė gjitha forcat, por nuk e gjeti golin. Nga ana tjetėr ishim tė rrezikshėm me kundėrsulm pėrgjatė gjithė 90 minutave."
Braziliani Ronaldo ankohet pėr gjykimin e ndeshjes
Ronaldo: Ndaj Barēės ndodhin "ēudira
Sulmuesi brazilian i Realit tė Madridit, Ronaldo, pas ndeshjes ndaj Barcelonės tė barazuar 1-1 nė "Kamp Nou", u ankua pėr gjykimin e Medina Kantalejos.
æQuién ganarį la Champions? = BARĒA
Xhaketat e zeza" kanė gabuar dukshėm nė Barēa-Real, Atletiko-Selta dhe Betis-Sevilja 04-04-2006
Spanjė, gjyqtarėt vihen nėn "shėnjestėr"
Vendimet e dyshimta nė gjykimet e arbitrave tė kėsaj jave nė Spanjė, kanė tėrhequr vėmendjen e mediave sportive spanjolle. Para pak kohėsh, arbitrat anuluan grevėn, pasi kėrkesat e tyre u miratuan. Arbitrat kishin njė rol vendimtar nė tri ndeshjet e mėdha tė kėsaj jave. Lojtarėt e Realit kritikuan gjykimet e gjyqtarit Luis Medina Kantaleho, pas barazimit 1-1 nė "Kamp Nou". Barcelonės iu dha njė penallti, pasi mesfushori Mark van Bomel u rrėzua nė zonėn e rreptėsisė pas njė ndėrhyrjeje tė Roberto Karlosit.
Roberto u largua nga fusha, pėr shkak tė njė kartoni tė kuq, dhe lojtarėt e Realit kėrkuan njė penallti pas rrėzimit tė Ronaldos nga shtyrja e lehtė e njė mbrojtėsi. "Nuk ishte ndėrhyrje pėr penallti dhe gjykimi i lojės nuk ishte i mirė, - tha Devid Bekham. - Ishte njė rast pėr penallti ndaj Ronaldos, por mendoj se nuk u dha, sepse ai mban veshur njė bluzė tė bardhė, nėse mė kuptoni. Ky arbitėr pėlqente Barcelonėn", - u shpreh Bekhami me nota kritike pėr gjykimin. Bekham, i cili ėshtė larguar dy herė nga fusha po nga ky arbitėr, duke luajtur pėr Realin dhe Anglinė, ishte fatlum, sepse i shpėtoi njė kartoni, pasi goditi gjyqtarin me top pas largimit tė Roberto Karlosit.
Futbollisti brazilian ka folur pėr situatėn momentale dhe tė ardhmen e tij: Nuk e kam vendosur se ku do tė luaj 08-04-2006
Ronaldo, "fenomeni" qė vazhdon tė mahnisė...
Ka kaluar situata tė ndryshme nė klub, sidomos gjatė kėtij sezoni. Ai gjithmonė ka arritur t'u largohet atyre, edhe pse disa herė ka qenė vetė ai qė ka tėrhequr vėmendjen e medias. Te Reali ėshtė kritikuar mė shumė se njė herė me paraqitjen e tij nė fushė, ndėrkohė qė kohėt e fundit po ndodh e kundėrta. Ka arritur tė shėnojė nė tri ndeshjet e fundit dhe siē e ka pohuar vetė sulmuesi brazilian, goli tė lehtėson nga shumė gjėra. "Goli t'i bėn gjėrat mė tė lehta," - ka thėnė ai. Ronaldo ka folur pėr marrėdhėniet e tij me tifozėt dhe gjithashtu pėr tė ardhmen e tij. Pėr momentin dėshiron tė shėnojė edhe ndaj Sociedadit dhe ta pėrfundojė sezonin nė mėnyrėn mė tė mirė.
- Si jeni fizikisht gjatė kėsaj periudhe?
- Shumė mirė. Po stėrvitemi nė mėnyrėn e duhur pėr tė qenė nė formė gjatė kėsaj periudhe, gjithashtu edhe nė botėror.
- Ka ndryshuar gjė fakti qė jeni shumė afėr botėrorit, nė lojėn tuaj?
- Unė gjithmonė kam dhėnė maksimumin tim nė fushė, por kur kalon njė krizė pėr tė shėnuar, gjėrat tė vėshtirėsohen.
- Mendoni se nuk pėlqeheni nga publiku madrilen?
- Nuk dua tė flas pėr marrėdhėniet e mia me tifozėt.
- Tė pėlqen qė ata tė pėrkrahin kur nuk kalon njė situatė tė mirė?
- Unė e kam kėrkuar disa herė kėtė gjė, gjithsesi mendoi se duhet tė ndėrroj temė.
- Tė pėlqen Eriksoni si trajner?
- Ai ka arritur shumė suksese nė atė detyrė, por e di se ku do tė dalė pyetja juaj. Nuk i marr unė vendimet, pasi janė drejtuesit e klubit ata qė vendosin pėr trajnerin.
- Jeni vetėm njė gol larg numrit 100 nė kampionat me Realin e Madridit.
- Po, dhe mendoj se ėshtė njė statistikė mė tė vėrtetė e mirė. Jam i kėnaqur.
- Mendoni se Reali ka shanse pėr tė fituar titullin?
- Gjithēka mund tė ndodhė, edhe pse ėshtė e vėshtirė.
- Jeni i mėrzitur nė klub?
- Jo. Ajo qė dua unė, ėshtė tė evitoj polemikat.
- Ėshtė pėrfolur shumė largimi juaj nga klubi nė fund tė kėtij sezoni.
- Nė fakt, unė jam i fundit qė vendos pėr njė gjė tė tillė. Kam njė kontratė me Realin e Madridit. Gjithsesi do tė vendos pas botėrorit.
Kur shėnoni gol jeni mė i miri, ndėrsa kur nuk e bėni njė gjė tė tillė, mė i keqi.
- Nuk e di. Janė tė tjerėt ata qė flasin pėr mua, gjithsesi unė e thashė edhe mė parė qė nė fushėn e lojės jap maksimumin tim.
- Mendoni se arbitrat kanė paragjykime pėr Realin?
- Nė disa raste edhe ka ndikuar, por nė tė shumtėn arbitrat kanė qenė tė paanshėm. Mendoj se tė tillė duhet tė jenė tė gjithė.
- Besoni se klubi ju do edhe pėr vitin e ardhshėm?
- Nuk di se ēfarė tė them. Nuk kam folur me drejtuesit e klubit pėr njė gjė tė tillė. Duhet tė pėrfundojmė kėtė sezon, ndėrkohė qė mė pas unė do tė shkoj pėr tė luajtur me Brazilin. Ka kohė pėr tė vendosur.
- Cilat skuadra do tė dėshironit tė shikonit nė finalen e Ligės sė Kampioneve?
- Mendoj se do tė jetė pėrballje me tė vėrtetė e fortė, duke parė ekipet gjysmėfinaliste, gjithsesi nuk kam preferenca.
- Si janė marrėdhėniet me presidentin e klubit?
- Atė e njoh qė kur ishte nė bordin drejtues. Kemi marrėdhėnie shumė tė mira.
- Tė pėlqen mėnyra e lojės sė Milanit?
- Normalisht qė po.
- Dhe si pėrfundim, mendoni se Rivaldo do tė jetė nė botėror?
- Vendimin e merr trajneri. Pastaj, unė e kam shumė shok, prandaj pse jo.
-Gjithsesi, Brazili ka shumė futbollistė tė talentuar.
Bekham, mungesa e Realit ndaj Sociedadit
Mesfushori anglez, Devid Bekham, ėshtė lėnė jashtė nga skuadra e Realit tė Madridit, pėr pėrballjen me Real Sociedadin ditėn e shtunė, pėr shkak tė njė dėmtimi. Kapiteni i Anglisė e pėsoi dėmtimin gjatė pėrballjes me Barcelonėn nė fundjavėn e kaluar. Mungesa tjetėr pėr madrilenėt do tė jetė Roberto Karlos, i cili ėshtė i pezulluar.
Dobet Reali , qe barazon ne fushen e tij me Real Sociedat . E kap ne renditje Valencia .
Shenon Ronaldo ne fillim ...kros drejt zones , Ronaldo gjuan pa e lene topin t e perplaset ne toke dhe gol ....
Me kete gol arrin ne kuoten e 100 golave me Real Madrid .
Por ne minuten 58 Ronaldo demtohet dhe largohet nga loja .
Barazon ne minuten 61 Sociedat pas nje GAFE te portierit Casillas .
Te kuqe Guti .
Io non rubo il campionato e in serie B non sono mai stato..C'E SOLO L'InternAcionale !
Ronaldo o fenomen vlla. Ai ene me i kembe me hy ne fushe ja vlen ta kesh.
Krijoni Kontakt